Přetočení miminka - je cítit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
2.9.12 18:42

Já už jsem měla pocit že se mě 2× přetočili je to takový hodně nepříjemný pocit a po druhé jsem zvědavá zda je to pravda ted mám pocit že jedno je napříč snad mi to dr ve středu nepotvrdí možná je to tím že mám dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.9.12 18:43

Dcera se mi otočila až ve 36 tt a nic jsem necítila, Jako obvykle.Ona byla dost morbidní normálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
2.9.12 18:52

Já jsem to cítila, ale neměla jsem tucha, že to je ono :nevim: Byl to mazec, jelikož se to stalo během hypoglykemie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.9.12 18:54

Tak to mám podobně. V 28tt hlavou dolů, v 32 hlavou pod žebry. Cvičím, přemlouvám, tak se snad obrátí. Pohyby cítím pořád spíš v podbřišku a kolem pupíku, na žebrech zatím vůbec nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.9.12 19:14
@talaya píše:
Ja jsem to citila. Otocil se mi az ve 36 tt.

Měla jsem to stejně. Měla jsem malé břicho a bylo to docela bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.12 19:21

Já to necítila. Doktor nikdy nic neříkal že by se otočil nebo nebo a já se ho v 37tt ptala jestli se ještě do porodu stihne otočit hlavou dolů a on na mě „slečno, vždyť on je hlavou dolů už od 26tt“ takže asi tak :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.9.12 19:45

Ja jsem taky mela maly bricho a pekne to bolelo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.9.12 13:08

U mě byl malý KP dle ultrazvuku od cca 30týdne, všichni mi ujišťovali, že má ještě spoustu času se přetočit. Taky se asi v 38týdnu přetočil, poznala jsem to, protože jsem věděla, kde má hlavičku a najednou ji tam neměl. Jenže asi za týden se přetočil zpět do polohy KP, což jsem také poznala. A následně mi to potvrdila i doktroka při kontrole, pak už tak zůstal do porodu, tj. do 41týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
3.9.12 13:15

Tak já to taky necítila…
naopak když sem šla ve 30TT ńa kontrolu, tak jsem doktorce hlásila, že se asi otočil, páč cítím jinde pohyby a ona že né, že je stále KP :lol:
no nakonec se nechal ukecat, ale vůbec jsem to nevěděla, nebylo to poznat ani na pohybech, ani na tvaru břicha.
ale já jsem silnější, takže jsem pohyby asi všeobecně cítila míň (rozkopaný žebra nebo močák neznám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.9.12 15:05

Ahoj holky, děkuji za vaše zkušenosti :-) Dnes jsem panu doktorovi smutně hlásila, že se malej určitě nepřetočil, protože ho cítím pořád na stejném místě. A ejhle, on už si vesele visí hlavou dolu :dance:
Ale jak tady některé říkaly, nejstrašnější je, když se vašnosta začne protahovat a snaží se vylézt bokem, to je děs 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.12 22:39

Ahojte ;) Začali jsme 33 týden a malá je hlavinkou dolů, prý se ale může ještě otáčet. Nepoznala jsem to, dokud mi to neřekla doktorka na USG, ale je pravda, že mě to nutí častěji na čůrání, jak mi na močák tlačí hlavička, lechtá mě v podbřišku a taky mě bolívá pod žebrama, když kopne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.9.12 09:45

@Radka Sarka jo jo, není nad to, když si mimčo udělá z močáku trampolínu (i když po něm už „skáče“ hlavičkou) :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.12 11:43

Alien

@Nikca_Ko Niki, v kolikátém jsi týdnu? Já například už taky vidím na bříšku, když se malá začne protahovat, začne se mi vlnit celé břicho a po stranách se dělají boule, asi od zadečku a hlavičky :lol: Jako kdyby chtěla vystoupit z pod kůže, až nás to minule s přítelem pěkně rozesmálo, protože on to nečekal a najednou výkop z břicha ven, jak malinkej vetřelec! :mrgreen: Je to sladké, jak se to maličké umí rozparádit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.9.12 16:37

@Radka Sarka teď dle UTZ 35+6 :-) takže vlastně skoro v cíli. I když se říká, že v téhl době pohyby slábnou, protože mimčo má méně místa, u nás je to přesně naopak. Pravidelně kolem desáté večer začne malej tančit. Vlny jako na moři. Tuhle jsem ho zrovna natočila na video, abychom měli památku na jeho prenatální řádění :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.12 17:01

@Nikca_Ko Tak to je super! A máš pravdu, u nás také jsou pohyby čím dál intenzivnější a viditelnější, asi právě proto, že má bobásek míň místa na převracení se. A přesně jak tobě, začne vždycky skotačit večer když koukáme na televizi nebo si lehneme do postele. To je pak podívaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí