Přespávání 12 leté dcery u kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
13.1.24 16:54
@Perla1471 píše:
@Alušáček Myslíš si snad o trans lidech, že jsou natolik méněcenní, že s nimi bude chtít něco mít jen naprosté minimum lidí?

No, nemyslím si, že jsou méněcenní, ale to, že budou sexuálně přitahovat malé procento lidí je prostě fakt, stejně jako to, že homosexuálové budou mít také statisticky omezený výběr… jo přitahovat možná budou více lidí, ale nebude to oboustranné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
19.1.24 19:34
@j.a.n.i1 píše:
No, nemyslím si, že jsou méněcenní, ale to, že budou sexuálně přitahovat malé procento lidí je prostě fakt, stejně jako to, že homosexuálové budou mít také statisticky omezený výběr… jo přitahovat možná budou více lidí, ale nebude to oboustranné.

Co je komu po tom, kolik budou sexuálně přitahovat lidí tvl? A proč se tohle řeší ve vláknu o dvanáctiletém dítěti? Wtf…
Jinak já jsem třeba ošklivá tlustá ženská a taky sexuálně přitahuji minimum lidí. A co jako. Asi jiné priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
19.1.24 20:40
@me57h píše:
Co je komu po tom, kolik budou sexuálně přitahovat lidí tvl? A proč se tohle řeší ve vláknu o dvanáctiletém dítěti? Wtf…
Jinak já jsem třeba ošklivá tlustá ženská a taky sexuálně přitahuji minimum lidí. A co jako. Asi jiné priority.

No nic, jen že je malá pravděpodobnost, že se s tebou bude chtít přespávající kamarád vyspat, než kdybys byla atraktivní blondýnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí