Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malá_holka píše:Čína x Tibet?
Tak v tom případě kážou vodu a chlemtaj bechera.A co je číně do toho?
Ale radši neodpovídej, já o tom fakt nic nevím a nevěřila bych ti.
@Keyllah píše:
na 100let starýho důchodce, co půl života žije v Kanadě?hele fakt nevím, reálně se s dalajlámou i přes zákaz sešel jeho synovec -) to jsou oficiální fakta, které nikdo nepopírá. Někdy 1+1 jsou opravdu 2
Máš pravdu, někdy jo. ![]()
Tedy ještě bych to upřesnila Číně u nás nejde vůbec o obchod.
Co by jí takový obchod s tak malým státečkem přinesl?
@marin píše:
Tedy ještě bych to upřesnila Číně u nás nejde vůbec o obchod.Co by jí takový obchod s tak malým státečkem přinesl?
A o co?
@kontramatka píše:
Ona je jeho pravou rukou v kampani. Proč ne?
Toto chování už má svůj zažitý název. Šmejdi? ![]()
@Ice79 píše:
Toto chování už má svůj zažitý název. Šmejdi?
No ty jsi morbidní. Ona je snad okrádá nebo co? trochu soudnosti prosím. ![]()
@malá_holka píše:
A o co?
O ten vliv. A dostat se přes nás do Evropské unie, tam kde jim o ten obchod půjde. My pro ně nejsme žádný trh, jsme jen prostředek.
@kontramatka píše:
No ty jsi morbidní. Ona je snad okrádá nebo co? trochu soudnosti prosím.
Takže tobě prijde normální, že jim do hlavy valí své názory… V čem je rozdíl? Oba typy zneužívají stařeckou důvěru a demenci.
@Hanney ale ona to rikala Witovska i behem te debaty. ze ted budou otazky, co nemeli predem atd.
Mam odvoleno. Cestou jsme potkali nejakou starsi pani, ktera se na me koukla a rikala sve stejne stare kamosce: ted jen, at to ti mladi neposerou. Hm, tak nevim, co tim asi chtela rict? Mno, rozhodne jsem poznala, koho sla volit ona
![]()
Tak at uz tam hodite kohokoliv, at uz je to za nama! ![]()
@AvajBr píše:
@Hanney ale ona to rikala Witovska i behem te debaty. ze ted budou otazky, co nemeli predem atd.Mam odvoleno. Cestou jsme potkali nejakou starsi pani, ktera se na me koukla a rikala sve stejne stare kamosce: ted jen, at to ti mladi neposerou. Hm, tak nevim, co tim asi chtela rict? Mno, rozhodne jsem poznala, koho sla volit ona
Tak at uz tam hodite kohokoliv, at uz je to za nama!![]()
![]()
@AvajBr píše:
@Hanney ale ona to rikala Witovska i behem te debaty. ze ted budou otazky, co nemeli predem atd.Mam odvoleno. Cestou jsme potkali nejakou starsi pani, ktera se na me koukla a rikala sve stejne stare kamosce: ted jen, at to ti mladi neposerou. Hm, tak nevim, co tim asi chtela rict? Mno, rozhodne jsem poznala, koho sla volit ona
Tak at uz tam hodite kohokoliv, at uz je to za nama!![]()
![]()
@sirikit píše:![]()
Aby to taky nebyl jen nakej Matrix.
![]()
Jooooo
Můj už několikátej ![]()