Přibírám málo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
19.11.11 17:36

Nestrestuj se.Měla jsem podobné výchozí podmínky jako ty. V 18.tt jsem měla pořád ještě o 2 kg méně než na začátku těhotenství. Přibírat jsem začala až kolem 22.tt. Nikdo mi na to nic neřekl - jenom tchýni se nelíbilo, že nepřibírám a teď se jí zase nelíbí, že jsem přibrala moc (mám cca 10 kg nahoře a jsem týden po termínu) :mrgreen: . Hlavně nesrovnávej…

• Citovat
  • Upravit
1156
19.11.11 19:21

Já jsem měla za celé těhotenství nahoře 7kg a malý vážil 4,2kg… Takže žádné obavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
19.11.11 19:24
Holma píše:
Ahoj holky,

vím, že každá z nás má jinou tělesnou stavbu, těhotenství jinak prožívá apod. Asi jsou mé obavy nesmyslné, ale i přesto na to pořád myslím.

Před otěhotněním jsem vážila 75kg při 173cm. Nyní jsem v 18+2 a mám 75kg. V prvním trimestru jsem hodně zvracela a zhubla cca 2kg, nyní také zvracm, ale již ne tak často. Ovšem pořád je hodně dní, kdy je mi zle od žaludku a nemůžu do sebe nic vpravit, to pak většinou snídám (vyzvracím do 15min.) pak jím jen ovoce a večer večeři, kterou se snažím v žaludku udržet a většinou se to daří. K tomu beru vitamíny. Při návštěvě doktorky nikdo nic neříkal, já zjistila, že mám +2kg (zpátky to, co jsem zhubla), tak sem si řekla, že dobrý. Včera jsem mluvila se známou, která je o týden dál a má nahoře už 8kg. Co tak všude čtu, už bych prý měla mít navíc 6-7kg.
Trochu se obávám, aby miminko třeba nebylo moc malé, špatně vyvinuté apod.
Snažím se uklidnit tím, že každá jsme jiná, ale…červíček mě pořád hlodá. Asi potřebuju jen uklidnit a slyšet to od někoho jinýho.
Děkuju.

u prvniho ditete jsem za cele tehotenstvi pribrala 2 kila a po porodu jsem mela vahu o 6 kilo mensi nez pred otehotnenim
mala byla v poradku a zdrava,ale je fakt,ze ja vazila na zacatku tehotenstvi 65 kilo pri 158 cm,takze si to asi brala ze me

• Citovat
  • Upravit
5158
19.11.11 20:33

ahoj, já měla výchozí váhu asi 72 a až do 16 tt jsem hubla (bylo mi špatně a jedla jsem málo) a zhubla jsem na 67 kg. Pak se to zastavilo a k dnešnímu dni jsem nabrala jen kilo, takže jsem pořád oproti začátku -4 kila :-( Jsem 18+3 :-) Taky mě to trochu znepokojuje, protože jsem vždycky byla taková oplácaná a myslela jsem si,že jakmile otěhotním tak budu jak velryba…a ono ne. A zatím se nikdo z dr. na tím nepozastavil, dokonce genetička říkala, že to naopak není na škodu :nevim: Tak jsem zvědavá na velký UZ, zda miminko roste jak má, protože nemám ani bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.12.11 15:09

Ahojda, já jsem teď ve 32 tt a za celé těhotenství jsem přibrala 6 Kg…Každý to má jinak…neboj ,mimčo si vezme vždy to co potřebuje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.8.14 12:52

Ja taky zacala nabirat az nekdy pomalu v 16tt a za cele tehu pribrala jen asi 9kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí