Příčiny nespavosti u batolete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1272
22.9.12 20:51

Tak já taky neporadim. Malá má rok a půl a stále nespíme. Budí se, knoura, pak brečí. Někdy se budí po hodině, jindy vydrží o něco dyl spát. A to chodí spát tak kolem půl deváté, usínání taky žádná sláva. Zkoušeli jsme různé čaje, homeopatika, vyrvavaci metodu a nic. .asi to chce hold vydržet a pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
22.9.12 20:56

No já vím že oproti tomu co to bylo (12× za noc) je tohle úplnej luxus ale když už si člověk konečně může prospat noc a najednou jsme zpět u budíčků tak to fakt leze krkem.. navíc krucifix batolata nemaj mít kruhy pod očima :(
Dneska vynechal denní spánek pak vytuhnul v půl 5 a spal do 5 a šel spát před 8. Jsem zvědavá jestli se bude budit nebo vydrží spát dýl.. ale ze zkušenosti tuším že se budíčku v 5 nevyhneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
22.9.12 21:12

U nas se spalo 2× tak 30-40 min :roll: ted spi a do pulnoci bude určo jekot :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
22.9.12 21:12
@Pajoš píše:
Tak já taky neporadim. Malá má rok a půl a stále nespíme. Budí se, knoura, pak brečí. Někdy se budí po hodině, jindy vydrží o něco dyl spát. A to chodí spát tak kolem půl deváté, usínání taky žádná sláva. Zkoušeli jsme různé čaje, homeopatika, vyrvavaci metodu a nic. .asi to chce hold vydržet a pevné nervy.

jen kdyby clovek vedel do kdy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
22.9.12 21:35

No právě, já toho už mám taky nad hlavu, teď je to ještě horší, malá byla před nějakou dobou v nemocnici, tak noci jsou opravdu očistěc. Taky bych uvítala občas prospat celou noc:-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
23.9.12 07:51

Tak hlášení po včerejšku když šel spát před 8 večerní.. jeden budíček ve 3 a konečná v půl 6 takže posunuto o půl hoďky, ale dneska vstával tatínek a já se prospala jestli se tomu tak dá říkat při tom rambajzu co ti dva nadělaj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
23.9.12 07:58
@evick2 píše:
Tak hlášení po včerejšku když šel spát před 8 večerní.. jeden budíček ve 3 a konečná v půl 6 takže posunuto o půl hoďky, ale dneska vstával tatínek a já se prospala jestli se tomu tak dá říkat při tom rambajzu co ti dva nadělaj :D :D

taak to je predse supeeer :potlesk: u nas se slo pred21 a budicek 22;30… pak pulnoc…ve 2 UM a do rana asi 15×? 8o no a ted ma 38,5 a vypada hrozne znicene :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
23.9.12 08:04

Vydrž :hug: kolem 10tého měsíce jsem měla to samé, pak jsem už chodila jak mumie a řekla si dost. A řídila se knížkou Dětský spánek v otázkách a odpovědích. Jeden večer jsem si otevřela frísko(a pak ještě další :D) a šlo se na věc za 3 dny spal jak špalíček.. ani nemluvím o tom jak jsme se odstěhovali z ložnice protože k ránu si člověk nemohl ani přelehnout aby se nebudil.
No a od narozeniny to je buď horší nebo lepší.. kéž by z toho už vyrostl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
23.9.12 08:25
@evick2 píše:
Vydrž :hug: kolem 10tého měsíce jsem měla to samé, pak jsem už chodila jak mumie a řekla si dost. A řídila se knížkou Dětský spánek v otázkách a odpovědích. Jeden večer jsem si otevřela frísko(a pak ještě další :D) a šlo se na věc za 3 dny spal jak špalíček.. ani nemluvím o tom jak jsme se odstěhovali z ložnice protože k ránu si člověk nemohl ani přelehnout aby se nebudil.
No a od narozeniny to je buď horší nebo lepší.. kéž by z toho už vyrostl :D

noooo asi neco s vyrvavanim vid? :) asi je ted nemocna tak pockam co to bude a taky s necim zacnu :cert: prave ja se rano bojim prikryt perinou protoze ji to vzbudi :zed: no hruza… jinak tu knihu snad i mam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
23.9.12 09:14

Jojo bohužel.. byla jsem hrozně proti tomu, chovala, zpívala mazlila a nic nezabralo.. ale nebyl to takovej pláč jakej jsem čekala. Myslela jsem že potečou slyzičky proudem a on se akorát vztekal a vydrželo mu to asi 45 minut a pak už byl klid druhý den zas a třetí ned asi 5 minut a bylo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
23.9.12 09:18
@evick2 píše:
Jojo bohužel.. byla jsem hrozně proti tomu, chovala, zpívala mazlila a nic nezabralo.. ale nebyl to takovej pláč jakej jsem čekala. Myslela jsem že potečou slyzičky proudem a on se akorát vztekal a vydrželo mu to asi 45 minut a pak už byl klid druhý den zas a třetí ned asi 5 minut a bylo to

no to by jsem ani tak neresila spis v noci kdyz se vzbudi vis? to vyrvavani :think: co delat… musi to byt o h.bu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
23.9.12 10:05

No to samé, počkat jestli se zklidní dítě samo a když né tak to samé říct hají nebo nějakou tu větičku a nechat být, úplně to samé co večer, nebo přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí