Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
23.1.18 23:07
@pe-terka píše:
upřímně - téma zbraně mi uniklo. Kojila jsme prcka v ložnici :oops: :lol:

Ale i ty jeho urazky. „Vsichni az na jednu osobu, ktera se jmenuje Drahos…“.

Ja si opravdu myslim, ze byl Drahos rozumny a kultivovany. Proste to vidime jinak. Uvidime, co se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
23.1.18 23:07

Já viděla první debatu Drahoše se Zemanem a Drahoše volit nebudeme. Myslím že ho nebude volit spousta lidí, co ho volila v prvním kole. Podle mě se ztrapnil. Nemá cenu se tu rozepisovat, většina z vás zde už vše napsala. A celkově debata byla komedie, bylo to směšný. Nebo spíš smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
23.1.18 23:08
@Loki01 píše:
Ja si myslim, ze se to da naucit. Je to chytry chlap, nauci se.
A uprimne, i ten panak z vitriny by byl lepsi nez Zeman…

taky myslím, Havla vytáhli z divadla a z kotelny a jako prezident ostudu neudělal. narozdíl od Zemana, za kterého se půlka lidí stydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.1.18 23:09
@Loki01 píše:
Ale i ty jeho urazky. „Vsichni az na jednu osobu, ktera se jmenuje Drahos…“.Ja si opravdu myslim, ze byl Drahos rozumny a kultivovany. Proste to vidime jinak. Uvidime, co se stane.

no, zrovna Drahoš se do Zemana taky pěkně naváží. Myslím, že v tomto směru si nejsou nic dlužni.
Jak píšeš - čas ukáže :kytka: Nemá smysl se dohadovat „na ostří nože“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.1.18 23:12
@Loki01 píše:
Ale i ty jeho urazky. „Vsichni az na jednu osobu, ktera se jmenuje Drahos…“.Ja si opravdu myslim, ze byl Drahos rozumny a kultivovany. Proste to vidime jinak. Uvidime, co se stane.

Vidím to stejně. Drahoš je zvyklý jednat s inteligentními lidmi, kteří nehlučí jak diváci Československo má talent. Pochybuju, že jiný kandidát by byl v debatě se Zemanem na koni. Ten než se vyžvejkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
23.1.18 23:14

Já vcelku souhlasím s komentátorem z Idnes k debatě:

Jestliže to na začátku vypadalo, jak si Zeman s bouřícím publikem namažou nejistého profesora na chleba, postupem času se Drahoš čím dál víc do role vžíval a na konci už byl víc než vyrovnaným protivníkem,“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.18 23:17
@ospalámyš píše:
Já vcelku souhlasím s komentátorem z Idnes k debatě:Jestliže to na začátku vypadalo, jak si Zeman s bouřícím publikem namažou nejistého profesora na chleba, postupem času se Drahoš čím dál víc do role vžíval a na konci už byl víc než vyrovnaným protivníkem,“

A to ma Zeman nejake to deseleti k dobru co se zkusenosti tyce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.1.18 23:18
@pe-terka píše:
no, zrovna Drahoš se do Zemana taky pěkně naváží. Myslím, že v tomto směru si nejsou nic dlužni.
Jak píšeš - čas ukáže :kytka: Nemá smysl se dohadovat „na ostří nože“ :think:

Zesmesnuje ho i na cestach po krajich, pan profesor slusny.
Mi vadi, ze neumi rict svuj nazor, coz dnes dokazal. Ze bez poradcu, kteri mu daji texty na uceni, tak je maly, vyklepany, koktavy chlapec. Prezident musi umet argumentovat. Tenhle neni dobra volba.
Nastesti hodne lidi videlo. Davala jsem do nej nadej, ale na prezidenta se nehodi. Povidanim o BIS se pohrbil uplne, sam sebe znemoznil. Nevedel, ktera packa celou debatu.
Uvidime dalsi debatu, jak dukladne ho pripravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 23:18
@pe-terka píše:. Btw. proč jsi anonymní? :nevim: :kytka:

Hele-protoze sem obcas poslu nejaky osobni denicek a necitim se na to byt spojovana s taborem „slavistu nebo spartanu“. Uz bych potom asi zadny nemohla poslat - takovy „pocit“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
75782
23.1.18 23:19
@Vyhaslá sopka píše:
No, právě kvůli lidem ze zahraničí se dostal k moci (byť jen pěti procenty) Kalousek řečený Kraďousek… Oni zde nežijí, nesledují kauzy, prožívají problémy cizí země a je hloupé, když pak mohou o nás rozhodovat… Jim samozřejmě výsledek voleb může být u zádelle… Oni se s důsledky potýkat nebudou…
Úplný souhlas. A nejsem moc nadšená ani z toho, že tu po získání občanství mohou volit cizinci. Ale jak správně napsala @Loki01 - je to v souladu se zákonem.
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je zhruba tak všechno, co s tím můžeme dělat. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75782
23.1.18 23:26
@pe-terka píše:
upřímně - téma zbraně mi uniklo. Kojila jsme prcka v ložnici :oops: :lol:

I se zbraněmi mluvil příčetně.
Na tom tématu se sestřelil Drahoš.
Zeman uvedl jako příklad nedávné přepadení večerky, kdy prodavačka, disponující legálně drženou zbraní, zastřelila útočníka, který se obchod vydal vyloupit a těžce přitom zranil obsluhu.
Podtrženo - legálně drženou zbraní - a získání zbrojáku u nás, jak známo, není úplně brnkačka.
Načež Drahoš argumentoval, že přece není možné, aby u nás měla zbraň každá prodavačka a střílela po každém , kdo vstoupí do obchodu. 8o 8o
Jestli tohle někdo považuje za argumentaci na úrovni, mé obočí se vlasové linie dotýká. 8o 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.1.18 23:27
@růžový achát píše:
Být n Drahošově místě Horáček tak Zemana zvalchuje, Drahoš neklesnul do toho bahenního močálu jako Zeman a nebyl pohotový, byl slušný, nejvíce pohotový byl ovšem ke konci kde zduraznil že Zeman s Merkelovou nic nevyjednaval, že ji jen spíš ocitoval zase nějaký bonmot :lol: ( za to pochvala). Měl by prostě mít většího Filipa ( chybí mu důvtip), i když Drahoš není múj typ a nemam k němu extra sympatie dostane můj hlas, aby Babiš nedostal šanci!!

Já bych řekla, že by uondal všechny. I Hilšera a Fishera. Zeman nejedná fér a na to slušní dojedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.18 23:34
@sirikit píše:
I se zbraněmi mluvil příčetně.
Na tom tématu se sestřelil Drahoš.
Zeman uvedl jako příklad nedávné přepadení večerky, kdy prodavačka, disponující legálně drženou zbraní, zastřelila útočníka, který se obchod vydal vyloupit a těžce přitom zranil obsluhu.
Podtrženo - legálně drženou zbraní - a získání zbrojáku u nás, jak známo, není úplně brnkačka.
Načež Drahoš argumentoval, že přece není možné, aby u nás měla zbraň každá prodavačka a střílela po každém , kdo vstoupí do obchodu. 8o 8o
Jestli tohle někdo považuje za argumentaci na úrovni, mé obočí se vlasové linie dotýká. 8o 8o :think:

Jakoze ma strilet jen po nekom?

To je prece reakce na ten absurdni navrh.

Tam slo prece o zakon v Ustave. Abychom, presne jako v Americe, meli tohle pravo zavedene (neco jako 2nd amendment).
Coz je prece totalni hloupost. Vzdyt to vidime v Americe jak to tam dopada.
Tohle proste neni reseni.

Takze za mne argument dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.1.18 23:37

Edit.: Už nic, našla jsem. :)

Příspěvek upraven 23.01.18 v 23:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
23.1.18 23:43
@růžový achát píše:
Být n Drahošově místě Horáček tak Zemana zvalchuje, Drahoš neklesnul do toho bahenního močálu jako Zeman a nebyl pohotový, byl slušný, nejvíce pohotový byl ovšem ke konci kde zduraznil že Zeman s Merkelovou nic nevyjednaval, že ji jen spíš ocitoval zase nějaký bonmot :lol: ( za to pochvala). Měl by prostě mít většího Filipa ( chybí mu důvtip), i když Drahoš není múj typ a nemam k němu extra sympatie dostane můj hlas, aby Babiš nedostal šanci!!

Já myslim, že Zemana by možná zničil Topol, ten je velmi dobrý rétor.
Každopádně Drahoš to zvládl relativně dobře na to, že nemá zkušenosti s vystupováním před diváky a v přímém přenosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová