Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
inko11
27.10.13 16:45

Ahoj holky, taky přenáším a je to na budku, nedokážu už myslet na nic jinýho :roll: A kdy jste měly termín vy? A řekli vám, jak dlouho vás nejdýl nechají přenášet? Reinka už to bude mít nejspíš za sebou :potlesk: Borůvko, mně taky v noci na dnešek odešla hlenová zátka, už to začalo i vypadat nadějně, ale pak kontrakce zas přestaly, tak zas nic :(

• Citovat
  • Upravit
6160
27.10.13 17:10

Já měla termín 24.10., říkali že nechávají přenášet max. dva týdny.
Během dneška mi stále odchází zátka - po kouskách.
Kontrakce ani jedna, poslíčky jsem neměla vůbec nikdy žádné.
Zítra dopoledne jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá kam se to pohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
27.10.13 23:23

Co to vlastně znamená „připravené porodní cesty“.
Podle čeho se to pozná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inko11
28.10.13 00:19

Tak to je zajímavý, žes neměla ani kontrakce ani poslíčky. Já už občas nějaký kontrakce mám, ale slabý a jen občas. Termín jsem měla 23.10.
Já myslím, jestli doktoři nepoznávají tu připravenost porodních cest podle toho, jak se zkracuje čípek, jakou má konzistenci, jestli je hlavička hodně sestouplá…takový ty věci, co se počítají do cervix score, ale nevím.
Tak snad ti ráno řeknou něco povzbudivýho. A třeba už zkusí i Hamiltona…?

• Citovat
  • Upravit
6160
28.10.13 00:23
@inko11 píše:
Tak to je zajímavý, žes neměla ani kontrakce ani poslíčky. Já už občas nějaký kontrakce mám, ale slabý a jen občas. Termín jsem měla 23.10.
Já myslím, jestli doktoři nepoznávají tu připravenost porodních cest podle toho, jak se zkracuje čípek, jakou má konzistenci, jestli je hlavička hodně sestouplá…takový ty věci, co se počítají do cervix score, ale nevím.
Tak snad ti ráno řeknou něco povzbudivýho. A třeba už zkusí i Hamiltona…?

Hamiltona jsem si nechala udělat den po termínu,
zítra asi o něj požádám znova.
Je to fakt divný, vůbec nevím co to kontrakce nebo poslíček je.
Prostě vůbec nic takového.
Ale mimčo se hýbe docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inko11
28.10.13 00:39

Ani na monitoru ti to žádný kontrakce nezaznamenává? Třeba nějaký máš a ani je necítíš, to by bylo super, třeba tu bolest tolik nevnímáš a tak by tě to pak při porodu třeba nemuselo tolik nebolet :) Aha, tak Hamilton taky nic, u mě taky ne, dr. mi ho dělal v pátek a tvrdil, že do 24 hod porodím a furt nic :roll: A další kontrolu mám až ve středu, ale tvrdil, že to už budu dávno ležet na šestinedělí :) Jo, psali ti, jaký jsi měla naposled to cervix score?

• Citovat
  • Upravit
6160
28.10.13 00:52
@inko11 píše:
Ani na monitoru ti to žádný kontrakce nezaznamenává? Třeba nějaký máš a ani je necítíš, to by bylo super, třeba tu bolest tolik nevnímáš a tak by tě to pak při porodu třeba nemuselo tolik nebolet :) Aha, tak Hamilton taky nic, u mě taky ne, dr. mi ho dělal v pátek a tvrdil, že do 24 hod porodím a furt nic :roll: A další kontrolu mám až ve středu, ale tvrdil, že to už budu dávno ležet na šestinedělí :) Jo, psali ti, jaký jsi měla naposled to cervix score?

Já nevím jak to poznám.
Chodím v Brně do Bohunic, a tam ten monitor vypadá tak, že je tam display s číslama - tlakem, asi, např. 130 a vedle toho ještě nějaké číslo třeba 6 a bliká to buď zeleně, oranžově nebo červeně. Žádný graf.
Vůbec tomu nerozumím :nevim:
Když mi dělala monitor ještě moje lékařka, tak u ní normálně z toho přístroje vyjížděl papírek z grafem, tady v porodnici ne. :nevim:
Ty grafy má sestřička tuším v počítači na obrazovce, ale z té dálky to vidím jednak rozmazaně a jednak v té místnosti jsou hned tři monitory vedle sebe (maminky tam chodí po rovnou po třech, sedí vedle sebe), tak si nejsem jistá, který ten graf na tom jejím počítači je můj.
Já se zítra na ty kontrakce musím zeptat 8o
Ten hmat jsem měla taky v pátek, ale dr. se tvářila, že to bude asi k ničemu, a měla pravdu. Dělala mi ho na mou vlastní žádost.
Chtěla jsem to zkusit, však jsem si řekla, že za to nic nedám.
Jaké mám cervix score netuším, dokud jsem chodila ke svojí gynekoložce, tak mi všechno zapisovala do těhotenské průkazky a teď, co od určité doby chodím na kontroly do porodnice, tak mi do té těh. průkazky nepíšou nic.
Ta doktorka si to tam ťuká do pc, mají tam nějakou svou dokumentaci k pacientům a mě jen řekne něco málo.
Většinou se musím ptát, a většinou vlastně ani nevím na co se ptát.
Tak se vždycky ptám aspoň na to, na kolik prstů jsem otevřená ať mám aspoň nějaké info :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
28.10.13 07:00

Borůvko zas když ti toho Hamiltona dělali, tak to nemohlo být zas tak špatný s tou připraveností porodních cest. Mě ho poprvé udělali až den před porodem, takže 2.11. a to jsem měla termín jako ty a prosila o něj snad ještě před termínem :mrgreen: s tím že na to nemám připravené porodní cesty. Tak nezoufej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.10.13 07:46

@zvědavá borůvka hele já měla termín 13.10 (první dokonce 8.10) rodila jsem vyvolávaně 26.10 jsou to teda už dva roky. Nicméně až do vyvolání žádné kontrakce, na monitoru rovná čára a to prosím i při zátěžovém oxytocinovém testu. Poslíčky jsem taky neznala. Nakonec stačila čtvrtka tablety a rozjelo se to jako blázen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.10.13 07:51

@zvědavá borůvka :lol: ha, Bohunice. Neboj, když to bude k porodu, tak ti tam udělají takovýho Hamiltona, že se nebudeš stačit divit. Mě to zabralo až napodruhý, kdy jsem byla na víc, než 1 cm ( to také bylo jen takové pošimrání kolem branky) a za 30 hodin se porod začal rozjíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inko11
28.10.13 14:48

Borůvko, jak jsi dopadla na prohlídce? Co ti řekli? A dělali zas Hamiltona? Pustili tě ještě vůbec domů?

• Citovat
  • Upravit
26833
28.10.13 19:02

Ahojky, tak jsme vcera rano vyjeli, sice byly bolesti po 7min. ale ja uz chtela rodit, cekala jsem, ze nas poslou domu, prijali me pred osmou a v 12:39 se nam narodil Davidek ve 40+6. Tak drzim pesti i ostatnim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.10.13 19:09

@Reinka

Gratulace :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.10.13 19:12

No, moje porodní cesty pořád nic moc, otevřená pořád na jeden prst.
Tak řekli, že ve středu si mám donést tašku a že mi zavedou jakýsi čípek do pochvy (ne do čípku) :nevim:
A že tam už zůstanu s tím, že ve čtvrtek bych mohla porodit. Škoda, že jsem nezačala rodit sama od sebe :?
To bude porod :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
28.10.13 19:12

@Reinka gratulace :potlesk: btw Daniel a David je moc pěkná kombinace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...