Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
25.1.18 14:48
@Keyllah píše:
Vím, kdo je nesplňuje ;)…promiň, přehled o všech těch desítkách/stovkách lidí opravdu nemám, neznám je a ani jsem je nelustrovala ;) ale pořád doufám, že tam nějací takový budou a myslím, že by se našli i u ANO, ať mají svého premiéra ;)

Divam se, ze kritizovat umi kazdy, ale s dobrym tipem nebo radou uz je to tezsi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
25.1.18 14:54
@e008 píše:
Divam se, ze kritizovat umi kazdy, ale s dobrym tipem nebo radou uz je to tezsi… :mrgreen:

No jo no, tak promiň, že nejásám nad trestně stíhaným premiérem a nemám vylustrované všechny osoby v parlamentu ;) má velká omluva, že jsem si dovolila kritizovat někoho, kdo je stíhán pro podvod za 50 mega a je veřejným činitelem, snad se tě to moc nedotklo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75814
25.1.18 14:56
@e008 píše:
Divam se, ze kritizovat umi kazdy, ale s dobrym tipem nebo radou uz je to tezsi… :mrgreen:
:palec: Charakteristické.
Za sebe se v těchto případech obvykle snažím vymyslet, co konkrétního bych na místě kritizovaného dělala já. :think:
A často musím mrzute připustit, že prostě nevím. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75814
25.1.18 15:01
@Keyllah píše:
No jo no, tak promiň, že nejásám nad trestně stíhaným premiérem a nemám vylustrované všechny osoby v parlamentu ;) má velká omluva, že jsem si dovolila kritizovat někoho, kdo je stíhán pro podvod za 50 mega a je veřejným činitelem, snad se tě to moc nedotklo :kytka:

Nejasej. Navrhni někoho lepšího. Není nic snadnejsiho, než jet negaci, ale negaci nic nepostavis.
Rozumis - prezident nemůže říct „Helejte Babis, voni se mi vůbec nelibej, navrhnou nám z tej strany někoho lepšího!“
Ne. ANO v čele s Babisem vyhrála s velkou prevahou volby a ANO si na Babisovi trvá.
A s tím musí pracovat jakýkoli prezident, který v té funkci bude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
25.1.18 15:09

@sirikit Tak nejak. Ja proste nemam rada, kdyz nekdo kritizuje, ale rady si taky nevi.Ja si iluze o vlade nedelam, jeden jako druhy, „normalni poctivy slusny“ clovek by to delat nemohl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
25.1.18 15:12

U jednoho vadí 50 milošů, u druhého nevadí miliarda z cauzy opencard. Tam se vlastně kope za jiný tým. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.18 16:06

No ale prezident nemusi trvat na Babisovi coby premierovi ;) No bude to jeste zajimave. Docela jsem zvedav na volebni ucast, to vypada, ze dost lidi by mohla ta debata na Prime znechutit… pokud to vnimaji podobne tvurci techto komentaru: https://a2larm.cz/…a-malomeste/ nebo http://zpravy.e15.cz/…spel-1342603 Myslim, ze znechuceni nejsou jen oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.1.18 16:26
@MirkaCC píše:
Prej se dneska bude overovat pravda v primem prenosu. Taj se konecne dovime jak to je. Budete se divat? http://www.reflex.cz/…-drahos-2018

To bude hodně velkej masakr! Už se začínám celkem těšit! Taky je fajn, že tentokrát si mohli každej dovést jen třicet pohůnků do publika… http://www.info.cz/…e-23012.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
25.1.18 16:42
@AnetBlack píše:
To bude hodně velkej masakr! Už se začínám celkem těšit! Taky je fajn, že tentokrát si mohli každej dovést jen třicet pohůnků do publika… http://www.info.cz/…e-23012.html

si ses ňák zasekla. Z 24 příspěvků 13 kousků s tímhle odkazem. Řekni štábu prosím, ať do tebe malinko strčí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
25.1.18 16:45

Rozhovor s Drahošem - videorozhovor. http://www.blesk.cz/…a-hradu.html

Musím se upřímně smát, co ze sebe dokáže vypustit. Prý nebyl nervozní ze Zemana, ale z křesla. A moderátorka na to: takže vás nerozhodil pan Zeman, ale křeslo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.1.18 16:55

@samá práce
Ani nezasekla :) přiznávám ale, jsem trochu zaujatá. V Infu jsem dělala, než jsem šla na mateřskou, a dost je sleduju. Tak sorryy za přeinfování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
25.1.18 17:01
@linda755 píše:
Rozhovor s Drahošem - videorozhovor. http://www.blesk.cz/…a-hradu.htmlMusím se upřímně smát, co ze sebe dokáže vypustit. Prý nebyl nervozní ze Zemana, ale z křesla. A moderátorka na to: takže vás nerozhodil pan Zeman, ale křeslo :D :D

Tak já myslím, že případný budoucí „vrchní velitel ozbrojených sil“ by měl mít lepší křeslo, aby se cítil dobře, to je snad jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
25.1.18 17:05
@sirikit píše:
Tohle uvažování je dva dny pred druhým kolem volby vcelku úsměvné. ;)
Prezident Zeman jednoduše z nějakých svých důvodů, se kterými se nám bohužel na místním fóru nesvěřil, usoudil, že svoji celoživotní politickou kariéru ještě vzdát nehodlá - a je na voličích, nakolik ho v jeho rozhodnutí podpoří.

Naopak Jiří Drahos s Petrem Kolarem a jeho lobby za zády se po celoživotní úspěšné vědecké kariéře rozhodl, že na ztrapneni se v roli uměle vytvořené politické loutky v čele státu není nikdy pozdě. ;)
A zase - je na voličích, nakolik mu uvěří jeho náhlé osvícení.

Za sebe dávám přednost lidsky chybujici osobnosti, kterých máme - ostatně zdaleka nejenom my - plné dějiny, a která si nicméně svoji cestu proslapla sama, než uměle z co možná důstojné instituce vytazenou, dálkově navadenou figurku bez vlastního názoru.

Včera řekl skvěle Hejma v rozhovoru s Xaverem Veselým: Jiří Drahos má tu zásadní výhodu, že si zatím nestihl nikoho naštvat.

Takhle obecně uvažovat můžeš kdykoliv, já Zemanovi poradce nedělám, jinak bych mu to včas poradila :lol:

A čī loutka je zeman, když už jsme u těch spekulací a konspirací? :)
Podivný Nejedlý v zádech s Lukoilem, od kterého dostává miliony, Mynář a spol…Spolek přátel, který žádnou kampaň nedělá a přesto do toho vrazili desítky milionů, jejichž původ nedohledáš, protože zeman čistou hru jako všichni ostatní kandidáti nehraje. Přispěla mu milion i pol. strana, která oficiálně žádné penize nemá.
to je celé divné a udivuje mě, že někomu nevadí, že prezident obchází pravidla. takže někdo asi má zájem na tom aby na tom hradě vydržel.

Jinak Drahoš se ztrapnit samozřejmě může stejně jako se to občas daří zemanovi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
25.1.18 17:20
@e008 píše:

Od toho tu ale není volič aby znal kdejakeho poslance ze strany, kterou třeba ani nevolil.

A babiš ani zeman snad tipy z emimina nepotřebují. :lol: Od toho jsou politická vyjednávání.
Stejná situace je teď v Rumunsku, premiérem se nestal vítěz voleb, protože je stejně jako babiš podezřelý z podvodů, nebo dokonce odsouzený. Rumunský prezident ale nějaké ty morální zásady má a takového člověka odmítl jmenovat a post premiéra obsadil někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
25.1.18 17:33

Tak “pratele” se asi vraceji z prace domu, par lidi si me na FB vyhodilo. A dozvedela jsem se z nekolika stran, ze jsem hloupa venkovanka. A to vse kvuli jednomu slusnemu komentu pod jednou fotografii. Prijde mi to az usmevne :roll:

Edit: patri to do jine diskuze, omlouvam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová