Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě se to stalo taky…v 11 tt, uprostřed kauflandu se mi udělalo zle,byla jsem tam sama,plnej košík s nákupem.Prošel okolo mě nějakej smradlavej chlap,najednou se mi začaly dělat mžitky před očima, motala se mi hlava.Nevěděla jsem, jestli dřív omdlím,nebo budu zvracet.Jediný co mě v tu chvíli napadlo-strčila jsem tam hlavu do mrazáku.Muselo to vypadat dost směšně,ale bylo mi to v tu chvíli fuk ![]()
Ten ledový vzduch z mrazáku mi hodně pomohl.
já se musím smát
páč já taky byla v kauflandu a snažila jsem se ochladit v mrazaku ale nějak málo mrznul…
taže nic…a u kasy to začalo
no hnuuus měla jsem strach že umírám a nebo že oslepnu navždy…bylo to fakt hrozné.. ![]()
Ahoj, taky si myslim, ze mas asi nizkej tlak a k tomu vydychanej vzduch a pohroma je na svete..
Ahoj, přesně to samé se mi stalo přibližně ve stejnou dobu jako tobě, byla jsem na nehtech, bylo tam vydýcháno, do toho ještě ty chemikálie, ve kterých rozpouští ten akryl..
Najednou se mi zatmělo před očima, polil mě studený pot a švihla jsem tam sebou na zem, křísily mě tam dvě další paní, co se seděly kolem mě, ten Vietnamec, co mi ty nehty dělal, z toho byl v ten moment příliš v šoku
ihned studenou vodu a na vzduch a za 10 minut jsem nevěděla, že mi bylo špatně. Doktorce jsem to říkala, ta mi řekla, že pokud se to nestalo víckrát, tak je to běžné, zvlášť, když je prostě vydýchaný vzduch, navíc mně se tohle stávalo i dříve, mám normálně hodně nízký tlak, těhotenstvím se mi zvedl do normálu. Teďka už jsem 24tt, takže neplaš s potratem, oki?
Určitě bude vše v pořádku!!
To jen kolísá tlak… není to nic nenormálního… já jsem proomdlívala celou první půlku těhotenství… byla jsem s ostudou jedna ruka… vždycky to se mnou seklo v nejnevhodnější chvíli… pak mi paní doktorka poradila nosit s sebou plechovku coly… a jak ucítím, že mi začíná kolísat tlak se trochu napít… kofein ten tlak srovná… a fakt to pomáhalo…
takže v klidu a nestrašte se tu potratem!!! to je nesmysl!!! ![]()
Ahojík…
toto se mi stávalo často…
pak už jsem to nějak vypozorovala…jak mi začalo být teplo a takovej ten studenej pot,věděla jsem,že bude zle…
Sednout na bobek,na zem,hlavu dolů a dejchat.
Kolikrát jsem nechala košík stát v krámě…
Jednou jsem takhle seděla na zemi před krámem a myslela si,že to je moje poslední hodinka.....
Vedle byla lékárna a cukrárna…z lékárny přišli a dali pít a pak jsem šla na malé kafíčko do cukrárny.
Neboj, nic to není. Já takhle málem odpadla v sobotu při nákupu v Hornbachu. Prostě špatnej vydýchanej vzduch, hodně lidí a já toho měla plné zuby. ![]()