Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148997
26.1.18 21:02
@sirikit píše:
Kdo chce zapalovat, musí sám hořet. ;)
A jak zpívá Klus - „Lepší shořet, než vyhasnout.“
Akorát ostatní se zpravidla drží v bezpečné vzdálenosti a ti cyničtější si opíkají špekáčky. 8)

Tak teď čéče nevim do jaké skupiny se mám zařadit. Já tak ohřát si ručičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148997
26.1.18 21:07

Ale nejsem tak marná, alespoň jsem pobavila volební komisi. Když jsem si zamotala ruce(v jedné kabelku, v druhé občanku, ve třetí francouzskou hůl, ve čtvrté dítě a telefon se mi nikam nevešel páč pátou ruku ne a ne najít)tak jsem se jim omlouvala ať mají se mnou trpělivost, neb jsem na tom v tuto chvíli hůř jako Zeman který proti mě létá… ač to byl vtip chabý, tak se s chutí zasmáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
26.1.18 21:08
@Anna766 píše:
Ale nejsem tak marná, alespoň jsem pobavila volební komisi. Když jsem si zamotala ruce(v jedné kabelku, v druhé občanku, ve třetí francouzskou hůl, ve čtvrté dítě a telefon se mi nikam nevešel páč pátou ruku ne a ne najít)tak jsem se jim omlouvala ať mají se mnou trpělivost, neb jsem na tom v tuto chvíli hůř jako Zeman který proti mě létá… ač to byl vtip chabý, tak se s chutí zasmáli.
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
75852
26.1.18 21:11
@malá_holka píše:
Je mi to jasný :andel: Přesně vím, jak se to stalo :mrgreen:

Stalo se to zcela jednoduše: Jedna kamarádka se zeptala, jestli náhodou…? druhá udělala :pankac: a já podotkla, že mě to taky napadlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75852
26.1.18 21:27
@Anna766 píše:
Tak teď čéče nevim do jaké skupiny se mám zařadit. Já tak ohřát si ručičky.

Máme to podobně. Mám oheň ráda a miluju do něj koukat. Ale zas to neznamená, že budu zakládat požářiště, kam se pohnu.

A bez jinotajů: je zajímavé sledovat, co všechno přiměje člověka změnit názor.
Někdy je to docela snadný - zpráva z tisku, člověk, na jehož názor dáš, zajímavý rozhovor s někým, koho uznáváš (já třeba v poslední době Höschl a ten Hejma)… ale náhodně přečtený náborářský příspěvek na webu málokdy. :think:
Nad některými se zamyslím a hlouběji zapátrám, ale že by mi úplně zvrátily pohled na věc, to ne.

V tomhle konkrétním případě jdu fakt proti volbě minimálně dvou lidí, pro který bych jela na tu D1 v kalamitě na běžkách nebo jim bez váhání darovala ledvinu. :srdce:
Dlužno přiznat, že ani jeden mě nepřemlouval, jenom mi vysvětlovali svoji volbu.
Ale - prostě nemůžu. Drahoše nemůžu. :nevim: :zed: :zed:
A sebekriticky přiznávám, že v tom rozhodnutí vůbec není pragmatická úvaha: dělala jsem si předvolební kalkulačku mezi těmi dvěma krasavci a vyšel mi Drahoš! 8o
Jde to úplně mimo vědomou linku: ten chlap je mi na první dobrou neskutečně nesympatickej, blikaj mi z něj redlighty a pivovarská kobyla je proti mě tvárnej materiál. :nevim:
Ale zas díky tomu dokážu snadno pochopit, že ostatní to mají úplně stejně s Milunou. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
26.1.18 21:34
@sirikit píše:
Smutný je, že ať už vyhraje kdokoli, budu akutní potřebu vožrat se na žal. :zed: :zed:
A nejsmutnější, že se nezmastím vůbec, páč my hubnoucí abstinujem. :pocitac:
Co, @LydiaD :nevim:?

Ať vyhraje kdokoli?
Proč?
No nemáme doma ani kapku, takže je to vyřešený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já se ze žalu vyžehlím, když to bude potřeba, mám toho tady plnou truhlu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
26.1.18 21:41
@Anna766 píše:

Dobrý :-)
U nás ve vísce se všichni známe, přišli jsme tam a kamarád nahlas pravil:
Jdeme na to…kdo to je Zeman?
Paní ve volební komisi, kovaná komunistka okamžitě pravila, že kdo je to Drahoš?
Já za plentou jsem nevydržela a nahlas si povídám:
Jeden nezná Zemana, druhá nezná Drahoše…oba kandidáty znám teda asi jenom já a pak to tady má k něčemu vypadat.
Všichni jsme se zasmáli, volící popřáli komisi, ať jim to tam rychle utíká a ať jim lidi nelepí obálky :mrgreen:
Myslím, že jsme všichni rádi, že tohle šílenství už končí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75852
26.1.18 21:44
@LydiaD píše: Ať vyhraje kdokoli?
Proč?
No nemáme doma ani kapku, takže je to vyřešený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já se ze žalu vyžehlím, když to bude potřeba, mám toho tady plnou truhlu :mrgreen:

Protože nechci ani jednoho. :zed: :zed:
Chci Fischera! :srdce: Nebo Hilšera! :* Nebo kristepane i toho pošašenýho Horáčka, to je jedno, ale tyhle dva fakt ne. :pocitac: :pocitac:

Normálně když někoho volím, dělám to proto, že chci, aby opravdu šéfoval a něco předvedl. Dneska jsem volila v naději, že to mnou zvolený co nejdřív sbalí a já budu moct volit znovu. Hlavně doufám, že příště mě nepostihne Drahoš vs Babiš. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36652
26.1.18 21:49
@Plavuše píše:
Já volila, jak je zde všeobecně známo, Mildu.

Ale kterého? Milého Drahoše nebo drahého Miloše? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
26.1.18 21:50
@sirikit píše:
Protože nechci ani jednoho. :zed: :zed:
Chci Fischera! :srdce: Nebo Hilšera! :* Nebo kristepane i toho pošašenýho Horáčka, to je jedno, ale tyhle dva fakt ne. :pocitac: :pocitac:

No tak to jsi měla jít volit do Českých Budějovic, tam dneska rozdávali i Fischera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1060
26.1.18 21:52
@jege píše:
Ale kterého? Milého Drahoše nebo drahého Miloše? :think: ;)

Milunu Zemanovic :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75852
26.1.18 21:53
@LydiaD píše:
No tak to jsi měla jít volit do Českých Budějovic, tam dneska rozdávali i Fischera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vidíš to! 8o Budějovičtí separatisté na to kápli! :mrgreen: :mrgreen:
Výbornej nápad. :palec: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
26.1.18 21:56
@sirikit píše:
Vidíš to! 8o Budějovičtí separatisté na to kápli! :mrgreen: :mrgreen:
Výbornej nápad. :palec: :potlesk: :dance:

Fakt jo, měli v tom chaos, rozdávali Milunu, Drahunu a Fischera :mrgreen:
Snad jenom prvních 15 minut, samo nevědí, jak je to možný.
Volby to prý neovlivnilo, prošetří to a jede se dál.
To bys koukala, co? Že si můžeš vybrat podle Tvého gusta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18001
26.1.18 21:59
@sirikit píše:
Stalo se to zcela jednoduše: Jedna kamarádka se zeptala, jestli náhodou…? druhá udělala :pankac: a já podotkla, že mě to taky napadlo. :palec:

Zatloukat zatloukat zatloukat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
26.1.18 22:00
@sirikit píše:
Ale zas díky tomu dokážu snadno pochopit, že ostatní to mají úplně stejně s Milunou. :mrgreen: :mrgreen:

No bodejť, protože to je pochopitelný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A to jsi mi říkala, že to moc řeším. Řekla bych, že jsem teď vyklidněnější než Ty…
I když teda Miluna mi ten krevní tlak zvedá spolehlivě kdykoliv ho někde zaslechnu.
To už taky jiný nebude :nevim: :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová