Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loki01 píše:
Samozrejme, ze ma zkusenost a je zvykly vystupovat. V Akademii musi.Me prave to jeho pripomenuti, ze na cirkevni restituce (ktere ma Zeman pekne nasprtane) lidi kaslou prislo pekne. Neni to ani v top 20, cili proc o tom momentalne diskutovat. Je to uplne zbytecne.
Nebo tebe ty restituce pali?
Mně jsou restituce úplně u zadele. ![]()
Ale hned zkraje bylo jasně řečeno, že diskutující dostali bodový scénář a seznam témat. Restituce byly evidentně mezi nimi.
Takže položí-li mi někdo jako prezidentskému kandidátovi otázku, nechápu taktiku „to je ale marginálie, která nikoho nezajímá, dál..“ a vnímám ji logicky jako útěk.
Protože pokud odpověď na tuto otázku nikoho nezajímá, nebojím se říct svůj názor a jedeme dál, protože jakákoli odpověď na nikoho nezajímající otázku přeci nemůže moji pozici ohrozit, ne? ![]()
Proč tedy Drahoš neodpověděl?
![]()
@sirikit píše:
I se zbraněmi mluvil příčetně.
Na tom tématu se sestřelil Drahoš.
Zeman uvedl jako příklad nedávné přepadení večerky, kdy prodavačka, disponující legálně drženou zbraní, zastřelila útočníka, který se obchod vydal vyloupit a těžce přitom zranil obsluhu.
Podtrženo - legálně drženou zbraní - a získání zbrojáku u nás, jak známo, není úplně brnkačka.
Načež Drahoš argumentoval, že přece není možné, aby u nás měla zbraň každá prodavačka a střílela po každém , kdo vstoupí do obchodu.![]()
Jestli tohle někdo považuje za argumentaci na úrovni, mé obočí se vlasové linie dotýká.![]()
![]()
njn. Drahoš má bujnou fantazii a už viděl kvéry u všech pokladních v Kauflu ![]()
Jasně, chce to důkladné fyzické a psychické testy, aby se vyloučili magoři a prchlivci. Totéž bych zavedla i u řidičáků. Pak to má opodstatnění.
BTW. prodavačka zaslouží metál
já bych se po… strachy
![]()
Nevím, zda k volbám půjdu, ale po této debatě vím jen to, že Drahoše rozhodně volit nebudu. Bohužel mu chybí elementární znalosti, které od prezidenta očekávám. Tohle 5 let na hradě? To raději Zemana (na pravděpodobně kratší dobu) a snad se pak najde někdo schopnější. Co mě ale mrzí velice, že se nedostane nikdy žádný kandidát, který by měl zcela v pořádku financování kampaně. Tímto kritériem mi prošel jen Hilšer, Horáček (ale s otazníkem - nelíbí se mi jak zbohatl), Hynek a Hannig. Jinak byly ty prezidentské kampaně sponzorovány různými pochybnými firmami a osobnostmi. Jenže běžný člověk to zřejmě neřeší ![]()
První střet Miloše Zemana a Jiřího Drahoše máme za sebou. Kdo vyhrál? Vlastně se to nedá říci. Performance na TV Prima byla něco tak přízračného, že se to vzpírá hodnocení v kategoriích politické či jakékoli jiné racionality. Tohle nebyla prezidentská debata. To bylo něco mezi koridou a superstar. Bučení, skandování, řev. Neschopný, blábolivý moderátor. Ujetá témata. Dramaturgická katastrofa. Pokud bychom chtěli vybírat prezidenta jen na základě této frašky vydávající se za seriózní debatu, dostali bychom se někam na úroveň mentální protoplazmy.
https://nazory.ihned.cz/…rator-chybel
@sirikit píše:
Mně jsou restituce úplně u zadele.
Ale hned zkraje bylo jasně řečeno, že diskutující dostali bodový scénář a seznam témat. Restituce byly evidentně mezi nimi.
Takže položí-li mi někdo jako prezidentskému kandidátovi otázku, nechápu taktiku „to je ale marginálie, která nikoho nezajímá, dál..“ a vnímám ji logicky jako útěk.
Protože pokud odpověď na tuto otázku nikoho nezajímá, nebojím se říct svůj názor a jedeme dál, protože jakákoli odpověď na nikoho nezajímající otázku přeci nemůže moji pozici ohrozit, ne?
Proč tedy Drahoš neodpověděl?![]()
Ja nevim. Muzeme jen spekulovat.
Ja spekuluju, ze mu to proste prislo uplne zbytecne ![]()
@kaminky píše:
První střet Miloše Zemana a Jiřího Drahoše máme za sebou. Kdo vyhrál? Vlastně se to nedá říci. Performance na TV Prima byla něco tak přízračného, že se to vzpírá hodnocení v kategoriích politické či jakékoli jiné racionality. Tohle nebyla prezidentská debata. To bylo něco mezi koridou a superstar. Bučení, skandování, řev. Neschopný, blábolivý moderátor. Ujetá témata. Dramaturgická katastrofa. Pokud bychom chtěli vybírat prezidenta jen na základě této frašky vydávající se za seriózní debatu, dostali bychom se někam na úroveň mentální protoplazmy.
https://nazory.ihned.cz/…rator-chybel
Já miluju Honzejka strašně moc
Na Zemanovi mi vadí zejména to, že podporuje KSČM a Babiše (Agrofert, resp. lidi spojené s Agrofertem v politických a rozhodovacích funkcích). A to nejen tak, že je podporuje slovně, ale podporuje je činy, jak jen v rámci prezidentských kompetencí může. Vadí mi i Mynář s Nejedlým. Snažila jsem se o nich něco si zjistit. Vadí mi, že prezidentem je člověk, který byl ve vrcholové politice v 90. letech, době tunelů a dalších podvodů. Drahoš je proti migraci, Zeman taktéž, v podstatě oba mají podobné argumenty stejně jako další prezidentští kandidáti, tam rozdíl nevidím nikterak výrazný, byť Zeman proti migraci vystupuje ostřeji. V debatě na Primě (a i na Nově a Barrandovu) Zeman podal vyloženě špatný výkon (ve smyslu „dřív to zvládal lépe“). Zadrhává se, přeříkává se, je nepřesný, méně pohotový, působí sešle, unaveně, nepřesvědčivě. A pokud jde o Drahoše, nezvládl obhájit své názory, nedotáhl argumentaci do konce, nevyužil šancí, které se mu několikrát naskytly a slovo si zkrátka vzal Zeman. Vzal ho jak moderátorovi, tak Drahošovi. Do toho vřískalo publikum
Fyzicky je mezi nimi propastný rozdíl. Drahoš je vitální, působí velmi dobře, Zeman je unavený a má obrovské problémy s pohybem. Drahoš mu energicky přišel podat ruku, Zeman pomalu vstával nahrbený, s vytaženýma nohavicema a podporou bodyguarda.
@sirikit píše:
V tomhle souhlasím z velké míry.
Argument Bataclanu - opravdu jsem v podobné situaci nikdy nebyla a když dobrej Pánbíček dá, doufám nebudu.![]()
Ten argument není můj a ani zdaleka jsem ho neslyšela poprvé dnes večer od Zemana. Pokud by v tom narvaném sále došlo k útoku, mrtvých bude rozhodně spousta i v případě, že by tam byli ozbrojení lidé, ochotní se bránit.
Ale situace bude alespoň do jisté míry vyrovnaná. Ne bez vyjímky bezbranné oběti vs. zlo.A pokud vím, u nás v kauze zbraně nejde o právo každého občana na držení zbraně, podobně jako v Americe. Jedná se o zásadní ztížení vůbec jakéhokoli přístupu běžného člověka ke zbraním, včetně historických replik.
Což už je opravdu hrocené do opačného extrému, než v jakém jedou v Améru.
Ja jsem v takove situaci taky nikdy nebyla, ale strilet sem tam chodit (teda ted uz moc, neni cas (zbran nevlastnim)) a muzu ti rict, ze reakce kazdeho rozumneho cloveka i se zbrani a vycvikem by byla utect. Situace v zadnem pripade nebude vyrovnana. S tvoji rucni zbrani a v te tme a zmatku a proti temhle zbranim absolutne nemas sanci.
Nebo myslis, ze v Americe nikdo pri tehle prilezitostech zbran nemel? Civilisti v techto okamzicich proste nic nezmuzou.
Proste pokud tam nebude zrovna tancovat vojensky oddil tak to nicemu nepomuze.
Precti si treba toto:
https://www.vox.com/…good-guy-gun
A ano, snazi se to zavest do ustavy:
@Loki01 píše:
Ja nevim. Muzeme jen spekulovat.
Ja spekuluju, ze mu to proste prislo uplne zbytecne
Ano. A ta úplná zbytečnost ho možná bude stát vítězství. ![]()
Taky me Zeman uplne dostal v tim podpisem Dublin IV. Ze mezinarodni smlouva ![]()
@sirikit píše:
Ano. A ta úplná zbytečnost ho možná bude stát vítězství.
To pochubuju. Pokud nevyhraje tak to urcite nebude kvuli cirkevnim restitucim ![]()
@Loki01 píše:
To pochubuju. Pokud nevyhraje tak to urcite nebude kvuli cirkevnim restitucim
Jedna ze sněhových vloček, které můžou - ale nemusí - utrhnout lavinu.
Nevím, kristalovou kouli předpokládám nikdo z nás nemá.
Jenom Honzejk v tom resume viz odkaz výše zřejmě nemá pravdu v tom, že diskuze zřejmě nepřesvědčila jediného diváka ke změně názoru.
Viz toto vlákno - několik zjevně ano. ![]()
V sobotu sa hukaze! ![]()
Dobrou.. ![]()
Já jsem debatu neviděla ale zaujalo mne negativní hodnocení Drahoše, ráda bych se podívala na nějakou skutečnou debatu, ne soutěž o lepšího estrádního „šoumena“.
@sirikit píše:
Jedna ze sněhových vloček, které můžou - ale nemusí - utrhnout lavinu.
Nevím, kristalovou kouli předpokládám nikdo z nás nemá.
Jenom Honzejk v tom resume viz odkaz výše zřejmě nemá pravdu v tom, že diskuze zřejmě nepřesvědčila jediného diváka ke změně názoru.
Viz toto vlákno - několik zjevně ano.V sobotu sa hukaze!
Dobrou..
Dobrou ![]()
Rozhodně budu volit Zemana, už začínám chápat označení Drahoše jako loutky, neznalost práva, ekonomiky, sám si nahrával, Zeman mu pak řekl, že nemá vlastní názor a Drahoš na to nic neřekl.
citace z fb drahoše - „Pane Drahoši, co se tyče vzhledu, úsměvu a slušnosti jednoznačně vítězíte. Bohužel post prezidenta není módní přehlídka, nýbrž tvrdý boj a zahraniční půda bude jednoznačně tvrdší oříšek než pan Zeman. Bohužel i sním jste na plné čáře prohrál.“