Přídavek na dítě 2018
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, mam dotaz. Mame s dcerou trval bydliste u rodicu. Pritel s nami nebydli. Zajima me, jestli se posuzuje prijem rodicu dotete, nebo clenu, kde mame to trvale bydliste (ja, muj otec a matka) dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka194 Ja mám taky trvale bydliště u svého otce a dokládám příjmy jen me a manžela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@venbia píše:
Tak jsem teď napsala paní na sociální email…Tak jsem zvědavá, jestli vůbec odepíše…A dám vědět. ALE moc děkuji za rady!![]()
jak to tedy prosím dopadlo? už ti paní odepsala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jsem psala v nedeli e-mail a dnes v pátek mi došlo do schránky schválení přídavku na deti
takže neváhejte a žádejte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@venbia ahoj, dík že jsi se ozvala, tak to je super, začnu vyřizovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, co je potřeba k vyřízení? Děkuji
Ahoj, je potřeba vyplnit formuláře Žádost o přídavek na dítě a Doklad o výši čtvrtletního příjmu u všech společně posuzovaných osob. Poté zajít na sociální s doklady a s rodným listem dětí, u kterých chceš žádat.
Formuláře najdeš na stránkách mpsv. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím maminy. Furt to tu pročítám, ale stejně se zeptám, ať mám jistotu.
… V prosinci jsem si žádala o přídavky (poprvé) a doložila jsem 3.čtvrtletí (ty mi přišly všechny najednou). V lednu jsem ale nežádala a chci žádat v březnu a doložím 4.čtvrtletí a pak, ať to zase neprošvihnu doložím v dubnu 1.čtvrtletí, v červnu 2.atd atd. Přídavky mi tedy opět přijdou zpětně a pak už každý měsíc pravidelně. Že ano?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.fl Ano, doplatí ti to zpětně a pak by to mělo být zhruba pravidelně - záleží kdy v tom měsíci to tam doneseš, aby to stihli pak do výplatního termínu zpracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha.. tak já podala v tom lednu a zpětně mi to nedošlo.. tak když podám hned 1 dubna, tak snad…a doufám, že to můžu poslat i poštou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pridavky dotaz
prosim vas mam okno ono se to porad mění , co všechno se doklada ctvrtletne k těm pridavkum ? jen vypisy z uctu nebo i neco dalšího ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit