Přespávání 12 leté dcery u kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6794
9.1.24 11:29

@Perla1471 Chybi mi tam duvera z tve strany. Kdyby mi mamka rekla, ze nemuzu spat s prateli ve stanu na sidlisti, protoze muzu otehotnet, tak bych si myslela, ze se uplne zblaznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.24 11:33

@Aglája75 A co bys s tím dělala ty? Začala si sama obrazovat prsa obinadlem a nechala se ostříhat, tak jsme alespoň koupili kvalitní stahovák, aby si neničila tělo. Už proběhl rozhovor o návštěvě sexuologa i o tom co dál, hormony aj., ale teď ve 12 by mohla brát tak akorát blokátory a tam jsme se nakonec domluvili, že počkáme. Zatím prostě respektuji přání oslovování m. rodem a jménem a nakupujeme chlapecké nebo neutrální oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.24 11:35

@VitaminC Možná to moc hrotím, ale nějak mi tam ten červík prostě vlezl, vzhledem k tomu, že sama začala svoji sexualitu hodně řešit. Kdyby ne, asi bych nad tím ještě tolik nepřemýšlela. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
9.1.24 11:51

No a co se s ni o tom proste otevrene pobavit? Jestli resi svuj gender, urcite resi i sexualni orientaci a urcite uz videla i por no, myslim, ze ji moc neprekvapis… Lepsi je edukovat driv nez pozde. Dnesni mlada generace pouziva slovo klitoris casteji nez si oblika ponozky. Kdyz bude chtit s nekym neco vic, udela si to stejne po svem. A kdyz ji budes zakazovat jeji kamarady jen proto, ze jsou to kluci, tak se muze zacit nehezky bourit prave tak, jak nechces. Mrkni treba na materialy Konsentu, to je neziskovka, co se zabyva prave i vecmi okolo edukace deti v oblssti sexu, maji i nejake knizky a pomoc rodicum. Cim vic to budes zakazovat, tim vic to bude obchazet. Klidne ji i vysvetli, ze tim, ze by mela ted s nekym sex a pak by sla na gyndu, tak by to doktor nahlasil na policii a je z toho mega prusvih. Radsi ji nauc, ze ne znamena ne a nemusi si nechat nikdy od nikoho nic libit. Deti masturbuji cca od 3 let, ve skolce se pusinkuji a ve 13 na sebe zacinaj sahat, zbytrcne se z toho snazime delat tabu, delaji to vsichni uz stovky let. Tim, ze ji budes napomocna a promluvis s ni narovinu z ceho mas obavy a co ji doporucujes, si otevres cestu k tomu, ze se ti bude moct sverit se svymi problemy. Ja znam tolik holek, co s nima nikdy nikdo o sexu nemluvil a kvuli tomu sly ve 14 na potrat nebo pak meli ruzns traumata, rodice jim zakazovali se stykat s klukama a bylo to jen horsi. Naopak ty, co o tom vedeli nejvic, meli diky informacim nejvetsi ochranu a velmi zdravy pristup. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
9.1.24 11:52
@Perla1471 píše:
@Aglája75 A co bys s tím dělala ty? Začala si sama obrazovat prsa obinadlem a nechala se ostříhat, tak jsme alespoň koupili kvalitní stahovák, aby si neničila tělo. Už proběhl rozhovor o návštěvě sexuologa i o tom co dál, hormony aj., ale teď ve 12 by mohla brát tak akorát blokátory a tam jsme se nakonec domluvili, že počkáme. Zatím prostě respektuji přání oslovování m. rodem a jménem a nakupujeme chlapecké nebo neutrální oblečení.

Tvuj pristup je skvely. Jdes na to postupne a myslim, ze to, ze jste se domluvili a ona v tobe vidi oporu jen dokazuje, ze k tobe ma duveru a mozna bys ji mohla duveru dat i ty. A par informaci do zivota :mrgreen::palec:

• Citovat
  • Upravit
2327
9.1.24 11:54

Biologicky je to holka. To se neokecá. V tomto věku, kdy ještě k tomu „řeší svoji sexualitu“, by měla spávat doma, ne s klukem sama v pokoji. Až si sexualitu vyřeší, bude mít věk na sex, bude mít partnera se kterým se budou mít rádi a bude jaksi i duševně dozrálá čelit možným následkům, ať si spí s kým libo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.24 11:55

@olivovyolej Ona právě takovou tu základní sexuální „edukaci“ má, i ve škole měli nějakou tu přednášku, spolu jsme taky probraly co šlo, akorát jí to téma není úplně příjemné. V seriálech aj. se hodně vzhlédla v gay párech, tak uvidíme, co bude. Přijde mi vlastně děsné, že jsou holky, se kterými o těchhle věcech nikdo nikdy nemluvil a když už by na to přišlo, bylo pozdě. Chůďata. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
9.1.24 11:58
@Okta píše:
Biologicky je to holka. To se neokecá. V tomto věku, kdy ještě k tomu „řeší svoji sexualitu“, by měla spávat doma, ne s klukem sama v pokoji. Až si sexualitu vyřeší, bude mít věk na sex, bude mít partnera se kterým se budou mít rádi a bude jaksi i duševně dozrálá čelit možným následkům, ať si spí s kým libo.

