Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit
No a pro tento pristup je opravdu rizikove referendum… trebas kdyz babicka sjede ostatni pribuzenstvo, at jdou delat, co se ma,tj.co si mysli ona
a oni ji, nedejboze, poslechnou
Neberte to prosim, urazlive-jen me predstava te situace pobavila. Drzim Vam pesti, i kdyz mate patrne v oblibe jineho kandidata ![]()
@Ice79 píše:
A proč Hilšera, můžu se zeptat??
Protoze je peknej ![]()
@Enicka píše:
@sirikit To jako fakt??ty diktujes dětem koho mají volit???
Dyť to čteš. Natvrdo je vydírám!
![]()
@Malaga píše:
Protoze je peknej
Ale jo.
V ordinaci by u nás nebyl špatnej. ![]()
@Malaga píše:
@sirikit jako Drahos si body ubral…si myslim…postupne odkryva sve horsi ja a jeden nestaci koukat
Taky nestačím koukat.
![]()
A to mi byl ještě v úterý odpoledne vcelku ukradenej. Ale od tý úterní debaty mám tlak i adrenalin na kritických hodnotách, ať už je panebože sobota večer a já mám tyhlety stresy za sebou.
Fakt si nevzpomenu, že bych kdy z jakých voleb chytala takovýhohle nerva.
![]()
@Ice79
No samozrejme souhlasim s @Malaga
![]()
Ale taky - je to od mladi aktivista, provozoval spoustu aktivistickych akci a i kdyz je laskavy, tak ma charisma a vize. Kdyz se delo neco, s cim nesouhlasil-nenechal to vysumet a jednal. Koukni na jeho zivotopis. Cili aktivni a durazny a nebojacny a autenticky. A btw.jeho slozka precinu -asi se s ni nebude dat nijak vydirat. A ma milou zenu…jak spolu zpivali…kdybysme meli takovy prezidentsky par… pred vanoci by zpivali s detma, duchodcema…
Jj kdyz jsem byla na medine tak byl v akademickym senatu za studenty takze k tomu jasne inklinoval uz od jakteziva a peknej proste je…sice by mohl byti lepe osvalen, ale tak kazdy mame neco ze ????
@Ajejda píše:
@Ice79
No samozrejme souhlasim s @Malaga
Ale taky - je to od mladi aktivista, provozoval spoustu aktivistickych akci a i kdyz je laskavy, tak ma charisma a vize. Kdyz se delo neco, s cim nesouhlasil-nenechal to vysumet a jednal. Koukni na jeho zivotopis. Cili aktivni a durazny a nebojacny a autenticky. A btw.jeho slozka precinu -asi se s ni nebude dat nijak vydirat. A ma milou zenu…jak spolu zpivali…kdybysme meli takovy prezidentsky par… pred vanoci by zpivali s detma, duchodcema…
No páni, to by bylo, hotová idyla!
Akorát jsem teď někde četla, že se mu moc nechce vzdávat lékařské praxe. ![]()
Jako nakonec to nejak dopadne…o tom asi zadna ale osobne vnimam jako dulezite, aby tech volicu prislo co nejvic a myslim, ze tomu i napomahaji neutuchajici vasne mezi priznivci/ odpurci obou kandidatu… ![]()