Přestup do jiné školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80121
30.9.21 08:47
@Anonymní píše:
Nejsem žádný troll ani žádný námět na článek.Nemyslela jsem to, tak že babičce hodím syna na krk. Ale že by tam jednou za týden přespal. Já nemám problém ho vozit do nové školy. Je mi jasné, že si časem zvykne. Ale brečí, že tam nechce.
Děti ze své původní školy má rád a učitelku taky. Ale v té škole je 80 procent dětí, které nemají stabilní zázemí. Tzv. Jsou sociálně vyloučeny. Mluví sprostě ( i na učitelku), perou se ( pěsti, kopance atd ). Syn chodil do školy s 20 dětmi z toho on a 3 další, byli z " normálních " rodin. Ano hejtujte mě, že jsem rasista, že každý dítě má právo na to a to… V pořádku. Ale každá máma chce, aby její dítě, chodilo do školy v klidu, našlo si kamarády a třeba jednou vzpomínalo na to hezký. V téhle škole i když je ve druhé třídě, se projevuje šikana, atd. A opravdu nechci, aby se takových situací účastnil syn. U svého otce se rozbrečel a dostal záchvat, že do té staré školy chodit nechce. Že ho děti zlobí, strkají, shazují brýle atd.
Bylo to fakt rychlé. Tak proto ta změna. A to, že přítel dostal nabídku lepší práce. Tak to přišlo z čista jasna.
A prosím nepište mi, že syn jen na nějaké koleji. Moje dítě je pro mě to nejdůležitější na světě a vždycky bude. Ale upřímně, bydlíme na sídlišti. Kde se přes den, potulují samé individua. A nechci tady vychovávat děti. Aby v půl osmé koukali z okna na to jak tu policajti střílí do vzduchu, protože degesi se mezi s sebou perou?
A víte proč tady bydlíme? Protože tu mám cca 20 let byt po mojí babičce. A teď se mohu přestěhovat i s dětmi ( hlavně kvůli dětem ) na normální místo.

A to všechno jsi zjistila teď? V první třídě s ním ty děcka nebyly? Ve školce taky ne? A loni se na ulici degesi neprali? To až přítel ti otevřel oči? Aspoň nekecej. Prostě chceš se odstěhovat za přítelem, a tak je najednou všechno špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin