Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
25.1.18 23:01
@saadet píše:
@Malaga vzdyt ja pisu, ze si myslim, ze ta debata nikoho nepresvedci, aby zmenil nazor…

A proč by měla někomu změnit názor cvičená opice?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
25.1.18 23:01

@saadet To je skoro jako ta akce: přemluv dědka, přemluv bábu, přemluv @sirikit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75850
25.1.18 23:02
@LydiaD píše:
@sirikit
Draku, já to už nevydržím!
Ty víš, že to tady celou dobu čtu… :mrgreen:
Peklo je to pro mě!
Trpím jako pes a Kubišová by si mě z útulku měla vzít domů :mrgreen:
Nechtěla jsem nikam přispívat, držím se na emiminu jenom témat, která se týkají diet :mrgreen:
Ale teda, to se nedá vydržet! :mrgreen:

8o 8o 8o Šmarjá, broučku, Ty zde.. :roll: :think:
Tak to jsem přesně nechtěla, já dneska radši do Kecáníčka ani nelezu, nebo ze mně těhotné předčasně porodí a Ty mě zabiješ. :hug: :hug:
Twl, Tys mě nakazila!! Jak mi to bylo fuk, tak jsem teď běsná.
Moje bestof místní kamarádka. Spřízněná duše ve všem!! :zed: :zed:
Ale volí Drahoše, panebožééé!! :zed: :zed: :zed:
Ať už je po těch blbejch volbách, olympiáda mě naštěstí nezajímá, tam už budu zas těžce nad věcí. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
25.1.18 23:04

Nejlepší byl ale konec kdy byl Zeman pozitivní a Drahoš negativní, to jeho poradci poněkud nezvládly, vzlášt ten jedovatej proslov na konci. Otázky od moderátorky Drahoš určitě věděl dopředu a tak na ně odpovídal naučenými frázemi, ale otázky od zemana nezvládl hledal slova.. a hlavně mluvil v situaci kdy bylo lepší mlčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
25.1.18 23:05
@Ice79 píše:
A proč Hilšera, můžu se zeptat??

to je jasný, bude se všude svlékat do půl těla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
25.1.18 23:06
@Ice79 píše:
A proč by měla někomu změnit názor cvičená opice? :think:

Mas pravdu, myslim, ze mz nikoho nepresvedcil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
25.1.18 23:06

@saadet
Prosím Tě…zrovna Ty…
Se @sirikit se drobek znám.
Poznala jsem jí tady na e-miminu, po nějaké době jsme se viděli s celou její partou osobně, pak ještě jednou a pak proběhla i společná dovolená.
Takže jak je to teď celkem vyhrocené, koukala jsem do všech možných diskuzí, sleduju a čtu názory obou táborů.
A viděla a četla jsem i její názory, psala jsem jí to, v naší uzavřený diskuzi se to až tak neřeší, tam jsme si napsaly s holkama něco málo.
Ale nad Tvými příspěvky jsem vždycky kývala hlavou a usmívala se.
Vím, že jsi i v dalších diskuzích.
Reaguješ perfektně, souhlasím s Tebou vlastně ve všem???
Nebo přesněji: ve všem, co jsem si přečetla.
S Tebou by mě pokec bavil ;)

• Citovat
  • Upravit
216
25.1.18 23:07

@sirikit Diskuze vedem-ale jsme podobne smyslejici. Ad debaty- nerozumim… Fiasko prima, dnesni zajimava… nechces se radeji kouknout do „programu“ tech kandidatu a zrekapitulovat poslednich 5 let? Podle me primacky format debaty jen dovedl hodne volicu k tomu, ze se nastvali. Kdybych se podle toho mela rozhodovat, tak volit nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
25.1.18 23:11
@sirikit píše:
8o 8o 8o Šmarjá, broučku, Ty zde.. :roll: :think:
Tak to jsem přesně nechtěla, já dneska radši do Kecáníčka ani nelezu, nebo ze mně těhotné předčasně porodí a Ty mě zabiješ. :hug: :hug:
Twl, Tys mě nakazila!! Jak mi to bylo fuk, tak jsem teď běsná.
Moje bestof místní kamarádka. Spřízněná duše ve všem!! :zed: :zed:
Ale volí Drahoše, panebožééé!! :zed: :zed: :zed:
Ať už je po těch blbejch volbách, olympiáda mě naštěstí nezajímá, tam už budu zas těžce nad věcí. :andel: :andel:

Co na to napsat?
Volíš Zemana…pane Bóže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prostě jsem nevydržela.
Zemanovce je všude (podotýkám PODLE mě) slyšet víc.
Ty víš, že já se tohodle moc účastnit nechci.
Ale co už… v nějaké diskuzi na emiminu jsem dneska četla posměšný příspěvek…kde jsou teda voliči Drahoše, že by už žádní nebyli?
Ale jsme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fakt tyhle debaty čtu a moc mě zajímají, snažím se pochopit druhou stranu, ale nejde mi to.
A zlatá olympiáda, to už bude všechno zase na pohodu.

• Citovat
  • Upravit
9128
25.1.18 23:13
@Markéta80 píše:
to je jasný, bude se všude svlékat do půl těla :mrgreen: :mrgreen:

Jako Putin? :) Je ze všech kandidátů rozhodně nejkoukatelnější, já bych ho brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
25.1.18 23:14

Děvčata trhnu partu, my sice o kandidátech diskutujeme, ale nikdy nikdo z nás neovlivňoval (úmyslně) druhého :nevim: Respektujeme se navzájem v názorech a i v tom, kdo koho bude volit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
25.1.18 23:15
@saadet píše:
Mas pravdu, myslim, ze mz nikoho nepresvedcil :kytka:
:D Slabý. :jazyk: Ale jo, u Drahoše od úterka pokrok jako blázen. Učí se rychle, to se musí nechat. Asi ho vyškolil jeho oblíbenec Kalousek. :mrgreen: Ty naučené líbivé odpovědi na vysomrované otázky pro pár jedinců docela ušly. S těmi novými to byl zase vyklepaný Drahoš z úterka. Akorát teda tu slušnost jaksi zapomněl předstírat. :think: No nic, jdu do peřin. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
25.1.18 23:18

@sirikit je teda fakt, že dneska byl Drahoš podlej jako typický Čech kterému jde o kačky. Bejt to za války, jde Zemana udat na gestapo, že má o tři potravinový lístky víc.
Ale o to mi nejde. Běž sem, tam tvoje literární srdíčko zajásá.
 https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
25.1.18 23:19
@Borůvka1990 píše:
Děvčata trhnu partu, my sice o kandidátech diskutujeme, ale nikdy nikdo z nás neovlivňoval (úmyslně) druhého :nevim: Respektujeme se navzájem v názorech a i v tom, kdo koho bude volit ;)
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Myslím si, že já ovlivňuju, pokud tohle dokážete, tak klobouk dolů :palec:
  • Citovat
  • Upravit
12156
25.1.18 23:20

@LydiaD :kytka: dekuji moc. Tesi me, ze moje „agitace“ v nekom vyvola souhlas. Obcas si rikam, ze to mozna moc hrotim, ale ja to takhle opravdu vnimam. Volim poctive od 18, verim ze ta moznost svobodne volby je dulezita a je pokrytecke a hloupe ji nevyuzit. Nicmene lonske parlamentni a letosni prezidentske jsou prvni, kdy opravdu mam pocit, ze jde o velmi mnoho a snazim se o tom presvedcit i jine lidi. Nejen tim, ze jim budu „vnucovat“ svou volbu, spis jsem se vzdy snazila odkazat na neco co moje tvrzeni podpori. Beru to podle sebe, pokud nekdo chce ovlivnit muj nazor, je pro me dulezite, aby to dokazal necim obhajit, podporit, dokazat…evidentne to ale moc lidi tak nebere :nevim:
Kazdopadne tedy doufam, ze na sebe nekde jeste narazime :kytka: a se @sirikit se tady mame rady (doufam :mrgreen: ) a uz jsem spolu parkrat i pekne podebatovali (ja kvilela :lol: ) a proto me zrovna jeji oduvodneni zajima a priznam se, ze v prezidentskych debatach jsme se nepotkaly. Evidentne je nemam obsancovany vsechny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová