Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29632
23.1.18 22:02

Debata díky divákům a moderátorovi neměla moc úroveň. Zeman nepřekvapil, řekla bych že ty čtyři debaty v pár dnech jsou na něj moc, má to sestupnou tendenci. Drahoš podal svůj standardní výkon, nenechal se úplně zahnat do kouta. Docela to proti Zemanovi zvládl, i když byla vidět jeho nervozita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Urovem debaty desna. Moderator to nezvladal.
Lidi v publiku nestesti.
Takove debaty si myslim, ze se vice hodi na Ct24. Prima udelala pavlacovou estradu.
Ale potvrdilo se, ze Drahos vi o politice a ekonomice velke houby. Ze ma naucene fraze, ze je ovlivneny poradci a bez nich neni schopny sveho nazoru a argumentace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
@Loki01 píše:
Na svem „vyplodu“ so trvam. Zajimave je, ze cloveku kteremu imponuje sprosty manipulator/alkoholik, ktery nadava tak, ze se lide az cervenaji se tady bude pohorsovat nad slovem hovado :lol: :lol: :lol:.Rozumu? Chlubit se ti tu nebudu ;)

Ale prosím tě… :D Se pochlub. Ale abys pak nebyla překvapená. ;) „Papír“ snese všechno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
23.1.18 22:05

Jako nejdriv jsem se Zemana lekla jak je na tom, kazde oko mu jelo jinam, zombie. ale pak jsem sla vyklizet mycku a jen poslouchala a bylo to vyrazne lepsi :D musim rict, ze ten chlap to ma srovnany a pali mu to stale velmi dobre. Drahose si pekne otukal a v CT ho dorazi podle me. Me je nazorove blizsi Zeman. Nemam z te volby radost, ale tomu eurolízaci Drahosovi to v zivote nehodim a tato debata to jen potvrdila. Nerikam, ze je Drahos spatny clovek. Byl by fajn prezident do klidne doby kdy by nevadilo, ze nic neudela a nic nezkazi. V klidne dobe ale nejsme a nemuzeme si dovolit slabou figurku. Navic hrozi, ze by byl zvolen i na dalsi obdobi jen setrvacnosti a to uz je dost let na to aby se nam volba “nicnedelani a souhlaseni aby nahodou neco nepo..” vymstila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
23.1.18 22:05
@Kelsey píše:
Urovem debaty desna. Moderator to nezvladal.
Lidi v publiku nestesti.
Takove debaty si myslim, ze se vice hodi na Ct24. Prima udelala pavlacovou estradu.
Ale potvrdilo se, ze Drahos vi o politice a ekonomice velke houby. Ze ma naucene fraze, ze je ovlivneny poradci a bez nich neni schopny sveho nazoru a argumentace.

Přesně. Jasně měl témata doslova našprtaná! To by ta republika vypadala! Proboha lidi, PROBERTE SE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.18 22:08
@Ice79 píše:
Ale prosím tě… :D Se pochlub. Ale abys pak nebyla překvapená. ;) „Papír“ snese všechno. :palec:

Ne, ne, nesnese. Nekdy se to neda ani cist.

Nema cenu se s tebou pokouset o diskuzi. Nejde ti to. Umis jenom urazet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.1.18 22:09

@Sukacjos diváci nekultivovaní, jejich reakce připomínala estrádu typu Superstar. Voříšek jako moderátor zcela bezradný, diskusní témata provařená nebo tematicky nevýznamná. Drahoš jako rétor prkenný a neschopný improvizace, papouškující teoretik. Zeman uložený v křesle, vypadal jak o posledním tažení, ale jako řečník brilantní a s tahem na branku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
23.1.18 22:09
@Loki01 píše:
Ne, ne, nesnese. Nekdy se to neda ani cist.Nema cenu se s tebou pokouset o diskuzi. Nejde ti to. Umis jenom urazet :kytka:

Aha. :mrgreen: Takže mistr zeměkoule! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.1.18 22:10

Jeste tri tydny zpet jsem rikala, ze pokud se Drahos dostane, tak v druhem kole ho volim. Ale urcite ne.
Tohle nemuze byt prezident. Dovedu si ho predstavit, ze ridi fakultu nebo univerzitu, ale ne zem.
I prezident musi mit nazor a ne byt loutka. Kterou snadno ovlivni.
Kolik casu maji do dalsi debaty, aby ho naucili nove fraze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
23.1.18 22:11

@Sashie To se mi libi a taky to mam.tak. Debatu jsem videla-je to jak v nejake arene. Vecnych argumentu minimalne. Nelibila se mi dikce soucasneho prezidenta. Drahos obcas neco predvedl-ale jak rika manzel:takovata estrada leda podpori fanaticnost a zastre rozumne uvazovani a uplne vymaze logicke a soudne diskutovani a u volicu udela radny chaos. Mj. napadani a vysmivani a prekrucovani a vytrhavani vet z kontextu se mi nelibi. Ale cilem teto debaty podle me bylo nastvat a zdeptat normalni volice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
23.1.18 22:12

Mě sejmula ta argumentace zpravou BIS. :zed:
Nějaký Drahos poucuje prezidenta nejprve o zprávách bezpečnostních služeb a jsa chycen za slovo, placne do vody, že je třeba nejenom dostávat zprávy bezpečnostních služeb, ale též je číst. 8o
Od Zemana bylo velmi milosrdne, že hlouběji nezastoural v informačním kanálu, kterým tyto tajné zprávy k panu Drahosovi prosakují.
Pan profesor je mistr světa ve skoku na vidle. 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
23.1.18 22:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
23.1.18 22:16

Mě tady strašně udivují jedinci, kteří se na tu „estrádu“ nemohli ani dívat a přepli po pár minutách (asi na Ordinaci :palec: ), ale volí slušného a skvěle vypadajícího Drahoše! Vážení, váš Drahoš je možná pohlednější než Zeman (pokud se vyjímečně pohrdavě nešklebí), ale znalosti má na nule. Takhle opravdu nevypadá ani slabý odvar prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.18 22:17
@axelina píše:
@Loki01 bohužel…když jsem viděla co dělali příznivci Zemana v publiku… zřejmě jsme takový národ no…buranů :oops:

Jsme no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
23.1.18 22:17

Prezident Zeman ma už svá nejlepší léta za sebou. Byl to dobrý politik, ale řekla bych že by si měl dožít v klidu na Vysočině. Dyť sotva stojí, několikrát zkomolil slovo, pleť i pod vrstvou make-upu nezdravé barvy. Jedna další,,viróza,, a budeme mít státní pohřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová