Přeprodej z Číny

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.3.19 07:47

Kdysi jsme takhle kupovali bundy a kabelky a prodavali pres aukro. Prvni riziko- nikdy nevis co prijde a za jak dlouho, jestli se to nesekne na celnici. Navic tyhle objednavky se plati predem vlozenim na jejich cinsky ucet pres
Western Union.Taky ty penize nemusis nikdy videt. Eshopy pro tenhle prodej casto najednou uplne zmeni adresy a musis uz mit aspon trochu spolehlivy kontakt. A to ze te nekdo odhali, pripadne praskne je dneska mnohem vetsi pravdepodobnost. A o zaruce atd. ani nemluvim. Taky dneska jak zacnes mit takove pohyby castejsi na uctu tak taky problem. Ale nedelam si iluze ze velka cast znackoveho zbozi na FB neni z techto preprodeju.

• Citovat
  • Upravit
19784
23.3.19 12:07
@Ip man píše:
Jako pokud český prodejce ručí za dodávky a jejich kvalitu a pak může reklamovat a soudit se v Číně, tak to ani náhodou!

Jsem si dělal srandu: Česká matka, co si přivydělává na rodičovské přeprodejem čínských šuntů, reklamuje, soudí se a exekučně vymáhá svou škody v Číně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.19 17:54

@eumedon Tak mi potom řekněte, proč tohle ještě funguje? Hledali jsme na netu, abysme jí ukázali, že to není žádná novinka, že tyhle eshopy existují a že pochybujeme, že ona udělá díru do světa. Všichni tihle přeprodejci nemají vůbec hezký hodnocení na heuréce, lidi si na ně stěžují. Budeme se snažit jí to rozmluvit.
Její názor je ten, že pokud bude objednávat pod 20EUR, tak se z toho nic neplatí, jde to rovnou zákazníkovi a ona nebude mít nic doma skladem, takže v případě problému na ní nikdo nebude moci přijít a naše argumentace, že bude přeci muset vystavovat doklad, takže v tom figurovat bude, na to jen kroutí hlavou. Že snad její známý na tom vydělal a nikdo na něj nikdy nepřišel. Jsme dost v rozpacích.

• Citovat
  • Upravit
19784
23.3.19 19:18
@Anonymní píše:
@eumedon Tak mi potom řekněte, proč tohle ještě funguje? Hledali jsme na netu, abysme jí ukázali, že to není žádná novinka, že tyhle eshopy existují a že pochybujeme, že ona udělá díru do světa. Všichni tihle přeprodejci nemají vůbec hezký hodnocení na heuréce, lidi si na ně stěžují. Budeme se snažit jí to rozmluvit.
Její názor je ten, že pokud bude objednávat pod 20EUR, tak se z toho nic neplatí, jde to rovnou zákazníkovi a ona nebude mít nic doma skladem, takže v případě problému na ní nikdo nebude moci přijít a naše argumentace, že bude přeci muset vystavovat doklad, takže v tom figurovat bude, na to jen kroutí hlavou. Že snad její známý na tom vydělal a nikdo na něj nikdy nepřišel. Jsme dost v rozpacích.

Každý je svého štěstí strůjcem. Co funguje? Jak to funguje? Fungoval dost dlouho i Denis Vinček, než ho zavřeli. Proč bych měl co vysvětlovat? Ať si dělá, co chce, já nikomu nic rozmlouvat nepotřebuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat