Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanney píše:
To je dost síla, a on není schopný se to ani naučit.
přitom si mohl něco vymyslet jako ten naproti němu.
![]()
@kontramatka píše:
to jsem vážně netušila…je to FAKT?
projeď si to na netu, byly toho tehdy plné noviny…
@kontramatka píše:
přitom si mohl něco vymyslet jako ten naproti němu.![]()
![]()
![]()
evidentně nemá ani na to, prázdná hlava.
@Hanney píše:
To je dost síla, a on není schopný se to ani naučit.
Jak on k těm svým profesním úspěchům a letité přednáškové praxi přišel
ani naučit se to není schopen, nebo že by vysvětlení bylo trochu jiné? ![]()
@Hanney píše:
evidentně nemá ani na to, prázdná hlava.
jj, tvoření lží za pochodu prostě někomu tak rychle nejde, no ![]()
@malá_holka píše:
Už jsem se ptala co je špatnýho na Rusku a Usa, takže co je špatnyho na Číně? to taky nevím
Na Číně není špatného nic. Tedy kromě jejich politického zřízení. Ale obchodovat s ní si musí každý dobře promyslet, aby z dlouhodobějšího hlediska nezplakal nad výdělkem. A další informace, které mám, ale uvádět je tady nebudu, jsou od známých, kteří tam pobývali a pracovali a stýkali se s místními lidmi. Ne nějaká dovolená s cestovkou.
@marin píše:
Tak stačili ty čínské vlaječky po celé Evropské ulici od letiště. Takové uvítání tady nikdo neměl. S dalajlámou tady byl také strašný problém, raději se s ním nikdo nesešel, kromě ministra kultury. Hned se od něj distancovali.Příspěvek upraven 26.01.18 v 12:15
Ten konec.. jsi nemusela mazat. Ano, jinak by žádný obchod nebyl. V Číně to tak funguje.
Pokud se chceme mít lépe, musí se zvýšit HDP. O to se Z snaží. Zvýšení mezd nelze udělat jinou cestou.
@aquawoman píše:
Ten konec.. jsi nemusela mazat. Ano, jinak by žádný obchod nebyl. V Číně to tak funguje.Pokud se chceme mít lépe, musí se zvýšit HDP. O to se Z snaží. Zvýšení mezd nelze udělat jinou cestou.
Omylem jsem smazala i o tom obchodu, ještě jsem tam chtěla uvést informace, které mám od známýchch, ale pak jsem si uvědomila, že je to dost interní, abych to sem dávala.
@Keyllah píše:
Jak on k těm svým profesním úspěchům a letité přednáškové praxi přišelani naučit se to není schopen, nebo že by vysvětlení bylo trochu jiné?
To je mi jedno, ale ta debata byla předem připravená, jestli znal otázky i Zeman, nevím, ale Drahoš zcela jistě, takže jenom šaškárna.
@Keyllah píše:
nevím jestli zbytečný haló, ale táhnout k nám z Kanady přeživšího z Terezína, rok narození 1923, s tím, že mu bude uděleno státní vyznamenání, a pak si to pár dní před samotným aktem (nevím dva/tři?) rozmyslet, protože jeho vzdálený synovec se sejde s Dalajlámou (přes výzvu Číny aby tak nikdo od nás nečinil), mi přijde minimálně smutný.
A kdo toho Dalajmu pozval? Lidi fakt věří, že to zakázala Čína?
Bůhví co v tom bylo. Zas zkreslený médiama
Ale jako takhle to zní divně ![]()
@marin Já nevím, ale mě přijde to strašení Čínou a Ruskem obdobné jako strašení migranty na druhé straně barikády. Mám pocit, že v tomto nemají objektivní pohled ani jedni ani druzí.
@Hanney píše:
To je mi jedno, ale ta debata byla předem připravená, jestli znal otázky i Zeman, nevím, ale Drahoš zcela jistě, takže jenom šaškárna.
Sám Zeman přece na konci uznal, že debata nebyla zaujatá.
@Hanney píše:
Ježiš ne, to mi neříkejte!
![]()
Já tý Witowský věřila každý slovo, přišlo mi to opravdu autentické, vůbec mě nenapadlo pochybovat. ![]()
Jestli mi někdo ještě řekne, že Ježíšek není, fakt už na všecko kašlu!
![]()
@aquawoman píše:
Ten konec.. jsi nemusela mazat. Ano, jinak by žádný obchod nebyl. V Číně to tak funguje.Pokud se chceme mít lépe, musí se zvýšit HDP. O to se Z snaží. Zvýšení mezd nelze udělat jinou cestou.
Proti tomu bych nebyla, abychom si zvýšili HDP i mzdy, ale obávám se, že po zkušenostech jiných států (Amerika) po obchodování s Čínou, to nebude naše zvýšení HDP, ale jejich. Oni potřebují práci pro tu masu jejich lidí, ne že budou dávat práci nám.