Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj děvčata, potřebovala bych poradit!! jsem po prvním nezdařeném IVF, Menstruace po nezdaru byla normální, ale když jsem po měcísi čekala na další, nepřišla. Druhý den po tom, co měla přijít, jsem trochu špinila,čtvrtý taky a až šestý den jsem trošku dostala, ale strašně mizerně, spíš takové větší špinění. Nemáte s tím někdo zkušenosti??moc prosím o radu!!děkuju
Ahoj,pokud nejsi těhotná tak máš asi rozhozený cyklus. Nějakou substituční léčbu ti nenapsali?
dělala jsem si těhotenskýt test a nic, jinak u žádného doktora jsem ještě nebyla, navíc ani netuším, jestli tam mám jít, když to trošku mám!!
Lulánka píše:
dělala jsem si těhotenskýt test a nic, jinak u žádného doktora jsem ještě nebyla, navíc ani netuším, jestli tam mám jít, když to trošku mám!!
Já si myslím že by sis možná měla zavolat do centra kde ti IVF dělali. Tam ti poradí,třeba ti napíšou nějaké hormony na srovnání cyklu.
Mě to udělala cysta
po neuspěchu normálně ms a při dalším termínu ms to samé co ty , tak jsem zase čekala a pak zas nic , no a ona tam byla mrcha cysta a pěkně velká , takže bud vyčkej a nebo si skoč na gyndu ![]()
doktor nám povídal, že se občas stává, že se otěhotní normálně mezi jednotlivými IVF, ale o tom, že bych to mohla mít rozhozené vůbec nic, spíš jsem si myslela, že mi to všechny ty hormony napraví, ale opak je pravdou!!u mě to prostě nemůže jít jednoduše!!
Piškotka píše:
Mě to udělala cystapo neuspěchu normálně ms a při dalším termínu ms to samé co ty , tak jsem zase čekala a pak zas nic , no a ona tam byla mrcha cysta a pěkně velká , takže bud vyčkej a nebo si skoč na gyndu
a šla jsi normálně ke svému gynekologovi, nebo do centra??
Měla jsem to také tak, tak první MS byla taková nijaká, nakonec se rozjela po deseti dnech, celý organismus se vzpamatoval až po třech měsících.
Piškotka píše:
jj normálně k svojemu …CAR mám daleko
tak to já to zase tak daleko nemám, na štěstí, tak si tam zítra zavolám, snad nebudu vypadat jak největší moula, co pořádně nepozná menstruaci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.