4měsíční přes den nespí

64
21.7.14 17:21

Pres den nespi, mame 4mesice

Zdravím všechny maminky,
Potřebovala bych poradit jak na toho mého nespavce. Máme 4 měsíce a ten můj drobecek má maximálně 2 spanky za den a to jak kdy. V 9 dopoledne půl hodinky a ve 3 odpoledne třeba hodinu. Problem je ho uspat i na tyto dva spanky. Trva to i hodinu - driv jsem houpala ale to s jeho 6 kg nadále praktikovat odmítám. Stále jej zavinuji do tetra pilný ale vzteka se ze nemůže mít ruce v puse. Rozbaleny neusne, prevaluje se z boku na bok, cuca si prsty a cestuje po postylce. Upozorňuji ze nemá dudel takže se neda moc uklidnit. Prostě dudlik odmita už od narozeni. Dnes spal dopoledne 30 minut v kocare, kolem oběda 40 minut v kocare a teď mi odpadl únavou u prsa. A to ho za chvili vzbudim na koupání.
Nevíte jak ho donutit spát. Oči má rude, je roztrzity… no unavený ale jakmile se ocitne v postylce - řev. Klidně i hodinu a půl. Zavinuji, poustim sum, zpívám, čtu, poustim melodie - nic nezabira. Pořad chce pro aby u něj dřímal. Jenže jak mu vysvětlit ze nejsem dudel a neposlouchal 2 hodiny křik? Nemluvě o tom ze za den nic neudelam ani se nenajim. Už se bojím abych neztratila mléko.
Omlouvam se za diakritiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4622
21.7.14 17:27

Mám doma to stejný, malou musím unavit pak mi usne, ikdyž to není žádná hitparada. A velkým pomocníkem je mi houaci lehátko a kočár. Mě to teda neva. Za odměnu mě spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.7.14 17:29

O spaní celou noc si nechavam zdat :zed: v noci 2× kojim a malý se budi i 4×. Teď mi od 2 do 4 ráno nespal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.7.14 17:31

Já myslím, že je přetažený, má moc dlouhé intervaly mezi spánky. Zkusit ho uspávat dřív, ve 4 měsícíh jsem ještě dávala spát max. po 2 hodinách, jinak byl nesnesitelný.

• Citovat
  • Upravit
4622
21.7.14 17:34

No tak to te lituji, to je tak pořád nebo to začalo až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
21.7.14 17:43

Jinak dávám spát po cca dvou hod. někdy spí hodinu, někdy 20 min.nebo vůbec. Za celej den mě naspi tak dvě hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.7.14 17:52
@RadkaCh píše:
Já myslím, že je přetažený, má moc dlouhé intervaly mezi spánky. Zkusit ho uspávat dřív, ve 4 měsícíh jsem ještě dávala spát max. po 2 hodinách, jinak byl nesnesitelný.

zkouším, není unaveny. Porad by si chtel hrát… :nevim: když ho nevyndám z postýlky, hodinu a pul rve. Mam pak nervy v kýblu a jsem vyčerpána a to je třeba 10 dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
21.7.14 17:52

U nas to zacalo po trech mesicich veku. Uplne to stejne. Jedina moznost, jak malou uspat, byl kocar. Takze jsem porad kocarovala. Nekdy jsem malou uspala a s kocarem jsem vjela do bytu, abychvubec uvarila. Nech maleho max dve hodky vzhuru a bohuzel budes muset delat to same. U nas se situace zmenila asi pred mesicem. Ted nechce spat v kocare-to kouka vsude mozne, zato usne v pohode v postypce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.7.14 17:54
@scentini píše:
No tak to te lituji, to je tak pořád nebo to začalo až teď?

od 3 měsíce +- 2 týdny. A vstávám v noci 2× asi týden. Jinak 4× min. (šestinedělí neberu v potaz, to je všelijaké)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.7.14 17:57

Nějak ale nemam nervy poslouchat hodinový křik než usne, pokud vůbec. Staci mi to vecer. Absolvovat to 3× denne tak mě odvezou. Davam ho spát když si mne očička, at je to po 2 h nebo po 4 h. Je to spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.7.14 17:58

@dYodka Zkus to v tom kočáře. A jaký jsi vyzkoušela dudlíky?

• Citovat
  • Upravit
12691
21.7.14 18:02

Vyzkoušela jsi víc dudlíků? A co si s ním jen lehnout? Třeba prostě nechce být sám v postýlce. Lehni si s ním. Prso nech pod trikem, ale buď s ním. Plácat po zadečku. U nás to zabírá i dnes ve 13 měsísích, když nemůže spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.7.14 18:02

Když si mne očíčka, tak už bývá pozdě na klidné uspání.

• Citovat
  • Upravit
64
21.7.14 18:03
@RadkaCh píše:
@dYodka Zkus to v tom kočáře. A jaký jsi vyzkoušela dudlíky?

v kocare spi většinou pul hoďky, jinak kouká. Vozím hodku a pul. Dudliky MAM, Avent, Babylove, Savinex (i minus 2m), Nuk. Vsechny jsem musela vyhodit, má moucnivku (žabku) - kvasinkovou infekci v pusince. Ale ta nespavost s tím nesouvisí. Na prdy mi pomáhá skvele espumisan. Takže teď stejně dudliky používat nemuzu, az se vyléčí. Ma to už dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.7.14 18:04
@RadkaCh píše:
Když si mne očíčka, tak už bývá pozdě na klidné uspání.

Aha 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401