Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39028
26.1.18 10:56
@malá_holka píše:
Přesně, každej kdo má jinej názor, tak ho druhá strana hned onálepkuje něčím podobným. Už jsem slyšela i homomil.

a to ma byt prosim pekne kdo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39028
26.1.18 10:59
@saadet píše:
@AvajBr :kytka: jen te jdu pozdravit :mavam: jsem rada, ze se opet shodujeme. Vzdy mi to potesi, ze jeste neni tak zle ;)

dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
26.1.18 11:00

Tak a ja si opet nakopiruji :mrgreen: stale k tematu…
Nema smysl opet na vse reagovat, nebo komentovat. Jen mi opte prispevek od jedne uzivatelky z vedlejsi diskuze pripomnel dalsi smutny fakt z volebnich diskuzich a potazmo o jejich diskuterech. Pro dopleneni jednalo se o vytku, ze „my“ volici JD mame informace z prvni ruky - samozrejme ironicky… V podstate vsichni voilici mz maji pocit, ze vse vedi, vsemu rozumi a o vsem chteji rozhodovat. „My“ nemame problem uznat, ze nekdo je v necem lepsi, necemu lepe rozumi a proto mu davam duveru (to je ta zastupitelska demokracie ;) ) aby o takovych vecech rozhodl za nas. Pan Drahos ma svatou pravdu, ze rozhodnuti o vystoupeni z EU nepatri do referenda. Na to narod skutecne kompetentni neni. Nejsem to ani ja a neni to 95% emimina. Valna vetsina volicu mz tu vola po vystoupeni z EU, ale kdyz jsem se ptala proc, nikdo nedokaze odpovedet - ne relevantne, jake bylo to melo ekonomicke, politicke, socialni dopady - btw ty by byly jedny z nejhorsich prave pro tu tvrdou zakladnu mz volicu ;) a odpovedi o diktatu Bruselu opravdu neberu. Stejne jako vykriky, ze ted nam Brusel ukaze, pokud JD vyhraje. Co asi proboha? 8o Lide, kteri vlastne ani netusi jake ma prezident u nas kompetence a moznosti, mysli si jak mz sem nepusti migranty :zed: by chteli rozhodovat o vystoupeni z EU. Taci lide me desi i pri rozhodovani o umisteni fontany na namesti, nebo do parciku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39028
26.1.18 11:03

@saadet no presne, ale pritom ja jsem jakasi Sedlackova (nebo ktera), ktera vsude byla a vsechno zna. :roll: :mrgreen: Popravde, ja uz je preskakuju a nereaguju. Nema to smysl :nevim: Jeste ve spojeni s tim, co ctou a povazuji za real, je to o to desivejsi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
26.1.18 11:09
@AvajBr píše:
@saadet no presne, ale pritom ja jsem jakasi Sedlackova (nebo ktera), ktera vsude byla a vsechno zna. :roll: :mrgreen: Popravde, ja uz je preskakuju a nereaguju. Nema to smysl :nevim: Jeste ve spojeni s tim, co ctou a povazuji za real, je to o to desivejsi :?
..já jsem chovankyně ústavu, které nechali omylem občanku, nebo tak něco :mrgreen: asi se zeptám blbě, ale kdo je ta Sedláčková? to je nějaký folklór? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:10
@AvajBr píše:
a to ma byt prosim pekne kdo? 8o

Ten komu nevadi geyové a lesby :roll: @Keyllah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
26.1.18 11:13
@malá_holka píše:
Ten komu nevadi geyové a lesby :roll: @Keyllah

aha, takže další nálepka do sbírky :mrgreen: nebudem si je pak někdy někde vyměňovat, aby mi nějaká nechyběla do sbírky? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39028
26.1.18 11:13

@malá_holka jezkovy oci. To uz je fakt k :poblion: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39028
26.1.18 11:16
@Keyllah píše: ..já jsem chovankyně ústavu, které nechali omylem občanku, nebo tak něco :mrgreen: asi se zeptám blbě, ale kdo je ta Sedláčková? to je nějaký folklór? ;)

Asi pro nektere ano. Ja to neznala. V jine diskuzi (omylem jsem psala do jinyho vlakna :mrgreen: ale ke stejnemu tematu), jsem napsala, ze je u nas nejak moc lidi se znamymi v AV a na to jsem byla osocena, ze jestli toho konkretniho pana znam, kdyz tvrdim ze lze. Pritom ja opravdu netvrdila nic o lzi, jen jsem se obecne pozastavila nad tim komentarem. A uz to jelo se Sedlackovou :roll: :mrgreen: :lol: Nesnasim lidi, co maji jiny metr na sebe nez na ostatni. Tak proto ignoruju uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.1.18 11:16
@malá_holka píše:
Ten komu nevadi geyové a lesby :roll:

Je to homoFil, ne homomil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:18

@saadet tak eu kecá do všeho, to je fakt ne? jak se má co jmenovat, co máme kam vyvážet a co dováží k nám, jestli můžem mít doma pistolku, kolik migrantů máme povinně přijmout :nevim: nejsem expert, ale kecaj do hodně věcí. Co dobrýho eu přinesla? Dotace? Volnej pohyb? Že nejsme jediní mimo eu v jejím středu? co by znamenalo z ní odejít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:19
@Emimin7 píše:
Je to homoFil, ne homomil.

Já bla označena za homomila :mrgreen: asi homo, jako homosexuàl a mil že je miluju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.1.18 11:23
@malá_holka píše:
Já bla označena za homomila :mrgreen: asi homo, jako homosexuàl a mil že je miluju :think:

Tak má asi cejchař chybu ve značce. :D A nejenže takovému nevadí gayové a lesby, ale přímo je zbožňuje. Což v reálu znamená, že proti nim nevykřikuješ nenávistné komentáře. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
26.1.18 11:24
@malá_holka píše:
@saadet tak eu kecá do všeho, to je fakt ne? jak se má co jmenovat, co máme kam vyvážet a co dováží k nám, jestli můžem mít doma pistolku, kolik migrantů máme povinně přijmout :nevim: nejsem expert, ale kecaj do hodně věcí. Co dobrýho eu přinesla? Dotace? Volnej pohyb? Že nejsme jediní mimo eu v jejím středu? co by znamenalo z ní odejít? :nevim:

Tak pokud to přesně nevíš, stejně jako já, pak referendum není to pravé ořechové ;) bohužel nějak chybí varianta, že by o tom rozhodoval někdo kdo opravdu ví, je objektivní a nehraje za nějakou partaj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:26
@Emimin7 píše:
Tak má asi cejchař chybu ve značce. :D A nejenže takovému nevadí gayové a lesby, ale přímo je zbožňuje. Což v reálu znamená, že proti nim nevykřikuješ nenávistné komentáře. :D

Kdo? Nevykřikuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová