Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LydiaD píše:
@sirikit
Proti referendu jsem taky, stačí, že volíme prezidenta
Když si vezmu, že bychom rozhodovali o EU a NATO…
Jenom to ne.
Já ráda zvolím v komunálních volbách někoho, koho znám nebo někoho o kom si něco chci zjistit.
Někdo si ani nezjistí a volí.
Když vidím, kdo by rozhodoval o takhle důležitých věcech… nikdo z nás nemá čas se tomu tak věnovat, aby věděl a pochopil souvislosti a mohl o tomhle rozhodovat.
Od toho volím toho, kdo se tím bude zabývat.
Ty lidi platíme a ať svoji práci dělají.
Naprostý souhlas s Drahošem v tomhle.
Euro přece jenom řeší každý z nás a asi každý z nás na to má nějaký názor.
Kdežto mnozí nevědí, co je zkratka NATO, proč to je a co s tím.
Nemůže o tomhle rozhodovat lid, za tím si stojím
o vstupu do EU lidi mohli hlasovat a o výstupu o 15 let později už ne. To ta demokracie dlouho nevydržela.
Je třeba ÚV Evropské rady a ještě zřídit lidové milice, kdyby ti, co nemají hypotéku, nedrželi hubu a krok a bouřili se, tak aby mohly zakročit. Ještě, že existují peníze a lidi jsou úplatný. Až Čína bude chtít, tak si nás koupí i s Drahošem. Doufám, že aspoň bude dělat trochu drahoty a né jako Hácha.
@samá práce píše:
o vstupu do EU lidi mohli hlasovat a o výstupu o 15 let později už ne. To ta demokracie dlouho nevydržela.Je třeba ÚV Evropské rady a ještě zřídit lidové milice, kdyby ti, co nemají hypotéku, nedrželi hubu a krok a bouřili se, tak aby mohly zakročit. Ještě, že existují peníze a lidi jsou úplatný. Až Čína bude chtít, tak si nás koupí i s Drahošem. Doufám, že aspoň bude dělat trochu drahoty a né jako Hácha.
No a nebo se připo*ere jako Dubček, jak kulantně pravil pan prezident.
Kdyby bylo na mně, nenechala bych lid hlasovat ani o vstupu.
Od toho máme komunální volby, abychom zvolili ty, kteří se tím budou zabývat a budou volit.
Souhlasím s Drahošem v tomhle na 100%.
Dost lidí vůbec neví co je NATO, tak proč by o tom měli hlasovat?
A já věřím, že by hlasovali ![]()
To je sranda, nemohla jsem napsat připo*ere… vzácná shoda se Zemanem, jemu to poradci nedoporučovali říct a mě to tady nenechali napsat
![]()
A pak, že s ním nenajdu nějakou shodu
![]()
@Borůvka1990 píše:
Tak děvčata - vstávat, vyfiknout a hybaj volit!![]()
Kuš, jsem vzhůru od půl páté a k urně se dostanu před sedmou večer…
@saadet píše:
dekuju. Toto je dobra skola - proste smutne.
Tak jako ty jsi skálopevně přesvědčená o své pravdě, tak jsem jà přesvědčena o té své. Tak jako ty nechápeš, jak někdo může volit Zemana, tak já nechápu, jak někdo může volit Drahoše.
A jestli sis nevšimla včera té změny, jak se ze sladkého, slušného Drahoše stal mávnutím proutku arogantní a útočící chlap, tak být tebou, investuji do silnějších brýlí a naslouchátek.
A věř, že hodně lidí to vidělo. Podkopal si vlastní nohy.
@Ice79 píše:
Tak jako ty jsi skálopevně přesvědčená o své pravdě, tak jsem jà přesvědčena o té své. Tak jako ty nechápeš, jak někdo může volit Zemana, tak já nechápu, jak někdo může volit Drahoše.A jestli sis nevšimla včera té změny, jak se ze sladkého, slušného Drahoše stal mávnutím proutku arogantní a útočící chlap, tak být tebou, investuji do silnějších brýlí a naslouchátek.
Na hrubý pytel hrubá záplata?
Ne, že bych byla z Drahoše dvakrát odvázaná, ale Zemana a jeho stádo rudých prasat na Hradě fakt už ne.
@Ice79 To je pravda, jenze spousta slunickaru voli hlavneabytamnebylzeman. A to je potom tezky. Zvolili by i cvicenou opici.Ale doufam, ze cast lidi si udela svuj obrazek o vhodnosti obou kandidatu.
@Ice79 píše:
Tak jako ty jsi skálopevně přesvědčená o své pravdě, tak jsem jà přesvědčena o té své. Tak jako ty nechápeš, jak někdo může volit Zemana, tak já nechápu, jak někdo může volit Drahoše.A jestli sis nevšimla včera té změny, jak se ze sladkého, slušného Drahoše stal mávnutím proutku arogantní a útočící chlap, tak být tebou, investuji do silnějších brýlí a naslouchátek.
Musel změnit na poslední debatu styl. Ty co ho chtějí volit, tak ho volit budou i tak. Šlo mu o nerozhodnuté voliče. A tam v úterý působil ustrašeně, zahnaný do kouta, takže i když mu to to není vlastní, tak musel vystupovat razantněji, aby nevypadal, že si ho každý „namaže na chleba“. Učí se od poradců opravdu dobře, ale včera tím, že Zeman ubral, tak to působilo už moc.
Ale myslím si, že může být dobrý prezident.
@jannina1 píše:
@Ice79 To je pravda, jenze spousta slunickaru voli hlavneabytamnebylzeman. A to je potom tezky. Zvolili by i cvicenou opici.Ale doufam, ze cast lidi si udela svuj obrazek o vhodnosti obou kandidatu.
Ano, i to je demokracie, po které voláš v jiné diskuzi.
Chceš referendum o všem, tak tady máš zatím to první…o prezidentovi.
Co je Ti proti srsti?
Referendum je o tom, světě div se, že někdo hlasuje jinak než Ty ![]()
No jako nerozhodnutá, což to jsem psala ve více diskusích, tak teda fakt nevím..
Včera mě to fakt přesvědčilo v tom, že Zemana moc nemusím, ale Drahoš hrůza..
Neni svůj, nemá svoje názory. Poradci mu poradí, chovej se jak Zeman a tak se tak chová. Nevím, myslím, že prezident má být svůj.. tady opravdu nevím.
Trochu mě to přijde, že jeho debata včerejší byla o tom, co nejvíc urazit Zemana- on to dělá taky, tak to zkusím…
I kdyby byl Zeman jaký chce, tak prostě toto má být na urovni a teda pokud si někdo pustí televizi v zahraničí a vidí debatu a tam jeden řekne, jak mají lidi jít volit a druhý tak začne blbými řečmi na kandidáta a ještě koktavě slibovat, tak nevím no.. kdo pak působí líp ![]()
Jako ano, můžeme volit změnu, ale myslím si, že to bude změna taková, že budem s píš takový, že si zahraniční politici budou s náma dělat co chtějí.. Nebo dokážete si představit debatu např. s dravými politiky
Zeman byl jeden, ale co pak třeba skupinka někde něco řešit.. já teda nevím no..
Ale dohadovat se nebudu, proč Zeman a proč Drahoš.. píšu jak to cítím, že prostě mi nesedí ani jeden..
@jege píše:
Po dnešním duelu bych to shrnul takto: všechno, co odpůrci vytýkají Zemanovi i Drahošovi je pravda aneb o Zemanovi jsem iluze nikdy neměl, o Drahošovi jsem je ztratil. Opravdu máme „pěkné“ kandidáty - na jedné straně samolibý stařec nad hrobem, kterému když zabrání v rozšafném a trapném žertování a rozumování, tak je najednou ubohý, neslaný, nemastný dědek, a na druhé straně zlomyslný a arogantní „profesor“, který místo jasné a přesné argumentace k danému problému se snaží co nejvíce kopnout do soupeře a vytáhnout na něj co největší špínu, byť se sám označuje za slušného a vzdělaného jedince, který chce přenést slušné chování a mravnost do politické sféry. Ovšem na zbytek otázky nedokáže přesně a jasně odpovědět, volí obecné a nicneříkající fráze, které navíc neustále opakuje.To je taková volba - nevolba, až uvažuji, jestli má vůbec smysl volit!
S tímhle názorem souhlasím naprosto a proto po zralé úvaze zvolím kandidáta, jehož zdravotní stav mi jako zcela frustrovanemu voliči skýtá větší naději, že do konce volebního období nevydrží a dá mi šanci to v nových volbách hodit někomu úplně jinému. ![]()
@Fíková píše:
Na hrubý pytel hrubá záplata?
Ne, že bych byla z Drahoše dvakrát odvázaná, ale Zemana a jeho stádo rudých prasat na Hradě fakt už ne.
Tý jo, Langera jsem s těma fousama ani nepoznal ![]()
Ano, plány revanšistů zhatí stádo p. rudoboubelatých
![]()
@LydiaD @saadet holky, moc dekuju. Mluvite mi opravdu z duse. Zacinala jsem mit pocit, ze jsem uplne mimo, po precteni vetsuny prezidentskych diskuzi tady
. Ale kdyz vas ctu a vlastne i zprostredkovane svoje myslenky, vidim, ze dalsi uvazuji stejne. Uklidnujici!
Se saadet jsme se shodly uz i ve volební diskuzi na podzim, jsem rada, ze i ted ![]()