Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
A slyšela jsi tu jeho angličtinu?! Nejde o to, jestli je fešák nebo ne. Ale on vypadá, že už dlouho prezidentovat nebude. Ani se bez opory nezvedne. Moje babička v osmdesát ti v lepší kondici. O to jde. Drahoš možná nebude s Putinem mluvit jako Zeman, ale aspoň se k němu důstojně dostane (vždyť Putin stále dává na odiv svoji kondici a zdraví). Současného prezidenta poponášeli. Ať si radši vezme kolečkové křeslo, ale to by musel uznat, že je fakt nemohoucí. A to by mu jeho nabubřelé ego nedovolilo.
Jestli je hlavním kritériem schopností prezidenta kondice, měl kandidovat Šebrle!!
![]()
Navíc je hezkej a schopen souvisleho projevu, sakra, provahana šance!
![]()
To by Putin koukal!
![]()
Nezlobte se na mě, ale…funkci prezidenta nemůže zastávat někdo, kdo o politice neví zhola NIC, a za druhé nemůže ji dělat člověk s NEROZHODNOU povahou.Tozn.člověk, který/z důvodu, aby si nenaštval ani jednu stranu/,tak defacto neřekne JASNĚ SVŮJ názor. Toto je pro mne špatně. Ono je koneckonců jedno jaký má ten člověk názor/buď s ním souhlasím nebo ne/..ale pro mě jako pro voliče je podstatné, jestli on si za tím svým názorem stojí a dovede ho obhájit. A to proti komukoliv! Však i pan Drahoš je snad už dávno dospělý člověk, aby sám věděl na co má a nemá, ne? AŤ je pan Zeman jakýkoliv, tak už přece z principu věci, pokud na někoho, něčí argumenty nemám, tak do toho zkrátka nepůjdu! A je jedno zda jde zrovna o prezidentský duel či nějakou jinou debatu.Pan Zeman není žádný neznámý člověk, dává o sobě vědět už hodně dlouho, tak když vím co je zač/protože to bych musel být asi hluchý a slepý, abych to nevěděl/a cítím, že na něj prostě nemám, tak se s ním holt do žádné debaty pouštět nebudu. A tak se musím i rozloučit s myšlenkou, že bych mohl dělat prezidenta. Protože prezident nemůže být jen hodný a všechno všude
odkývat, aby si náhodou někoho nenaštval, někdy je bohužel i zapotřebí hodně velké
tvrdosti. Vždyť to platí i mezi obyčejnými lidmi. S některými lidmi prostě nelze vyjít jinak, než že se Tě musí bát! Každý na vyjít"po dobrém"neslyší.
A upřímně, já když vidím jací lidé se pohybují v politice, tak se panu Zemanovi ani nedivím, že je takový jaký je. Politika si Vás totiž i tak trochu"dovychová"…
@sirikit píše:
Jestli je hlavním kritériem schopností prezidenta kondice, měl kandidovat Šebrle!!![]()
Navíc je hezkej a schopen souvisleho projevu, sakra, provahana šance!![]()
To by Putin koukal!![]()
Tak Šebrle zrovna docela koktá, ale zprávy moc nestíhám, mohl se zlepšit. Nejde o sportovní kondici, ale aby nemusel myslet na to, jak mu je zle a sotva se šinul. V takovém stavu snad ani nemůže jednat normálně. Tobě, když není dobře, odvádíš 100% výkony?
@sagina píše:
@linda755 tak mě trapně nebylo, i když chvílemi jsem Drahoše litovala, to je fakt. ta situace tam mi úplně připoměla moje státnice, kdy já chtěla mluvit, předsedkyně komise se tam vybavovala a jediný člen komise, který mě poslouchal, se divil, proč jako mlčím. no proč - nejsem zvyklá nikoho překřikovat, tak čekám, až si komise vyřídí své věci a buď mě bude poslouchat, nebo mě vyhodí. no, předsedkyni jsem tím pěkně nakrkla![]()
hele, já neříkám, že Drahoš byl hvězda. nebyl. i když podal lepší výkon, než jaký jsem od něj po čtení zdejších diskuzí očekávala. na druhou stranu to byl Zeman, kdo mě tedy fakt výrazně zklamal, protože od něj jsem opravdu čekala víc. arogance, urážky… jo, na to jsem u něj zvyklá, ale tak nějak mi přijde, že dřív to mělo i svoji přidanou hodnotu, informaci, teď mi přišel takový, nevím, bezduchý? a ke konci mi připadal tak nějak i celkem mimo. nevím, jak to vyjádřit, prostě dřív mi přišel jako silný politik, i když ani zdaleka ne vždy jsem s ním souhlasila. teď mi přišlo, že je spíš jak autíčko puštěné na setrvačník, jede, protože se natáhlo, ale nemá vlastní motor a do dalšího natažení postupně zpomaluje.
já vím, je to napsané dost blbě, ale jak jsem zmiňovala, já v posledních letech politiku nijak extra nesleduji, tenhle můj dojem vychází opravdu jenom z mého vnitřního pocitu, nic víc v tom není.
Já jsem taky Zemna znávala jiného. Těch pět let se na něm výrazně poznamenalo. Má takový divný vytřeštěný pohled. Dřív se samolibě culil a nakláněl hlavu na stranu. Teď je rád, ze se udrží vzpřímeně. Když začne po-ma-lu a zeširoka mluvit, těžko mu slušný člověk skočí do řeči. To bravurně umí jiní politici. Hlavně že už ví, že nechá Babiše dělat premiéra. Tresně stíhaného bývalého estébáka.
@flowerrose píše:
Nezlobte se na mě, ale…funkci prezidenta nemůže zastávat někdo, kdo o politice neví zhola NIC, a za druhé nemůže ji dělat člověk s NEROZHODNOU povahou.Tozn.člověk, který/z důvodu, aby si nenaštval ani jednu stranu/,tak defacto neřekne JASNĚ SVŮJ názor. Toto je pro mne špatně. Ono je koneckonců jedno jaký má ten člověk názor/buď s ním souhlasím nebo ne/..ale pro mě jako pro voliče je podstatné, jestli on si za tím svým názorem stojí a dovede ho obhájit. A to proti komukoliv! Však i pan Drahoš je snad už dávno dospělý člověk, aby sám věděl na co má a nemá, ne? AŤ je pan Zeman jakýkoliv, tak už přece z principu věci, pokud na někoho, něčí argumenty nemám, tak do toho zkrátka nepůjdu! A je jedno zda jde zrovna o prezidentský duel či nějakou jinou debatu.Pan Zeman není žádný neznámý člověk, dává o sobě vědět už hodně dlouho, tak když vím co je zač/protože to bych musel být asi hluchý a slepý, abych to nevěděl/a cítím, že na něj prostě nemám, tak se s ním holt do žádné debaty pouštět nebudu. A tak se musím i rozloučit s myšlenkou, že bych mohl dělat prezidenta. Protože prezident nemůže být jen hodný a všechno všude
odkývat, aby si náhodou někoho nenaštval, někdy je bohužel i zapotřebí hodně velké
tvrdosti. Vždyť to platí i mezi obyčejnými lidmi. S některými lidmi prostě nelze vyjít jinak, než že se Tě musí bát! Každý na vyjít"po dobrém"neslyší.
A upřímně, já když vidím jací lidé se pohybují v politice, tak se panu Zemanovi ani nedivím, že je takový jaký je. Politika si Vás totiž i tak trochu"dovychová"…
Já si zas myslím, že hodný prezident by byl lepší než sprostý a samolibý egoista.
@linda755 píše:
@Russet https://www.youtube.com/watch?… na tohle koukněte.
A co je ten Jiří Mak zač? Je z moravskoslezské oblasti, to je slyšet. A jinak?
@Russet píše:
Tak Šebrle zrovna docela koktá, ale zprávy moc nestíhám, mohl se zlepšit. Nejde o sportovní kondici, ale aby nemusel myslet na to, jak mu je zle a sotva se šinul. V takovém stavu snad ani nemůže jednat normálně. Tobě, když není dobře, odvádíš 100% výkony?
To vůbec. Každopádně i pokud Zemanovi nebylo dobře, na Drahose v kondici s přehledem stačil.
Dneska jsem si poprskala monitor nad příspěvkem jedné mé místní kamarádky, když jsme řešili to, co tady a ona napsala, že bude jednoznačně volit Miloše Zemana, a to i kdyby ho měli ke státnickým úkonům tlačit na kolečkovém křesle a občas upadl do korunovačních klenotů.
![]()
@Loki01 píše:
Nevidela?Moc krasne nas reprezentuje: https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Myslela jsem, že to je něco nového, ale opět se vytahuje kauza „ožralý Zeman u korunovačních klenotů.“ To je stará písnička a vzhledem k jeho zdravotnímu stavu a diagnózám, které během jeho funkčního období vypluly napovrch, už ji snad nikdo normální nemůže brát vážně. To, že se toho chytl zahraniční bulvár, který nemá co na práci, je pouze jejich ostuda. Nikdy jindy ho nikdo za čtyři roky ožralého neviděl. A navíc. Pokud budu vykřikovat, že náš prezident je ožrala, tak bych předpokládala, že byl prokazatelně na hadry pri spoustě příležitostí, což se evidentně nědělo a neděje. Takže pro mě jen nesmyslné výkřiky ze tmy.
@Loki01 píše:
Taky me Zeman uplne dostal v tim podpisem Dublin IV. Ze mezinarodni smlouva
Přemýšlím, jak by to asi probíhalo, kdyby ji podepsat chtěl ![]()
@sirikit píše:
To vůbec. Každopádně i pokud Zemanovi nebylo dobře, na Drahose v kondici s přehledem stačil.
Dneska jsem si poprskala monitor nad příspěvkem jedné mé místní kamarádky, když jsme řešili to, co tady a ona napsala, že bude jednoznačně volit Miloše Zemana, a to i kdyby ho měli ke státnickým úkonům tlačit na kolečkovém křesle a občas upadl do korunovačních klenotů.![]()
![]()
To kolečkové křeslo měl i Roosevelt, to by mi ani nevadilo. Ale hlava musí taky fungovat. U něj mi připadá, že začíná pomalu ale jistě demence.
@sirikit píše:
Jestli je hlavním kritériem schopností prezidenta kondice, měl kandidovat Šebrle!!![]()
Navíc je hezkej a schopen souvisleho projevu, sakra, provahana šance!![]()
To by Putin koukal!![]()
kéž by hlavním kritériem bylo nekrást, nelhat, mluvit slušně a lumpy nepouštět z vězení. To by mi celkem stačilo ![]()
@Russet píše:
To kolečkové křeslo měl i Roosevelt, to by mi ani nevadilo. Ale hlava musí taky fungovat. U něj mi připadá, že začíná pomalu ale jistě demence.
Zopakuju znova: Zeman nebyl moje první volba, protože všechny tyhle argumenty uznávám a uvažovala jsem stejně.
Do včerejška jsem byla mrzute rozhodnuta buď k volbám nejít, nebo to hodit Drahosovi. ![]()
Ale i Zeman o pět let horší, než v době nástupu do funkce, nemocný, unavený a uvlaceny politickými boji je bohužel pořád nesrovnatelně pohotovejsi, retoricky schopnější, s pevnejsimi nervy a s lepším tahem na branku, než mladší a „naspeedovany“ Drahos.
Není to ideální volba, ale lepšího kandidáta nemáme. ![]()
@Russet píše:
Počínající demence se nepozná ani tak podle vzhledu, jako právě podle mluvy. Jak kvalitně se člověk vyjadřuje, zda je schopen rychle reagovat a argumentovat. Zeman zvládá bez přípravy složitá souvětí s různými vsuvkami a odbočkami, což by při začínající demenci fakt nezvládl. Když už bych z těch dvou měla po včerejšku vybrat někoho s počínající demencí, vybrala bych Drahoše, který nebyl schopen správně dokončit některá složitější souvětí, pletl si větách klad a zápor apod.
@Keyllah píše:
kéž by hlavním kritériem bylo nekrást, nelhat, mluvit slušně a lumpy nepouštět z vězení. To by mi celkem stačilo
To by neprošel ani Havel, dej mu pánbu věcnou slávu. ![]()