Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ice79 píše:áá tahle občanka
Ale ale… stále napadající, plný pohrdání a hlavně přeslazených řečiček… Na Zemana nemá ani kdyby se rozkrájel. Na tohle naletí jen klienti ústavů, kterým nechali občanku.
@růžový achát souhlasím
samozřejmě že mu to poradili at je ostřejší…stejně jako Zemanovi poradili at klidní hormon
tak doufejme že voliči budou volit a neodjedou do Alp lyžovat všichni… ![]()
@Keyllah píše: áá tahle občankajak jen jsem tento skvost mohla přehlédnout, takové vyjadřování na úrovni
Vidíš, vidíš.. Holka, ty přehlížíš mnohem důležitější věci.
@Ice79 píše:
Vidíš, vidíš.. Holka, ty přehlížíš mnohem důležitější věci.
jj, máš recht, urážky čtvrté cenové tak nějak přehlížím ![]()
@Keyllah píše:
jj, máš recht, urážky čtvrté cenové tak nějak přehlížím
To jsem, brouku, fakt nemyslela.
![]()
@Ice79 píše:
To jsem, brouku, fakt nemyslela.![]()
sorry, myšlenky fakt nečtu, zkus se vyjadřovat srozumitelněji, třeba bez urážek a ono to půjde ![]()
@Malaga píše:
Jinak Witovska to zvladla moc dobre a celkove se to s tou Primou neda srovnat a myslim ze ji i dost potesila verejna pochvala od Zemana
Witovská byla skvělá - na obě strany, fakt palec nahoru.
Já se ovšem hluboce stydím.
![]()
Nikdy jsem to nedělala, přísahám. ![]()
Ale dneska jsme se synem vášnivě překřikovali u TV, manžel se uprchl koukat do pracovny na druhou telku, aby měl klid na sledování - a já sem jdu se skluzem, protože jsem okamžitě naléhavě smskama apelovala na flegmatické mlaďochy (dcera se zeťákem), ať jdou panebože volit Zemana, nebo mě švihne a mají o babičku míň.
![]()
Takže tímto citovým vydíráním jsem doufám získala Zemanovi další dva voliče.
![]()
Ale co, on se pan profesor taky nijak nežinýruje.
Ty jo, útok na Zemana v naprosto každém výstupu.
Možná velmi americké, ale - aspoň doufám - v českých podmínkách si tím řeže větev. ![]()
@Ice79
Jako Horacek se mi, jak ohlasil kandidaturu, taky libil. I kdyz v idealnim svete bych chtela za prezidenta Hilsera. A pokud by kandidovala Zuzana Roithova a nejen delala poradkyni, tak tu. Je skoda, ze do toho nesla po minule zkusenosti…
@Enicka píše:
@Ice79 Ty si opravdová fanynka Miloše ze?![]()
![]()
![]()
![]()
Opravdová fanynka?
Nee, nad postelí nemám jeho plakát.
Já spíš fandím lidem s mozkem. Idioty moc nemusím. Ale snažím se moc. Je to moje předsevzetí. ![]()
@sirikit jako Drahos si body ubral…si myslim…postupne odkryva sve horsi ja a jeden nestaci koukat ![]()
@Ajejda píše:
@Ice79
Jako Horacek se mi, jak ohlasil kandidaturu, taky libil. I kdyz v idealnim svete bych chtela za prezidenta Hilsera. A pokud by kandidovala Zuzana Roithova a nejen delala poradkyni, tak tu. Je skoda, ze do toho nesla po minule zkusenosti…
A proč Hilšera, můžu se zeptat??
@Enicka píše:
@sirikit To jako fakt??ty diktujes dětem koho mají volit???
Tak víš jak, diktovat může viď. Oni tam pak stejně hodí Drahoše
![]()