Příchod menstruace po prvním neúspěšném IVF

27
13.10.11 17:27

příchod menstruace po prvním neúspěšném IVF

ahoj děvčata, potřebovala bych poradit!! jsem po prvním nezdařeném IVF, Menstruace po nezdaru byla normální, ale když jsem po měcísi čekala na další, nepřišla. Druhý den po tom, co měla přijít, jsem trochu špinila,čtvrtý taky a až šestý den jsem trošku dostala, ale strašně mizerně, spíš takové větší špinění. Nemáte s tím někdo zkušenosti??moc prosím o radu!!děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
13.10.11 17:33

Ahoj,pokud nejsi těhotná tak máš asi rozhozený cyklus. Nějakou substituční léčbu ti nenapsali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.10.11 17:36

dělala jsem si těhotenskýt test a nic, jinak u žádného doktora jsem ještě nebyla, navíc ani netuším, jestli tam mám jít, když to trošku mám!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
13.10.11 17:38
Lulánka píše:
dělala jsem si těhotenskýt test a nic, jinak u žádného doktora jsem ještě nebyla, navíc ani netuším, jestli tam mám jít, když to trošku mám!!

Já si myslím že by sis možná měla zavolat do centra kde ti IVF dělali. Tam ti poradí,třeba ti napíšou nějaké hormony na srovnání cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.10.11 17:41

Mě to udělala cysta :nevim: po neuspěchu normálně ms a při dalším termínu ms to samé co ty , tak jsem zase čekala a pak zas nic , no a ona tam byla mrcha cysta a pěkně velká , takže bud vyčkej a nebo si skoč na gyndu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.10.11 17:41

doktor nám povídal, že se občas stává, že se otěhotní normálně mezi jednotlivými IVF, ale o tom, že bych to mohla mít rozhozené vůbec nic, spíš jsem si myslela, že mi to všechny ty hormony napraví, ale opak je pravdou!!u mě to prostě nemůže jít jednoduše!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.10.11 17:43
Piškotka píše:
Mě to udělala cysta :nevim: po neuspěchu normálně ms a při dalším termínu ms to samé co ty , tak jsem zase čekala a pak zas nic , no a ona tam byla mrcha cysta a pěkně velká , takže bud vyčkej a nebo si skoč na gyndu :think:

a šla jsi normálně ke svému gynekologovi, nebo do centra??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evkaxxx
13.10.11 17:44

Měla jsem to také tak, tak první MS byla taková nijaká, nakonec se rozjela po deseti dnech, celý organismus se vzpamatoval až po třech měsících.

• Citovat
  • Upravit
2647
13.10.11 17:47

jj normálně k svojemu …CAR mám daleko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.10.11 17:51
Piškotka píše:
jj normálně k svojemu …CAR mám daleko :palec:

tak to já to zase tak daleko nemám, na štěstí, tak si tam zítra zavolám, snad nebudu vypadat jak největší moula, co pořádně nepozná menstruaci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.10.11 17:55

Toho bych se nebála , od toho tam jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.10.11 18:00

to je taky pravda!!tak moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.