Při vstávání z dřepu dává dvouletý kolena k sobě

167
1.12.14 09:44

Při vstávání z dřepu dává kolena k sobě

Ahoj maminky, chtěla bych se Vás zeptat na takovou věc: mám (za dva týdny) dvouletého syna a všimla jsem si, že když udělá dřep a následně vstává nahoru z dřepu, tak při vstávání dává kolena k sobě, jakoby si tím chtěl trochu pomoct. Vrtá mi to v hlavě, protože mi přijde, že dvouletá batolata by měla umět vstát z dřepu s koleny vedle sebe a ne u sebe… Na Internetu jsem nikde nenašla, jakým způsobem by děti měly z dřepu vstát, pouze, že ho umí už udělat. Proto by mě zajímalo, jestli to Vaše dvouleté děti, hlavně chlapečci, dělají také? Děkuji moc za Vaše příspěvky a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
1.12.14 09:54

Jaky je rozdil mezi koleny u sebe a vedle sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.12.14 10:00
@jessikka píše:
Jaky je rozdil mezi koleny u sebe a vedle sebe?
Že můj kluk, když vstává z dřepu, tak jakoby přitiskne kolena k sobě, jako kdyby měl nohy do X. A myslím, že by měl vstávat tak, že se kolena vůbec nedotknou jedno druhého…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
1.12.14 10:04
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.12.14 10:07

No to dělám i já :mrgreen:
Asi mám poruchu. Ach jo.

(Toto bych vůbec neřešila.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
1.12.14 10:18

Jsem si kvůli tobě střihla par dřepů a dle mého názoru resis kravinu, nech dítě v klidu žít a nezkoumej ho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.12.14 10:27

Sakra, kluk má 2,5 a já absolutně netuším, jakým stylem vstává z dřepu :think: Mám pocit, že stylem, že dá ruce na zem, vyšpulí zadek a tak nějak se zvedne :mrgreen: Podle mě řešíš blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
1.12.14 10:29

Ted jsem donutila moji 3,5 letou slečnu a dělá to taky. Tak jsem si zkusila udelat pár dřepu a já taky :think:. Neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
1.12.14 10:46

@Makuschka Před časem jsem četla, že dřepy s koleny od sebe posilují vnitřní stranu stehen, s koleny u sebe vnější stranu stehen (co je na tom pravdy netuším, teprve se na ně chystám - už asi rok :oops: :lol: ). Tak třeba tvůj drobek chce mít krásné nohy a maká na tom už od malička :mrgreen:.

Neřeš to :kytka:. Je to ještě drobeček, tak se zvedá způsobem, který je pro něj nejjednodušší ;). Určitě nemá žádnou poruchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.12.14 13:21

Spíš si myslím, že nemá dost silné nohy, proto si při vstávání takhle pomáhá. Moje dvouletá dcera vstává ze dřepu klasickým způsobem.
Dej mu čas, on nožky posílí a pak to půjde samo. Stejně mu nijak nepomůžeš…musí se to naučit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.12.14 13:24

Děkuji!

Všem Vám děkuji za příspěvky! Hezké odpoledne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...