Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fíková Média umí krásně manipulovat. Je zajímavé, že ze Zemanova projevu kdysi na ČT vystřihli jméno osoby, která tady vlastní média (podobně jako Babiš).
Drahoš není osobnost, je to člověk, který někoho poslouchá. Když mu řeknou buď takový, tak takový bude. Co je to za člověka? Do dnes nevíme kdo za ním stojí. Zeman je alespoň průhledný. Kdo stojí za Drahošem se můžeme jen domnívat. A já se obávám, že za Drahošem stojí největší prevít široko daleko (horší, mnohem horší než Babiš). A kdo by to jméno náhodou neznal, je to ten, kterého ČT vystřihla z projevu Zemana a do kterého se Zeman často trefuje. A pokud se vlivnému muži Zeman nehodí do krámu…
@sirikit projeď si na netu nejdřív názory na úroveň prezidentské debaty. Rozhodovat se podle debaty na Primě je nesmysl. Zemanovo fanoušci bučeli, když měl Drahoš odpovídat. Zeman mu skákal do řeči a bral slovo moderátorovi i Drahošovi. Moderátor nezasáhl, Prima Milošovi neztlumila mikrofon. Témata debaty o ničem, šitá na míru Zemanovi. Žádné zajímavé otázky, žádné otázky na tělo. Podívej se na youtube, jak vypadají prezidentské duely v zahraničí. Ubohá kanální fraška na Primě s názvem Česko hledá prezidenta (superstar, reality show) je plivancem do obličeje všem voličům kohokoliv.
Každý, kdo by postoupil do 2. kola, každý vč. pana Fischera, by byl v pozici antizemana a musel by na tom postavit kampaň. Zeman má silnou voličskou základnu. A Drahoš bude špatný v očích voličů Zemana vždy. Pokud reagoval slušně, odpovídal podle svého na otázky atd., tak byl označován za nevýrazné želé, které Zeman kdykoliv přetlačí. Pokud začal být ostřejší, jako včera na ČT, je opět za tuto ostrost kritizován. Debata na ČT měla vysokou úroveň, byla o 1000% lepší než estráda na Primě, podle které se snad nikdo vážně nemůže rozhodovat, kdo bude prezidentem. Při srovnání obou debat je vidět, že jakmile Zeman nedostane prostor ke lžím, kradení slova ostatním atd. a ocitne se v prostředí Rudolfina s velmi dobře připravenou moderátorkou na vysoké úrovni, ztrácí a Drahoš ho přetlačí. Zemanovi vyhovuje kotel, estráda apod., tam přetlačí on Drahoše.
Pokud by do 2. kola nepostoupil Zeman, ale např. Drahoš a Fischer, mluvili by oba tito pánové sami za sebe a žádná antikampaň by se nekonala. Zeman ve 2. kole je problém a druhý kandidát se proti němu musí vymezit. Zeman je tam již 5 let a v politice je od 90. let. A má za sebou spoustu špinavostí. Politická zkušenost v případě konkrétně Zemana bohužel není výhoda. Je to jasná nevýhoda.
Ale ani jedna z debat není důležitá. Důležité je, co je Zeman. Zeman je známý Klause z prognostického ústavu. Vygoogli si, kdo a proč založil prognostické ústavy pár let před revolucí. Oba byli ve vládě v době tunelů, rozkrádání ČR. A drží se jak klíšťata dodnes. Já už je tu nechci. Nechci tu lidi, kteří kde se vzali, tu se vzali, se účastnili polistopadových jednání s padající vládou KSČ a rychle obsadili politická křesla. Zeman se obklopoval a obklopuje lidmi jako je Šlouf, Nejedlý, Mynář. Babiš mu přinese demisi, on mu obratem podá další pověření k sestavení vlády a klidně mu umožní vládnout bez důvěry 4 roky, jak řekl v rozhovoru se Soukupem na Barrandově. Spousta lidí z Agrofertu je v ANO a nyní na různých důležitých místech. Smějou se nám do obličeje. Stejně tak, jako když si Zeman natáhl do politiky lidi ze své SPO, i když zcela projela volby. Dělá si, co chce. A lže, lže jak když tiskne. A takhle bych mohla pokračovat donekonečna. OD těch 90. let by toho byl nekonečný seznam. Vč. urážek lidí, novinářů a politiků - všech, kteří se Zemanem nesouhlasí.
Příspěvek upraven 26.01.18 v 09:17
@marin píše:
Musel změnit na poslední debatu styl. Ty co ho chtějí volit, tak ho volit budou i tak. Šlo mu o nerozhodnuté voliče. A tam v úterý působil ustrašeně, zahnaný do kouta, takže i když mu to to není vlastní, tak musel vystupovat razantněji, aby nevypadal, že si ho každý „namaže na chleba“. Učí se od poradců opravdu dobře, ale včera tím, že Zeman ubral, tak to působilo už moc.Ale myslím si, že může být dobrý prezident.
Znám dost lidí, kteří chtěli volit Drahoše. Po 1. kole vystřízlivění, a po včerejšku šok. Naopak.. budou volit Zemana, jen aby tam nebyl Drahoš. A mimochodem, mě připadá až nebezpecné, jak Drahoš dokázal přesvědčit tolik lidí, když 99% z nich ho zaregistrovalo týden před volbami. To mi hlava nebere.
A hned by ho dali na Hrad. No potěš koště. Tomu se říká strmá kariéra. ![]()
A další zpráva:
Zeman včera mával na ČT papírem o dárcích na jeho nekampaň. Drahoš má celou dobu všechny dárce zveřejněné.
Celkem Zeman uvedl původ 9,2 milionu korun.
Strana práv občanů a spolek Přátelé Miloše Zemana ale vynaložili 12,8 milionu.
Původ 3,6 milionu je tak stále nejasný.
Mezi dárci kampaně, které odtajnil pár hodin před volbami přímo Miloš Zeman, je firma zadlužená stamiliony. Tři sta tisíc podle prezidenta daroval hospodský z vesnice a 1,7 milionu právníci, kteří kancléři Vladimíru Mynářovi pomáhali s kontroverzním nákupem jeho vily. Téměř milion pak poskytovatel rychlých půjček.
@aquawoman píše:
@Fíková Média umí krásně manipulovat. Je zajímavé, že ze Zemanova projevu kdysi na ČT vystřihli jméno osoby, která tady vlastní média (podobně jako Babiš).Drahoš není osobnost, je to člověk, který někoho poslouchá. Když mu řeknou buď takový, tak takový bude. Co je to za člověka? Do dnes nevíme kdo za ním stojí. Zeman je alespoň průhledný. Kdo stojí za Drahošem se můžeme jen domnívat. A já se obávám, že za Drahošem stojí největší prevít široko daleko (horší, mnohem horší než Babiš). A kdo by to jméno náhodou neznal, je to ten, kterého ČT vystřihla z projevu Zemana a do kterého se Zeman často trefuje. A pokud se vlivnému muži Zeman nehodí do krámu…
Děkuji. ![]()
@aquawoman píše:
@Fíková Média umí krásně manipulovat. Je zajímavé, že ze Zemanova projevu kdysi na ČT vystřihli jméno osoby, která tady vlastní média (podobně jako Babiš).Drahoš není osobnost, je to člověk, který někoho poslouchá. Když mu řeknou buď takový, tak takový bude. Co je to za člověka? Do dnes nevíme kdo za ním stojí. Zeman je alespoň průhledný. Kdo stojí za Drahošem se můžeme jen domnívat. A já se obávám, že za Drahošem stojí největší prevít široko daleko (horší, mnohem horší než Babiš). A kdo by to jméno náhodou neznal, je to ten, kterého ČT vystřihla z projevu Zemana a do kterého se Zeman často trefuje. A pokud se vlivnému muži Zeman nehodí do krámu…
Jakože radši budu volit člověka o kterém vím, že je lump, než člověka o kterém to nevím, ale budu automaticky předpokládat, že je lump? Však ani ten Drahoš nebude na Hradě sedět navěky. A právě proto, že vím co od Zemana očekávat, ho tam znova nechci.
@sirikit píše:
S tímhle názorem souhlasím naprosto a proto po zralé úvaze zvolím kandidáta, jehož zdravotní stav mi jako zcela frustrovanemu voliči skýtá větší naději, že do konce volebního období nevydrží a dá mi šanci to v nových volbách hodit někomu úplně jinému.
ale představa takového dalšího marastu, co je teď, třeba za rok, je celkem děsivá
z podobné frustrace to hodím někomu, kdo snad těch 5 let vydrží, a budu doufat ve světlejší zítřky a dozrátí dalších kandidátů ![]()
@kaminky Děkuju za zasvěcení do teorie.
![]()
Je mi 52, to, co mi radis si vygooglit, jsem prožívala už v dospělém věku a se zájmem po celou dobu sledovala.
A proto si trvám na viz výše.
Nechci nikoho z nich, volím toho s kratší předpokládanou dobou expirace.
@Keyllah píše:
ale představa takového dalšího marastu, co je teď, třeba za rok, je celkem děsiváz podobné frustrace to hodím někomu, kdo snad těch 5 let vydrží, a budu doufat ve světlejší zítřky a dozrátí dalších kandidátů
A to já jsem zas otrla, jen tak nějaké prezidentské volby nedokážou mým kardiogramem otřást. ![]()
@aquawoman píše:
Zeman je průhledný?
Demagog si pospíšil a máme tu analýzu včerejší debaty - Zeman řekl 14 lží, 5 zavádějících výroků, Drahoš 3/0!
Ostatně jako vždy.
Takže ano, Zeman je průhledný, průhledný lhář.
Příspěvek upraven 26.01.18 v 09:35
@sirikit píše:
@kaminky Děkuju za zasvěcení do teorie.![]()
Je mi 52, to, co mi radis si vygooglit, jsem prožívala už v dospělém věku a se zájmem po celou dobu sledovala.
A proto si trvám na viz výše.
Nechci nikoho z nich, volím toho s kratší předpokládanou dobou expirace.
Tak ten konec me rozsekal
. To je tak presny!
Ale ja ho volit nebudu, at si vyexpiruje nekde v klidu bokem, bez svedku. Ja to videt v primem prenosu nemusim ![]()
Já když čtu FB tak tam co volí Drahoše, tak ho hájí, že přece Zeman to a ono, aon může a nevadilo to a když Drahoš, tak to vadí atd. atd..
No nevím, já jsem si právě myslela, že každý má být svůj a ne napodobovat druhého.. Samozřejmě, dkyby Zeman do něho šil, tak souhlasím s tím, že sde má bránit a ohradit, ale… nevím, mylsím, že si to pokazil..
Toto by měla být závěrečná diskuse na urovni.. Zeman to pochopil- neříkám, že jinde nemluví jak mluví, bohužel tady druhému bylo doporučeno, aby se choval… bohužel no.. nevím..
Přišlo mě to až moc..