Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75851
26.1.18 15:54
@malá_holka píše:
Ne víš v jednotným, ale víme v množnym? No mě pic. :roll:

V množným, ale zrovna tohle množné je v klidu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
26.1.18 15:55
@Adrasteia píše:
Myslela jsem, že to je něco nového, ale opět se vytahuje kauza „ožralý Zeman u korunovačních klenotů.“ To je stará písnička a vzhledem k jeho zdravotnímu stavu a diagnózám, které během jeho funkčního období vypluly napovrch, už ji snad nikdo normální nemůže brát vážně. To, že se toho chytl zahraniční bulvár, který nemá co na práci, je pouze jejich ostuda. Nikdy jindy ho nikdo za čtyři roky ožralého neviděl. A navíc. Pokud budu vykřikovat, že náš prezident je ožrala, tak bych předpokládala, že byl prokazatelně na hadry pri spoustě příležitostí, což se evidentně nědělo a neděje. Takže pro mě jen nesmyslné výkřiky ze tmy.

Tam je toho vic ;) Musis to dokoukat do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
26.1.18 15:56
@saadet píše:
promin, ses jasna od zacatku ;) taky proto te setrim :jazyk: nicmene s tim Dalajlamou jsi me dost nadzvedla :cert:

Ty taky víme, jo? ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 16:07

@AvajBr Ajoj :mavam: :mavam: :mavam:

@saadet píše:
boze ty psi strevo :mrgreen: a komu jsi to teda hodila? Priznam se, ze ted nevim :think:

Jdu až večer a Milušce. Ale Drahomíru neznám, vědomostně 0 :mrgreen: Jen mi vadila jeho protizemanská kampaň no a některý výroky. Miloš je huba nevymáchaná, v tom mu fandím.Nesnaží se zalíbit.

@sirikit píše:
V množným, ale zrovna tohle množné je v klidu. :)

Je mi to jasný :andel: Přesně vím, jak se to stalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
26.1.18 16:17

@malá_holka :cert: ja ti dam milouse, fuj :cert: :mrgreen: a btw me tedy trkla ikonka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
26.1.18 16:18
@sirikit píše:
Ty taky víme, jo? ;) 8)

Ja, ja vim vsechno :mrgreen: i to co nevis :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 17:03
@saadet píše:
@malá_holka :cert: ja ti dam milouse, fuj :cert: :mrgreen: a btw me tedy trkla ikonka ;)

ikonka mě omlouvá :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 17:21

Bylo to myšleno ve srandě, ale stejně :roll: :nevim: https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
26.1.18 18:18

Odvoleno i s celou rodinou. Děj se vůle páně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
26.1.18 18:27
@Anna766 píše:
Odvoleno i s celou rodinou. Děj se vůle páně.

JJ, asi tak. :kytka: U nás volební účast dobrá. Už krátce po 14. lidi ucpávali vchod. :) Ať už volili kohokoli, udělalo mi to radost, že k těm volbám jdou.

• Citovat
  • Upravit
148995
26.1.18 18:31
@rokris píše:
JJ, asi tak. :kytka: U nás volební účast dobrá. Už krátce po 14. lidi ucpávali vchod. :) Ať už volili kohokoli, udělalo mi to radost, že k těm volbám jdou.

Tady je taky účast vysoká a mám z toho radost. Nevolit a nadávat po putykách umí každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.1.18 18:34
@malá_holka píše:
Bylo to myšleno ve srandě, ale stejně :roll: :nevim: https://m.youtube.com/watch?…

JJ sraz(j)elit, ti mají místo mozku želé… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
26.1.18 19:39

Možná trochu drsný vtip, ale musím to sem dát na odlehčení té vzájemné nevraživosti obou táborů: Víte proč volby vyhraje Zeman? Protože ho volí i voliči Drahoše. A víte proč? Jsou pragmatičtí a tvrdí, že Zeman si zaslouží důstojný státní pohřeb a Česká republika nového důstojného prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
26.1.18 20:55
@malá_holka píše:
Já ještě neházela, přemyšlím, že ani nehodím aby neutrpělo moje ego z prohry :think: :mrgreen: Ale jo, půjdu, hodím to panu Virózovi. A pak ta hromadná bude na řadě :mrgreen:

Smutný je, že ať už vyhraje kdokoli, budu akutní potřebu vožrat se na žal. :zed: :zed:
A nejsmutnější, že se nezmastím vůbec, páč my hubnoucí abstinujem. :pocitac:
Co, @LydiaD :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
26.1.18 21:00
@Anna766 píše:
Trochu mi připomínáš jednoho souseda od vedle, kdykoliv mě v poslední době potká, ať je řeč o čemkoliv, skončí u toho jak je nutno jít k volbám a hodit tam jednoho nejmenovaného. :lol: ne že bych byla nespolečenský cimprlich, ale poslouchat to dokola je celkem vopruz, ať už s ním souhlasím nebo ne.

Kdo chce zapalovat, musí sám hořet. ;)
A jak zpívá Klus - „Lepší shořet, než vyhasnout.“
Akorát ostatní se zpravidla drží v bezpečné vzdálenosti a ti cyničtější si opíkají špekáčky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová