Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
23.1.18 22:40
@Kelsey píše:
Ty zijes v UK, ze?

Dikybohu.

Ale jsem porad ceskou obcankou a deni sleduju. Volebni pravo mam taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
23.1.18 22:42
@Loki01 píše:
On zrovna moc sanci ukazat svoje mysleni nemel. A analyzovat jako vedec rozhodne umi.

Vlastni nazor ma a dava ho najevo, proti Zemanovym vyrokum by ale nemastne a neslane vypadal kazdy.

Jelikoz prezident v podstate nedela nic jineho nez reprezentuje zemi moc nechapu proc se vubec resi nejaka neklidna doba.

Holka, ty jsi totálně mimo. A představ si, že prezident opravdu jen nesedí v křesle na Hradě. :lol: Ale máš v něčem i pravdu. Chemie se tam opravdu neprobírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 22:42
@Ice79 píše:
Můžu otázku?? Dívala ses na debatu na Primě nebo na Ordinaci na Nově? :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
23.1.18 22:44
@Loki01 píše:
Dikybohu.Ale jsem porad ceskou obcankou a deni sleduju. Volebni pravo mam taky ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Poslední věta mě dostala! :D  :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117

Tez jsem z toho nejaka divoka.. 8o debata silena, divaci na pest, proc to jako? Vorisek tragickej…no a v 1. kole jsem volila Drahose a ted muzu rict, ze me docela zklamal, je to chytry clovek, ale neumi tak pohotove argumentovat jako Zeman, bohuzel..Zeman je dobry retorik a tezko by se hledal kandidat, ktery by ho v debate prevalcoval..je to tezka volba a nejradsi bych nedala ani jednoho.. :nevim: Od Drahose bych cekala vetsi dravost, ne skleb a nervozitu, ktera byla citit na dalku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Loki01 píše:
Dikybohu.Ale jsem porad ceskou obcankou a deni sleduju. Volebni pravo mam taky ;)

Bohuzel. Lidi kteri ziji jinde by nemeli mit moznost volit. Pak se stane, ze daji hlas populistovi a loutce snadno manipulativni, kterou budou ovlivnovat druzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374

Při prvním vyřčení Voříška: „Česko hledá prezidenta!“, mě hned napadlo, to je jako např. Česko hledá superstar? Bohužel, bylo to pojaté jako show :roll: Publikum tam nemělo být vůbec žádné, když se neumí chovat a burácí jako na stadioně. Hrozné pojetí tolik očekávané debaty. Pan Drahoš na mě dřív působil velmi namyšleně, nesympaticky, sebejistě, že on porazí současného pana prezidenta. Dnes mi ho bylo trochu i líto, chvílemi se tvářil jak klučina, kterého kárají za lumpárny. Určitě si touhle debatou u mnohých uškodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.18 22:46
@Kelsey píše:
Bohuzel. Lidi kteri ziji jinde by nemeli mit moznost volit. Pak se stane, ze daji hlas populistovi a loutce snadno manipulativni, kterou budou ovlivnovat druzi.

No vidis.
A ja si prave myslim, ze lidem co ziji/li v zahranici to dava vetsi nadhled. Vetsinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
23.1.18 22:46

Ceska televize chysta debatu v Rudolfinu :,( tak to bude asi podobna uroven jako dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
23.1.18 22:47

Podle me je blbost prima volba prezidenta. Kdyz tehdy politici nezvolili prof. Sokola, prislo mi, ze pri prime volbe by to prece vyhral a pro narod by to byl sectely a laskavy pan prezident, co zklidnule politicke strany. Ale co z prezidentske volby vzniklo? Prijde mi to jak nejake reckorimske hry… A lidu- chleb a hry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
23.1.18 22:47
@Anonymní píše:
@pe-terka No ja nevim, proc si myslis, ze je Drahos slaby-proto, ze to, co rekne opravdu vi a na to co nevi si poridi odborniky/poradce a pri svem intelektu si to jeste kriticky prekousne? Nebo jako spis-v cem je „sila“- v tom neco strilet? A mj. kolik tech Z. strel je overitelnych a pravdivch a kdo to vi? Na demagog.cz se to dozvim zitra/pozitri -kolikrat kecal a jak je pekne zavadejici. Ale to uz je kazdemu sumak.

O táboře Drahosovych příznivců, oplyvajicich vlastnimi názory, za kterými si „pevně“ stojí, hodně vypovídá fakt, že jeho příslušníci se obávají vystoupit s nimi na internetovém fóru pod vlastním (anonymnim) nickem. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.1.18 22:48
@Loki01 píše:
On zrovna moc sanci ukazat svoje mysleni nemel. A analyzovat jako vedec rozhodne umi.

Vlastni nazor ma a dava ho najevo, proti Zemanovym vyrokum by ale nemastne a neslane vypadal kazdy.

Jelikoz prezident v podstate nedela nic jineho nez reprezentuje zemi moc nechapu proc se vubec resi nejaka neklidna doba.

neměl šanci ukázat svoje myšlení??? a proč? Vždyt byl tázán a měl šanci odpovídat…A že se motal ve vlastních argumentech, to je jeho problém.
Ke tvé poslední větě - zřejmě máme zcela odlišné představy, co to znamená politicky reprezentovat. V tom případě chápu, že tvé představy by uspokojil i nastrčený panák z výlohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 22:51
@Loki01 píše:
Ja si myslim, ze se to da naucit. Je to chytry chlap, nauci se.
A uprimne, i ten panak z vitriny by byl lepsi nez Zeman…

No, vzhledem k tomu, že si pan Drahoš vyžádal otázky dopředu a měl k tomu tým odborných poradců, nevím, zda je schopen podat vyšší výkon a něco se ještě „přiučit“… Prezidentská funkce je vhodná pro hotového kandidáta a ne pro pokusného maňáska, jehož nitky (resp. otěže) drží v rukou pražská kavárna.

Na ČT1 přimíchají Zemanovi do nápoje dezorientační léky a pak možná Drahoš předvede vyšší level… I když kdo ví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.1.18 22:51
@sirikit píše:Pan profesor je mistr světa ve skoku na vidle. 8) :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.18 22:52
@pe-terka píše:
neměl šanci ukázat svoje myšlení??? a proč? Vždyt byl tázán a měl šanci odpovídat…A že se motal ve vlastních argumentech, to je jeho problém.
Ke tvé poslední větě - zřejmě máme zcela odlišné představy, co to znamená politicky reprezentovat. V tom případě chápu, že tvé představy by uspokojil i nastrčený panák z výlohy :think:

Hele, ja jsem s tim jak mluvil v debate byla spokojena. Je to inteligentni clovek. Podle mne tu debatu vyhral on :nevim:.

Treba to tema zbrani. To chce opravdu Zeman aby to u nas vypadalo jak v Americe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová