Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
Víme víme.![]()
Ne víš v jednotným, ale víme v množnym? No mě pic. ![]()
Jak to vidíte lidi? Já mám tucha, že vyhraje ten, jehož jméno nevhodím. ![]()
@Ice79 píše:
Toto chování už má svůj zažitý název. Šmejdi?
tak toto povazuji za top post. Promin, ale tolik hlouposti, zloby a utoku jsem v jedne vete hodne dlouho necetla ![]()
@malá_holka píše:
Ne víš v jednotným, ale víme v množnym? No mě pic.
promin, ses jasna od zacatku
taky proto te setrim
nicmene s tim Dalajlamou jsi me dost nadzvedla ![]()
@malá_holka píše:
Jak to vidíte lidi? Já mám tucha, že vyhraje ten, jehož jméno nevhodím.
Já taky
ale teď nějak vůbec nevím, koho volíš. Ale já jsem taková, že vždycky radši počítám s „horší“ variantou.
@malá_holka píše:
Jak to vidíte lidi? Já mám tucha, že vyhraje ten, jehož jméno nevhodím.
hihi, ja to vidim stejne. Ale nejsem si jista, jestli jsme (ne)vhazovaly stejny jmeno
![]()
@malá_holka píše:
Tak číst a číst pravdu jsou 2 různý věci. Píšeš, že lidi se nezajímaj, ale třeba se jen nezajímaj o politiku.
Vždyť právě.
@AvajBr píše:
@Hanney ale ona to rikala Witovska i behem te debaty. ze ted budou otazky, co nemeli predem atd.Mam odvoleno. Cestou jsme potkali nejakou starsi pani, ktera se na me koukla a rikala sve stejne stare kamosce: ted jen, at to ti mladi neposerou. Hm, tak nevim, co tim asi chtela rict? Mno, rozhodne jsem poznala, koho sla volit ona
Tak at uz tam hodite kohokoliv, at uz je to za nama!![]()
![]()
Myslela to úplně stejně jako si myslí mladí ať to ti staří neposerou ![]()
@AvajBr píše:
hihi, ja to vidim stejne. Ale nejsem si jista, jestli jsme (ne)vhazovaly stejny jmeno![]()
Vyhraje ten, jehož jméno se bojím vyslovit
![]()
@Anna766 píše:
Klíííd holt každý se nezajímá, nečte notuhle jsem se ptala sousedy koho a kdy pujde volit, ani nevěděla kdo se volí a proč.
No a tohle me mrzi jeste vic. A myslim, ze s tim se nesmirim nikdy a budu se vzdy snazit „otevirat“ lidem oci, ve smyslu probuzenii v nich alespon zajem. O ty elementarni veci ![]()
@saadet píše:
promin, ses jasna od zacatkutaky proto te setrim
nicmene s tim Dalajlamou jsi me dost nadzvedla
Tak díky mockrát. To je od tebe hezký, vzhledem k situaci. Volby na krku, všichni napjatí
Já zas půjdu.
@saadet píše:
No a tohle me mrzi jeste vic. A myslim, ze s tim se nesmirim nikdy a budu se vzdy snazit „otevirat“ lidem oci, ve smyslu probuzenii v nich alespon zajem. O ty elementarni veci
Nechci ti kazit iluze, protože ať se naše názory nejen na MZ rozcházejí, mám tě vcelku virtuálně ráda
ale kdo ty oči otevřít nechce, tomu je neotevřeš ani páčidlem.