Utopie. Dusevne dozravaji lidi tak ve 24 letech. A tady na emiminu je docela casto videt, ze ani ve 40 to lidem moc nejde. :mrgreen: Sexualitu nelze vyresit bez experimentovani. :roll: To neni ze se rano probudis a reknes si… Ty jo, jsem gay :dance: Jr to velmi slozity proces a posledni co u toho chce clovek zjistit je, ze jeji vlastni mama ji neveri a mysli si, ze by udelala neco spatneho.

• Citovat
  • Upravit
37
9.1.24 11:58

@Okta Až si sexualitu vyřeší… trans lidé si ji často kompletně vyřeší až po 18. roce, kdy je možná operace aby si mohli změnit písmenko v občance. To si opravdu myslíš, že má ten člověk čekat až bude mít po operaci a bude to mít z tvého pohledu vyřešené?

@olivovyolej Moc děkuji, snažím se, i když to pro mě bývá náročné. Často si ale říkám, že pokud je to náročné pro mě, jak těžké to musi být pro dceru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.1.24 12:01
@ivašot. píše:
ale přece jenom je to přespávání taková umetaná cestička :nevim:

No, ti nevim, pokoj, kde za zdi spi rodice, kteří tam mohou kdykoliv vlezt, mi prijde jako vsechno možné, jen ne umetena cestička :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
9.1.24 12:04
@Perla1471 píše:
@olivovyolej Ona právě takovou tu základní sexuální „edukaci“ má, i ve škole měli nějakou tu přednášku, spolu jsme taky probraly co šlo, akorát jí to téma není úplně příjemné. V seriálech aj. se hodně vzhlédla v gay párech, tak uvidíme, co bude. Přijde mi vlastně děsné, že jsou holky, se kterými o těchhle věcech nikdo nikdy nemluvil a když už by na to přišlo, bylo pozdě. Chůďata. :?

Ja resila treba spoluzacku, co mela tezce katolicke rodice a nakonec to dopadlo tak, ze mela sex (samozrejme zakazany), rupl jim kondom a sla hledat pomoc ke me, nacez jsme sli za moji mamou. A to nechces, aby to dite slo resit krizovou situaci za cizi mamou. Rodicum to nikdy nerekla, pujcila jsem ji prachy na pilulku po a ona musela na gyndu, bylo ji asi 16? Uz je to spoustu let zpatky samozrejme, tenkrat se nedala pilulka koupit bez gynekologa. To radsi proste diteti reknu, ze kdyz neco podela, at prijde i tak, ze to vyresime. Ze v ni mam duveru, ale sama vim, co jsme delali za mlada, tak at aspon vyresime prusvih. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
9.1.24 12:08

Zaprvé: jestliže se cítí spíš jako kluk, velmi pochybuju, že by jí kluci-kamarádi brali jako potencionální sexuální cíl.
Zadruhé: začátek sexuálního života nemívá s přespávačkami nic moc společného.
Zatřetí: promluvila bych si s ní o sexuální orientaci a ochraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
9.1.24 12:09

@Perla1471 Podle me je super, ze si to vsechno muze zkouset ted a pak treba v 18 dojde k tomu, ze je holka a nebude muset resit pismenka. A nebo nakonec bude muset. Diky tomu, ze ma spoustu casu a bezpecne prostredi ma vetsi sanci si to ujasnit. Coz je hrozne dulezite. :palec: Uprimne myslim, ze ted mnohem vic resi to, kdo je nez to ze na to s nekym hupsne po hlave. :nevim: Super jsou podcasty V tranzu a pak jsou i podpurne skupiny pro rodice, kde muzes taky vse sdilet s ostatnimi. Hele, i pred 20 lety lidi resili svuj gender, jenze jim nikdo nepomohl a spis je odsoudili, takze k transicim dochazeji az treba ve 40, kdy to cely zivot tajili i sami pred sebou a co hur, nasli si i treba manzelku, protoze to tlacili na silu. Tak lepsi kdyz si to resi ted nez mit zkazeny cely zivot ve strachu a lzi.

• Citovat
  • Upravit
9877
9.1.24 12:22

Zajímala by mě jedna věc, vy, co tu píšete, že prespávání v žádném případě - pouštíte děti třeba na výlety s oddílem, tábory, švp…? Mně tedy přijde, že uhlídat mládež doma je podstatně jednodušší, než na podobných akcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
9.1.24 12:25
@Jahru píše:
Zajímala by mě jedna věc, vy, co tu píšete, že prespávání v žádném případě - pouštíte děti třeba na výlety s oddílem, tábory, švp…? Mně tedy přijde, že uhlídat mládež doma je podstatně jednodušší, než na podobných akcích.

A co takhle přespávačky na chatě, to už je úplně nepředstavitelné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect