Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
Kdo chce zapalovat, musí sám hořet.
A jak zpívá Klus - „Lepší shořet, než vyhasnout.“
Akorát ostatní se zpravidla drží v bezpečné vzdálenosti a ti cyničtější si opíkají špekáčky.
Tak teď čéče nevim do jaké skupiny se mám zařadit. Já tak ohřát si ručičky.
Ale nejsem tak marná, alespoň jsem pobavila volební komisi. Když jsem si zamotala ruce(v jedné kabelku, v druhé občanku, ve třetí francouzskou hůl, ve čtvrté dítě a telefon se mi nikam nevešel páč pátou ruku ne a ne najít)tak jsem se jim omlouvala ať mají se mnou trpělivost, neb jsem na tom v tuto chvíli hůř jako Zeman který proti mě létá… ač to byl vtip chabý, tak se s chutí zasmáli.
@Anna766 píše:
Ale nejsem tak marná, alespoň jsem pobavila volební komisi. Když jsem si zamotala ruce(v jedné kabelku, v druhé občanku, ve třetí francouzskou hůl, ve čtvrté dítě a telefon se mi nikam nevešel páč pátou ruku ne a ne najít)tak jsem se jim omlouvala ať mají se mnou trpělivost, neb jsem na tom v tuto chvíli hůř jako Zeman který proti mě létá… ač to byl vtip chabý, tak se s chutí zasmáli.
@malá_holka píše:
Je mi to jasnýPřesně vím, jak se to stalo
Stalo se to zcela jednoduše: Jedna kamarádka se zeptala, jestli náhodou…? druhá udělala
a já podotkla, že mě to taky napadlo. ![]()
@Anna766 píše:
Tak teď čéče nevim do jaké skupiny se mám zařadit. Já tak ohřát si ručičky.
Máme to podobně. Mám oheň ráda a miluju do něj koukat. Ale zas to neznamená, že budu zakládat požářiště, kam se pohnu.
A bez jinotajů: je zajímavé sledovat, co všechno přiměje člověka změnit názor.
Někdy je to docela snadný - zpráva z tisku, člověk, na jehož názor dáš, zajímavý rozhovor s někým, koho uznáváš (já třeba v poslední době Höschl a ten Hejma)… ale náhodně přečtený náborářský příspěvek na webu málokdy. ![]()
Nad některými se zamyslím a hlouběji zapátrám, ale že by mi úplně zvrátily pohled na věc, to ne.
V tomhle konkrétním případě jdu fakt proti volbě minimálně dvou lidí, pro který bych jela na tu D1 v kalamitě na běžkách nebo jim bez váhání darovala ledvinu. ![]()
Dlužno přiznat, že ani jeden mě nepřemlouval, jenom mi vysvětlovali svoji volbu.
Ale - prostě nemůžu. Drahoše nemůžu.
![]()
A sebekriticky přiznávám, že v tom rozhodnutí vůbec není pragmatická úvaha: dělala jsem si předvolební kalkulačku mezi těmi dvěma krasavci a vyšel mi Drahoš! ![]()
Jde to úplně mimo vědomou linku: ten chlap je mi na první dobrou neskutečně nesympatickej, blikaj mi z něj redlighty a pivovarská kobyla je proti mě tvárnej materiál. ![]()
Ale zas díky tomu dokážu snadno pochopit, že ostatní to mají úplně stejně s Milunou.
![]()
@sirikit píše:
Smutný je, že ať už vyhraje kdokoli, budu akutní potřebu vožrat se na žal.![]()
A nejsmutnější, že se nezmastím vůbec, páč my hubnoucí abstinujem.
Co, @LydiaD?
Ať vyhraje kdokoli?
Proč?
No nemáme doma ani kapku, takže je to vyřešený
![]()
Já se ze žalu vyžehlím, když to bude potřeba, mám toho tady plnou truhlu ![]()
@Anna766 píše:
Dobrý ![]()
U nás ve vísce se všichni známe, přišli jsme tam a kamarád nahlas pravil:
Jdeme na to…kdo to je Zeman?
Paní ve volební komisi, kovaná komunistka okamžitě pravila, že kdo je to Drahoš?
Já za plentou jsem nevydržela a nahlas si povídám:
Jeden nezná Zemana, druhá nezná Drahoše…oba kandidáty znám teda asi jenom já a pak to tady má k něčemu vypadat.
Všichni jsme se zasmáli, volící popřáli komisi, ať jim to tam rychle utíká a ať jim lidi nelepí obálky ![]()
Myslím, že jsme všichni rádi, že tohle šílenství už končí ![]()
@LydiaD píše: Ať vyhraje kdokoli?
Proč?No nemáme doma ani kapku, takže je to vyřešený![]()
![]()
Já se ze žalu vyžehlím, když to bude potřeba, mám toho tady plnou truhlu
Protože nechci ani jednoho.
![]()
Chci Fischera!
Nebo Hilšera!
Nebo kristepane i toho pošašenýho Horáčka, to je jedno, ale tyhle dva fakt ne.
![]()
Normálně když někoho volím, dělám to proto, že chci, aby opravdu šéfoval a něco předvedl. Dneska jsem volila v naději, že to mnou zvolený co nejdřív sbalí a já budu moct volit znovu. Hlavně doufám, že příště mě nepostihne Drahoš vs Babiš.
![]()
@Plavuše píše:
Já volila, jak je zde všeobecně známo, Mildu.
Ale kterého? Milého Drahoše nebo drahého Miloše?
![]()
@sirikit píše:
Protože nechci ani jednoho.![]()
Chci Fischera!Nebo Hilšera!
Nebo kristepane i toho pošašenýho Horáčka, to je jedno, ale tyhle dva fakt ne.
![]()
No tak to jsi měla jít volit do Českých Budějovic, tam dneska rozdávali i Fischera
![]()
@jege píše:
Ale kterého? Milého Drahoše nebo drahého Miloše?![]()
Milunu Zemanovic ![]()
@LydiaD píše:
No tak to jsi měla jít volit do Českých Budějovic, tam dneska rozdávali i Fischera![]()
![]()
Vidíš to!
Budějovičtí separatisté na to kápli!
![]()
Výbornej nápad.
![]()
@sirikit píše:
Vidíš to!Budějovičtí separatisté na to kápli!
![]()
Výbornej nápad.![]()
![]()
Fakt jo, měli v tom chaos, rozdávali Milunu, Drahunu a Fischera ![]()
Snad jenom prvních 15 minut, samo nevědí, jak je to možný.
Volby to prý neovlivnilo, prošetří to a jede se dál.
To bys koukala, co? Že si můžeš vybrat podle Tvého gusta
![]()
@sirikit píše:
Stalo se to zcela jednoduše: Jedna kamarádka se zeptala, jestli náhodou…? druhá udělalaa já podotkla, že mě to taky napadlo.
Zatloukat zatloukat zatloukat ![]()
@sirikit píše:
Ale zas díky tomu dokážu snadno pochopit, že ostatní to mají úplně stejně s Milunou.![]()
No bodejť, protože to je pochopitelný
![]()
A to jsi mi říkala, že to moc řeším. Řekla bych, že jsem teď vyklidněnější než Ty…
I když teda Miluna mi ten krevní tlak zvedá spolehlivě kdykoliv ho někde zaslechnu.
To už taky jiný nebude
![]()