Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
26.1.18 13:42
@sirikit píše:
Ježiš ne, to mi neříkejte! :cert: :cert:
Já tý Witowský věřila každý slovo, přišlo mi to opravdu autentické, vůbec mě nenapadlo pochybovat. :roll:
Jestli mi někdo ještě řekne, že Ježíšek není, fakt už na všecko kašlu! :zed: :zed:
:lol: :lol: :lol: Není, ale neboj, emimino fakt existuje :lol: :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.1.18 13:42
:jazyk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.1.18 13:43
@kontramatka píše:
A přitom jako každá slušná manželka kandidáta na prezidenta by měla sedět doma a štrykovat

Radši ano. Než podsouvat důchodcům koho mají volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 13:44
@saadet píše:
jezis neco si o tom dohledej. Tech zprav bylo mnoho a bylo z toho velike halo…pak ma clovek tady verit, ze nekdo je schopen zjistit si elementarni veci :?

Já si jen dělám názor, to je blbě? Pracuji i s jinou variantou než je brána všobecně jako jediná pravdivá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
26.1.18 13:44
@malá_holka píše:
No upřímně nejsou :mrgreen: Všichni stejní kaštani :nevim: Řeknou, co se jim hodí.

Oficiální stanovisko vlády/prezidenta, které je písemně a ústně prezentováno veřejně u nás i v zahraničí, pro tebe není objektivním zdrojem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
26.1.18 13:45
@saadet píše:
jezis neco si o tom dohledej. Tech zprav bylo mnoho a bylo z toho velike halo…pak ma clovek tady verit, ze nekdo je schopen zjistit si elementarni veci :?

Klíííd holt každý se nezajímá, nečte no :nevim: tuhle jsem se ptala sousedy koho a kdy pujde volit, ani nevěděla kdo se volí a proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
26.1.18 13:45
@Keyllah píše: :mrgreen: dobrý no, co si to zjistit než to hodíš na toho druhého? Ale chápu, že kliknutí na internetu vyžaduje víc než papouškování. Kdyby jsi tomu jen pár sekund věnovala, zjistila by jsi, že oba měli část otázek dopředu danou a o části nevěděli…ale chápu, že to se do krámu zrovna nehodí. Ale vzhledem k tomu, že je to ve všech zprávách uvedené, tak tvá neznalost je spíš úsměvná, obzvlášť za situace, kdy na základě ní, jiného soudíš :potlesk:

no dobrý, můžeš mi laskavě dát link, kde píšou, že otázky byly předem dané?
Já četla, že pouze v první části byla známá témata, která stanovila čt.

• Citovat
  • Upravit
41282
26.1.18 13:46
@malá_holka píše:
Já si jen dělám názor, to je blbě? Pracuji i s jinou variantou než je brána všobecně jako jediná pravdivá. :nevim:

Ale tam není jiná varianta. Všichni zúčastnění se shodli na tom, že oficiálně se odmítnou setkat s dalajlámou, protože si to čínská vláda oficiálně nepřála. Toto nikdo nepopírá, chápeš? to nerozporuje ani jedna strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 13:47
@Keyllah píše:
Bylo oficiálně doporučeno se s ním nesetkávat, protože si to Čína oficiálně nepřeje. Když píši oficiálně, tak to bylo písemně přímo od pisatele, takže žádné zkreslování jiným subjektem :-)) a proč myslíš, že by to někdo, kdo desítky let žije v Kanadě, je ročník 1923 a přijede, protože je oficiálně pozván Hradem k převzetí ocenění, nakonec nedostal? :think:

no to je divný, to jo :think: Třeba se o něm na poslední chvíli taky vyhrabalo nějaký zaručeně pravdivý svinstvo :nevim: např. jak s Drahunkou, že nepotřebuje brýle, že zemanovi vzali nohu anebo že je země placka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 13:49
@Keyllah píše:
Ale tam není jiná varianta. Všichni zúčastnění se shodli na tom, že oficiálně se odmítnou setkat s dalajlámou, protože si to čínská vláda oficiálně nepřála. Toto nikdo nepopírá, chápeš? to nerozporuje ani jedna strana.

Tak v tom případě kážou vodu a chlemtaj bechera. :think: A co je číně do toho? :nevim: Ale radši neodpovídej, já o tom fakt nic nevím a nevěřila bych ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
26.1.18 13:49
@Ice79 píše:
Radši ano. Než podsouvat důchodcům koho mají volit.

Ona je jeho pravou rukou v kampani. Proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 13:50
@Keyllah píše:
Oficiální stanovisko vlády/prezidenta, které je písemně a ústně prezentováno veřejně u nás i v zahraničí, pro tebe není objektivním zdrojem? 8o

Asi ne, vždycky ne. Žiju v konspiračních teoriích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29666
26.1.18 13:51
@malá_holka píše:
Tak v tom případě kážou vodu a chlemtaj bechera. :think: A co je číně do toho? :nevim: Ale radši neodpovídej, já o tom fakt nic nevím a nevěřila bych ti.

Číně je právě do toho hodně. ;) Té nejde jen o obchod, chce ovlivňovat, získat vliv a moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
26.1.18 13:51
@malá_holka píše:
no to je divný, to jo :think: Třeba se o něm na poslední chvíli taky vyhrabalo nějaký zaručeně pravdivý svinstvo :nevim: např. jak s Drahunkou, že nepotřebuje brýle, že zemanovi vzali nohu anebo že je země placka.

na 100let starýho důchodce, co půl života žije v Kanadě? :think: hele fakt nevím, reálně se s dalajlámou i přes zákaz sešel jeho synovec -) to jsou oficiální fakta, které nikdo nepopírá. Někdy 1+1 jsou opravdu 2 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 13:52
@Anna766 píše:
Klíííd holt každý se nezajímá, nečte no :nevim: tuhle jsem se ptala sousedy koho a kdy pujde volit, ani nevěděla kdo se volí a proč.

Tak číst a číst pravdu jsou 2 různý věci. Píšeš, že lidi se nezajímaj, ale třeba se jen nezajímaj o politiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová