Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aquawoman píše:
Nenapadlo vás, že lidé prostě šli volit menší zlo? A Drahoš jednoduše to větší zlo představoval?
Ne, protoze to vidim jinak. Podle me lide radsi voli nekoho, koho znaji, nez nekoho, koho neznaji ( a neco si zjistit, je holt nad nase intelektualni moznosti)
@mroe to vidim stejne. Nez by neco zjistovali, overovali, staci jim strohe hesla z billboardu a reklamnich letaku na jednoduchy tema. Ale co se da delat, rozhodla vetsina ![]()
@mroe @AvajBr Tak část zřejmě ano. Já osobně jsem věnovala mnoho úsilí před rozhodnutím. Hledala jsem relevantní informace a rozhodly u mě klíčové věci. Shodli jsme se i s mužem, který byl nerozhodný (oba jsme VŠ). To píši jen na okraj, protože je zažité, že volič Zemana je pouze hloupý vidlák z venkova s výučním listem.
I já sem Teda z toho smutná…a to sem s tím byla dokonce i smířena, ze vyhraje zeman, ale stejně to mrzí…
@LydiaD píše:
Nemám vůbec problém s tím, že přiznávám, že jsem z toho strašně smutná.
Jsem emoční člověk a je mi z toho vážně smutno.
Nemůžu tohle vůbec pochopit a likviduje mě to.
Jak může někdo jako Zeman upoutat tolik lidí?
Přemýšlím čím je tak zajímavý, čím je přesvědčuje.
Já si ho nevážím vůbec za nic.
Ale jsem v menšině, nedá se nic dělat.
Dostala jsem už podruhý řádně na prdel.
Ufff. No rozdýchám to jako před 5-ti lety.
Ale mě to normálně fyzicky bolí.
Nejsi v menšině, bylo to dost těsné ne?
@Anna766 píše:
Tak ale tech volicu bylo min takze mensina
@Malaga píše:
Tak ale tech volicu bylo min takze mensina
Ale velká menšina ![]()
@aquawoman píše:
@mroe @AvajBr Tak část zřejmě ano. Já osobně jsem věnovala mnoho úsilí před rozhodnutím. Hledala jsem relevantní informace a rozhodly u mě klíčové věci. Shodli jsme se i s mužem, který byl nerozhodný (oba jsme VŠ). To píši jen na okraj, protože je zažité, že volič Zemana je pouze hloupý vidlák z venkova s výučním listem.
Ja to mam tak ze okruh mych znamych VS jsou volici Zemana v Praze a Drahose naopak volili stredoskolaci…takze se to asi neda jednoznacne rict…
@Anna766 píše:
Ale velká menšina
Jj temer regulerni polovina ![]()
@Malaga píše:
Jj temer regulerni polovina
To se tu snažím řéct Irénko ![]()
@mroe píše:
Ne, protoze to vidim jinak. Podle me lide radsi voli nekoho, koho znaji, nez nekoho, koho neznaji ( a neco si zjistit, je holt nad nase intelektualni moznosti)
Ale to je totéž. prostě zvolili pro ně menší zlo. Zvolili člověka, kterého znají, místo člověka, který se vynořil jako by odnikud. A že Drahoš se soustředil zejména na větší města, to už je jeho chyba.
Anicko nejsem debil…ale mensina to proste je i kdyz je to temer polovina ![]()
Hodila jsem na fcb pčíspěvek, tak vám to sem zkopíruju.
Díky všem, kteří příspívali v pohodě, bavilo mě číst, některé příspěvky z obou táborů.
Tak a je to - máme to konečně za sebou.
Snažila jsem se tady po celou dobu voleb moc nevyjadřovat.
Skákaly tady na mě denně příspěvky, ze kterých mi šla hlava kolem.
Někteří z vás mě hodně překvapili.
Urážení se, odebírání z přátel, nadávání si.
Přiznávám, že jsem z výsledku smutná.
Pana Zemana nemám ráda, vlastně jsem na něm nenašla nic, za co bych ho někdy měla obdivovat.
Moc se mi líbí tohle:
Víš, kdo ty volby prohrál už teď?
Ten, kdo se kvůli politice rozhádal se svými kamarády. Protože vlastní smečka je beztak nejvíc. (díky @sirikit)
Jsem moc ráda, že jsem se s mými přáteli většinou shodla.
Ale je nás prostě míň, musím to respektovat.
Snad se jednou dočkám, že budu ráda za to, kdo je naším prezidentem.
Teď nejsem.
No a ti přátelé, kteří volili jinak, ti mají pro mě hodnoty, kvůli kterým na ně nezavřu a proto to jsou moji přátelé.
Jenom s nimi nebudu 5 let mluvit
![]()
Takže děcka, za chvíli bude olympiáda, snad se to tady uklidní.
Přeju všem hezký zbytek víkendu a já si jdu dát černý pivo na smutek.
@Anna766 píše:
Jsem v menšině…proto jsme prohráli ![]()
@LydiaD Ano,prohrali jsme. A prvni rozhovor pana prezidenta snad otevrel oci tem, kdo si mysleli, ze to bude snad nejakym zpusobem lepsi nez to bylo. Bude to stejne blbe, ne-li horsi. Skoda promarnene sance na zlepseni.