Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Ty zijes v UK, ze?
Dikybohu.
Ale jsem porad ceskou obcankou a deni sleduju. Volebni pravo mam taky ![]()
@Loki01 píše:
On zrovna moc sanci ukazat svoje mysleni nemel. A analyzovat jako vedec rozhodne umi.Vlastni nazor ma a dava ho najevo, proti Zemanovym vyrokum by ale nemastne a neslane vypadal kazdy.
Jelikoz prezident v podstate nedela nic jineho nez reprezentuje zemi moc nechapu proc se vubec resi nejaka neklidna doba.
Holka, ty jsi totálně mimo. A představ si, že prezident opravdu jen nesedí v křesle na Hradě.
Ale máš v něčem i pravdu. Chemie se tam opravdu neprobírala.
@Loki01 píše:
Dikybohu.Ale jsem porad ceskou obcankou a deni sleduju. Volebni pravo mam taky
Tez jsem z toho nejaka divoka..
debata silena, divaci na pest, proc to jako? Vorisek tragickej…no a v 1. kole jsem volila Drahose a ted muzu rict, ze me docela zklamal, je to chytry clovek, ale neumi tak pohotove argumentovat jako Zeman, bohuzel..Zeman je dobry retorik a tezko by se hledal kandidat, ktery by ho v debate prevalcoval..je to tezka volba a nejradsi bych nedala ani jednoho..
Od Drahose bych cekala vetsi dravost, ne skleb a nervozitu, ktera byla citit na dalku… ![]()
@Loki01 píše:
Dikybohu.Ale jsem porad ceskou obcankou a deni sleduju. Volebni pravo mam taky
Bohuzel. Lidi kteri ziji jinde by nemeli mit moznost volit. Pak se stane, ze daji hlas populistovi a loutce snadno manipulativni, kterou budou ovlivnovat druzi.
Při prvním vyřčení Voříška: „Česko hledá prezidenta!“, mě hned napadlo, to je jako např. Česko hledá superstar? Bohužel, bylo to pojaté jako show
Publikum tam nemělo být vůbec žádné, když se neumí chovat a burácí jako na stadioně. Hrozné pojetí tolik očekávané debaty. Pan Drahoš na mě dřív působil velmi namyšleně, nesympaticky, sebejistě, že on porazí současného pana prezidenta. Dnes mi ho bylo trochu i líto, chvílemi se tvářil jak klučina, kterého kárají za lumpárny. Určitě si touhle debatou u mnohých uškodil.
@Kelsey píše:
Bohuzel. Lidi kteri ziji jinde by nemeli mit moznost volit. Pak se stane, ze daji hlas populistovi a loutce snadno manipulativni, kterou budou ovlivnovat druzi.
No vidis.
A ja si prave myslim, ze lidem co ziji/li v zahranici to dava vetsi nadhled. Vetsinou.
Ceska televize chysta debatu v Rudolfinu
tak to bude asi podobna uroven jako dnes.
Podle me je blbost prima volba prezidenta. Kdyz tehdy politici nezvolili prof. Sokola, prislo mi, ze pri prime volbe by to prece vyhral a pro narod by to byl sectely a laskavy pan prezident, co zklidnule politicke strany. Ale co z prezidentske volby vzniklo? Prijde mi to jak nejake reckorimske hry… A lidu- chleb a hry…
@Anonymní píše:
@pe-terka No ja nevim, proc si myslis, ze je Drahos slaby-proto, ze to, co rekne opravdu vi a na to co nevi si poridi odborniky/poradce a pri svem intelektu si to jeste kriticky prekousne? Nebo jako spis-v cem je „sila“- v tom neco strilet? A mj. kolik tech Z. strel je overitelnych a pravdivch a kdo to vi? Na demagog.cz se to dozvim zitra/pozitri -kolikrat kecal a jak je pekne zavadejici. Ale to uz je kazdemu sumak.
O táboře Drahosovych příznivců, oplyvajicich vlastnimi názory, za kterými si „pevně“ stojí, hodně vypovídá fakt, že jeho příslušníci se obávají vystoupit s nimi na internetovém fóru pod vlastním (anonymnim) nickem. ![]()
@Loki01 píše:
On zrovna moc sanci ukazat svoje mysleni nemel. A analyzovat jako vedec rozhodne umi.Vlastni nazor ma a dava ho najevo, proti Zemanovym vyrokum by ale nemastne a neslane vypadal kazdy.
Jelikoz prezident v podstate nedela nic jineho nez reprezentuje zemi moc nechapu proc se vubec resi nejaka neklidna doba.
neměl šanci ukázat svoje myšlení??? a proč? Vždyt byl tázán a měl šanci odpovídat…A že se motal ve vlastních argumentech, to je jeho problém.
Ke tvé poslední větě - zřejmě máme zcela odlišné představy, co to znamená politicky reprezentovat. V tom případě chápu, že tvé představy by uspokojil i nastrčený panák z výlohy ![]()
@Loki01 píše:
Ja si myslim, ze se to da naucit. Je to chytry chlap, nauci se.
A uprimne, i ten panak z vitriny by byl lepsi nez Zeman…
No, vzhledem k tomu, že si pan Drahoš vyžádal otázky dopředu a měl k tomu tým odborných poradců, nevím, zda je schopen podat vyšší výkon a něco se ještě „přiučit“… Prezidentská funkce je vhodná pro hotového kandidáta a ne pro pokusného maňáska, jehož nitky (resp. otěže) drží v rukou pražská kavárna.
Na ČT1 přimíchají Zemanovi do nápoje dezorientační léky a pak možná Drahoš předvede vyšší level… I když kdo ví ![]()
@pe-terka píše:
neměl šanci ukázat svoje myšlení??? a proč? Vždyt byl tázán a měl šanci odpovídat…A že se motal ve vlastních argumentech, to je jeho problém.
Ke tvé poslední větě - zřejmě máme zcela odlišné představy, co to znamená politicky reprezentovat. V tom případě chápu, že tvé představy by uspokojil i nastrčený panák z výlohy
Hele, ja jsem s tim jak mluvil v debate byla spokojena. Je to inteligentni clovek. Podle mne tu debatu vyhral on
.
Treba to tema zbrani. To chce opravdu Zeman aby to u nas vypadalo jak v Americe?