Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Bohuzel. Lidi kteri ziji jinde by nemeli mit moznost volit. Pak se stane, ze daji hlas populistovi a loutce snadno manipulativni, kterou budou ovlivnovat druzi.
Obzvlášť, když otevřeně napíšou, že žijí mimo ČR „dikybohu“.
Když bohudíky žijí jinde, nechápu, co se montují do internich záležitostí těch, kteří dikybohu žijí tady.
@Loki01 píše:
No vidis.
A ja si prave myslim, ze lidem co ziji/li v zahranici to dava vetsi nadhled. Vetsinou.
Protoze vidi, slysi houby?
Tak jo. Fajn ze lidi, kteri zde neziji, tak muzou o nas rozhodovat.
Vykon Drahose byl tragicky.Ten clovek je uplne mimo, na to ze mel dopredu otazky opravdu tragedie. A ti mladi jsou naprosto zmanipulovani, ani nevedeli cemu tleskaji a tleskali by i cviceny opici.
@Vyhaslá sopka píše:
No, vzhledem k tomu, že si pan Drahoš vyžádal otázky dopředu a měl k tomu tým odborných poradců, nevím, zda je schopen podat vyšší výkon a něco se ještě „přiučit“… Prezidentská funkce je vhodná pro hotového kandidáta a ne pro pokusného maňáska, jehož nitky (resp. otěže) drží v rukou pražská kavárna.Na ČT1 přimíchají Zemanovi do nápoje dezorientační léky a pak možná Drahoš předvede vyšší level… I když kdo ví
Ja jsem s nim byla spokojena. Mluvil logicky, daval smysl.
Ja na ten Zemanuv populismus moc neletim ![]()
@Loki01 píše:
Hele, ja jsem s tim jak mluvil v debate byla spokojena. Je to inteligentni clovek. Podle mne tu debatu vyhral on.Treba to tema zbrani. To chce opravdu Zeman aby to u nas vypadalo jak v Americe?
Si delas srandu ne?
Nedal celou debatu jednu inteligentni odpoved.
@Anonymní píše:
@pe-terka No ja nevim, proc si myslis, ze je Drahos slaby-proto, ze to, co rekne opravdu vi a na to co nevi si poridi odborniky/poradce a pri svem intelektu si to jeste kriticky prekousne? Nebo jako spis-v cem je „sila“- v tom neco strilet? A mj. kolik tech Z. strel je overitelnych a pravdivch a kdo to vi? Na demagog.cz se to dozvim zitra/pozitri -kolikrat kecal a jak je pekne zavadejici. Ale to uz je kazdemu sumak.
slabý je proto, že je neslaný nemastný v názorech, neumí argumentovat a motá se ve vlastních glosách. Na jeho projevu je příliš vidět naučenost a škrobenost, ale nabiflované fráze není schopen vlastní hlavou zanalyzovat či rozvinout. Tot můj názor. Btw. proč jsi anonymní?
![]()
Příspěvek upraven 23.01.18 v 22:56
@sirikit píše:
Když bohudíky žijí jinde, nechápu, co se montují do internich záležitostí těch, kteří dikybohu žijí tady.
Protoze je ze zakona i moje zalezitost. A ja se za Zemana stydim.
@Kelsey píše:
Protoze vidi, slysi houby?
Tak jo. Fajn ze lidi, kteri zde neziji, tak muzou o nas rozhodovat.
Proc tomu tak je asi clovek rozumi jenom kdyz zije jinde. Proste ma clovek vic zkusenosti a muze vic srovnavat ![]()
Příspěvek upraven 23.01.18 v 22:58
@Loki01 píše:
Protoze je ze zakona i moje zalezitost. A ja se za Zemana stydim.
To je v pořádku. Máme demokracii. ![]()
@sirikit píše:
No, právě kvůli lidem ze zahraničí se dostal k moci (byť jen pěti procenty) Kalousek řečený Kraďousek… Oni zde nežijí, nesledují kauzy, prožívají problémy cizí země a je hloupé, když pak mohou o nás rozhodovat… Jim samozřejmě výsledek voleb může být u zádelle… Oni se s důsledky potýkat nebudou…
@Kelsey píše:
Si delas srandu ne?
Nedal celou debatu jednu inteligentni odpoved.
No a to je proste tim, ze to vidime jinak.
Je ale hezke, ze si muzem slusne a rozumne podebatovat.
@Vyhaslá sopka píše:
No, právě kvůli lidem ze zahraničí se dostal k moci (byť jen pěti procenty) Kalousek řečený Kraďousek… Oni zde nežijí, nesledují kauzy, prožívají problémy cizí země a je hloupé, když pak mohou o nás rozhodovat… Jim samozřejmě výsledek voleb může být u zádelle… Oni se s důsledky potýkat nebudou…
To, ze tady debatuju je dukaz toho, ze deni v CR nesleduju
![]()
@Loki01 píše:
Hele, ja jsem s tim jak mluvil v debate byla spokojena. Je to inteligentni clovek. Podle mne tu debatu vyhral on.Treba to tema zbrani. To chce opravdu Zeman aby to u nas vypadalo jak v Americe?
upřímně - téma zbraně mi uniklo. Kojila jsme prcka v ložnici
![]()
@Poison Eve píše:
Je to estrada, cekam, kdy pritanci Vondrackova a zapeje Dlouhaaaa nooooc. Vorisek je jak dozor v druzine, napomina zaky a je tam uplne k nicemu. Zeman je hovado, pouziva argumentacni fauly a Drahos do te role klouze taky.PS Zeman je namalovany, ze vypada tak podivne?
PS jak se smal spicimu Karlovi, tak ted spi Milda.
Dle úrovně spíš Heidi s tou kovbojskou písničkou…
Taky mě vadilo, že se neřešily nebo jenom velmi obecně, podstatné věci, školství, zdravotnictví, ekonomická vize do budoucna. Jako řešit zákaz kouření? To je podstatná věc pro naši zemi? Ach jo. ![]()
Příspěvek upraven 23.01.18 v 23:08