Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
29.10.11 10:25

Ahoj holky, pridavam se k vam. Jsem dnes sice teprve 40+1 ale pri mem stesti budu prenaset asi do posledni mozne chvile :-( Nemate nekdo zkusenost s Apolinarem, jak dlouho nechavaji prenaset? Jinak vsem drzim palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.11 16:06

poradte

tak jsem dneska 40+2 mám strach z přenášení že budu mít moc veliké dítě.. 8o čípek mám už od 39+5 - 1cm bříško se mi už sesunulo taky dolu.. a je asi uplně dole.. nechci přenášet až do 42tt to jsou deti vetšinou dost velké a toho se bojím protože pordit nějakého 4kg macka je asi rozdíl než porodit 3-3,5kg.. necitím se že bych měla rodit nebo že by to mělo být v nejbližší době. za 4dny mám narozeniny tak nevím jestli malá nečeká prave na ně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.12.11 18:55

Přenášení nemusí nutně znamenat velké mimčo. Já přenášela 10 dní a malá měla 3200g ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.12.11 19:29

Přidávám se do skupiny „přenašeček“ :) . První jsem přenášela 12 dní a porodila až po indukci. A teď už jsem 40+4 po hamiltonovi a zatim nic. Tak nevim, jestli mám třeba delší cyklus, ikdyž stáří plodu vždy pasovalo úplně přesně anebo je holt moje tělo naprogramováno na delší těhotenství … :cert:. Tak ať už to máme úspěšně za sebou. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.11 19:40

alzbetah

chci se zeptat jak to myslíš že jsi po hamiltonovi a zatím nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
17.12.11 19:43

Ahoj holky - přenašečky :mrgreen:

já jsem týden přenášela a musela jsem na indukci v 41tt+0 a naše první dítko, holčička byla veliká - 4220g a 53 cm.. a to jsem za celé těhu přibrala 6,5kg :mrgreen:
od píchnutí vody jsem ji za necelých 5hodnin porodila. nevyhla jsem se tedy oxytocinové infuzi :,(
takže i také velké dítko se prodit dá.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.12.11 21:41

V úterý mi udělal můj pan doktor Hamiltonův hmat pro urychlení porodu, prý do víkendu bych mohla porodit. I to upřesnil - do tohoto víkendu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
17.12.11 21:47
alzbetah píše:
V úterý mi udělal můj pan doktor Hamiltonův hmat pro urychlení porodu, prý do víkendu bych mohla porodit. I to upřesnil - do tohoto víkendu :D.

Ahoj,takže už máš jen dnešní noc a zítřek vid?:)podle pana doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
17.12.11 21:49

Já sem taky přenášela,sice ,,jen,, 5 dní,ale i těch 5 dní bylo nekonečných..Spustil se mi sám,ale infuzi jsem bohužel dostala a to mělo grády..Držím Vám všem palce ať co nejdříve a nejrychleji porodíte a ať máte vše v pohodě:) :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
18.12.11 08:46

alzbetah - tak to mas fajn, ze ti alespon Hamiltona provedli, me tam doktorka ani na plod nedosahla, takze pomoct s prirozenym porodem nemohla. U me byla Anicka hodne vysoko, ty mas aspon jistotu, ze ti detatko tlaci na porodni cesty a bude se ti rodit dobre a kdyby doslo na vyvolani, tak to pujde rychle, drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
18.12.11 08:48
Marbora píše:
Ahoj holky - přenašečky :mrgreen:já jsem týden přenášela a musela jsem na indukci v 41tt+0 a naše první dítko, holčička byla veliká - 4220g a 53 cm.. a to jsem za celé těhu přibrala 6,5kg :mrgreen:
od píchnutí vody jsem ji za necelých 5hodnin porodila. nevyhla jsem se tedy oxytocinové infuzi :,(
takže i také velké dítko se prodit dá.. :palec:

No tak to je ovsem vykon 8o :palec: pribrat tak malinko a porodit takovou velikanskou babu :mrgreen: :palec: preji hodne zdravicka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.12.11 08:55
Díky za podporu.
vodaziva píše:
alzbetah - tak to mas fajn, ze ti alespon Hamiltona provedli, me tam doktorka ani na plod nedosahla, takze pomoct s prirozenym porodem nemohla. U me byla Anicka hodne vysoko, ty mas aspon jistotu, ze ti detatko tlaci na porodni cesty a bude se ti rodit dobre a kdyby doslo na vyvolani, tak to pujde rychle, drzim palecky :kytka:

Ahojky, díky za podporu. Ale nevím, nevím… Zítra jdu zas do poradny a jsem fakt zvědavá, co mi řeknou. Pěknou neděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
18.12.11 09:49
vodaziva píše:
Marbora píše:
Ahoj holky - přenašečky :mrgreen:já jsem týden přenášela a musela jsem na indukci v 41tt+0 a naše první dítko, holčička byla veliká - 4220g a 53 cm.. a to jsem za celé těhu přibrala 6,5kg :mrgreen:
takže i také velké dítko se prodit dá.. :palec:
No tak to je ovsem vykon 8o :palec: pribrat tak malinko a porodit takovou velikanskou babu :mrgreen: :palec: preji hodne zdravicka :kytka:

Děkujeme :kytka:

předpoklady byly - že bude velká, ale ještě ráno při vyšetření při nástupu na indukci ji doktor spočítal váhu na 3400g.. haha a když mi ji manžel přinesl na porodní box, myslela jsem, že mu dali jiné dítko..
:mrgreen: :mrgreen:
jinak s tim oxytocinem, to nabralo grády, ale dvě hodiny před tím jsem na porodním sále hrála s manželem karty - prší.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.11 11:53

snad co nejdřív

no já jdu do poradny v uterý ¨snad bude mit muj pan DR víc casu jak posledne to spechal na nejakou schuzzku tak me vysetril doslovca mezi dvermi.. sem musela slezt po 3minute z kardiografu vyslect majitky u sesricky a prebehnout k doktorovi personálnimi dvermi.. no maras! rekl ad přijdu 20.12 na poradnu jestli do te doby nic. děl čípek mam 1cm po špičku takže netuším co to znamená. bříško se mi sesunulo uplně dolu. takže je malá nachystaná.dneska jsem 40+2 takže se uvidí..a to jak je malá velká mi nerekl,nebyl cas.. a chi se zepta jsem já jedina kdo platil jednotnou částku 800kc za celé tehotenství u svého gynekologa? nikdo z mých známých neplatil. max.50kc za ultrazvuk-obrázek ja jsem musela zaplati tech zminovaných 800,– anewím jako za co! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
18.12.11 22:18

ahojky holky přenašečky já rodila ve 41+4 tt,po píchnutí vody a oxytocinu za 6 hodin venku a i já se přikláním,že se dá větší dítko porodit normálně-moje holčička měla porodní váhu 4180g a 53 cm a bez problémů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí