Kdy přijde sociálka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nečetla jsem vše,ale pokud ti jde jen o to, že budeš mít doma stěhovací binec, tak buď naprosto v klidu.jsou tam zvyklý na stašný poměry a děti neberou,takže je snad pochopitelný, že to nebude vše super,jde jim hlavně o to, jestli tam teče voda, záchod,elektřina,lůžko,věci pro prtě a tak,ale ne o to jak rychle stihneš uklidit,tak neboj… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u me byli po svereni ditete do pece a i ted, po roce, co jsem zadala upravu styku s otcem. poprve, kdyz slo o svereni do me pece, tak tu byli tesne pred soudem (takze zhruba 6 tydnu po podani
). ted podruhe to byl vetsi fofr, behem 14 dnu od podani jsme meli soud, tak tu byla po cca 9 dnech od podani.
ale neboj, stehovani, malovani chapou ![]()
prvne u me byla tesne po malovani, ale uz jsem mela uklizeno, rikala jsem ze kdyby prisla o par dni driv, tak by asi koukala, ze jsme malovali a rikala ze pro to maji pochopeni ![]()
1. kontrola byla pohodova,ani byt neprochazela, napodruhe uz to vzala z gruntu,ale byla to nejaka nova
drzim palce!
Příspěvek upraven 13.12.11 v 13:48
- Citovat
- Upravit
No, nečetla jsem všechno a sociální prac. u nás doma byla jen jednou(sece z jiného důvodu,manžel neměl místo) ale to je jedno. Ohlásila se ženská na určitěj den a já den před tím dělala velký úklid. (doma bordel jak v tanku,skoro všechno vytahaný atd..) Ona ta potvora pudělala přepadovku o den dřív(asi abychom nestihli vystěhovat majetek-nebo fakt nevím) když přišla já se styděla za bordel a ona kouká a říká, teda koukám jak tu máte čisto, to už jsem dlouho neviděla
Takže si ani neumím představit na co všechno jsou zvyklé. Takže neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SayaSt píše:
u me byli po svereni ditete do pece a i ted, po roce, co jsem zadala upravu styku s otcem. poprve, kdyz slo o svereni do me pece, tak tu byli tesne pred soudem (takze zhruba 6 tydnu po podani). ted podruhe to byl vetsi fofr, behem 14 dnu od podani jsme meli soud, tak tu byla po cca 9 dnech od podani.
ale neboj, stehovani, malovani chapou
prvne u me byla tesne po malovani, ale uz jsem mela uklizeno, rikala jsem ze kdyby prisla o par dni driv, tak by asi koukala, ze jsme malovali a rikala ze pro to maji pochopeni
1. kontrola byla pohodova,ani byt neprochazela, napodruhe uz to vzala z gruntu,ale byla to nejaka nova
drzim palce!Příspěvek upraven 13.12.11 v 13:48
poprve se mi den pred ohlasila (byla posledni moznost pred soudem), podruhe prisla zcela necekane, po ranu, my jeste v pyzamu ![]()
- Citovat
- Upravit
pemi9 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat - Rozešla jsem se s přítelem a minulý týden jsem podala žádost o svěření syna (skoro 2 roky) do péče.Odstěhovala jsem se k rodičům a teď se musíme i s mamou přestěhovat do jiného bytu, byt bude velký 4+1, ale chci se zeptat jak dlouho trvá přibližně než se příjde sociální pracovnice podívat do bytu?Budeme se stěhovat tento týden a mám strach aby se nepřišli podívat zrovna když se bude stěhovat.Děkuji za odpovědi
zažila jsem sociálku jako dítě x krát a nikdy je nezajímalo jestli máš rozcourané krabice po bytě, nebo bordel
bavili se s náma, s dětma.. přišli za náma třeba do školy, zeptat s ena prospěch, popovídat si s náma.. řešili jak se nám kde bydlí, jak se k sobě chovají a prostě to byli takové kamarádky s notýskem
a vím, že chodí jen když je to opravdu zlé… ne ke každému rozvodu, rozchodu… to by se ulítali.. jedině kdyby je tvůj ex na tebe poslal. jinak je nečekej…
- Citovat
- Upravit
eMaminka píše:pemi9 píše:zažila jsem sociálku jako dítě x krát a nikdy je nezajímalo jestli máš rozcourané krabice po bytě, nebo bordel
Ahoj chtěla bych se zeptat - Rozešla jsem se s přítelem a minulý týden jsem podala žádost o svěření syna (skoro 2 roky) do péče.Odstěhovala jsem se k rodičům a teď se musíme i s mamou přestěhovat do jiného bytu, byt bude velký 4+1, ale chci se zeptat jak dlouho trvá přibližně než se příjde sociální pracovnice podívat do bytu?Budeme se stěhovat tento týden a mám strach aby se nepřišli podívat zrovna když se bude stěhovat.Děkuji za odpovědibavili se s náma, s dětma.. přišli za náma třeba do školy, zeptat s ena prospěch, popovídat si s náma.. řešili jak se nám kde bydlí, jak se k sobě chovají a prostě to byli takové kamarádky s notýskem
a vím, že chodí jen když je to opravdu zlé… ne ke každému rozvodu, rozchodu… to by se ulítali.. jedině kdyby je tvůj ex na tebe poslal. jinak je nečekej…
ja si trosku dovolim nesouhlasit. u nas byli i kdyz k tomu krome rozvodu jiny duvod nebyl a i u vsech mych kamaradek ( a ze jich mam
). a to ani vetsinou nebyli svoji, jen se rozesli a na diteti byli domluvení.
- Citovat
- Upravit
SayaSt píše:eMaminka píše:ja si trosku dovolim nesouhlasit. u nas byli i kdyz k tomu krome rozvodu jiny duvod nebyl a i u vsech mych kamaradek ( a ze jich mampemi9 píše:zažila jsem sociálku jako dítě x krát a nikdy je nezajímalo jestli máš rozcourané krabice po bytě, nebo bordel
Ahoj chtěla bych se zeptat - Rozešla jsem se s přítelem a minulý týden jsem podala žádost o svěření syna (skoro 2 roky) do péče.Odstěhovala jsem se k rodičům a teď se musíme i s mamou přestěhovat do jiného bytu, byt bude velký 4+1, ale chci se zeptat jak dlouho trvá přibližně než se příjde sociální pracovnice podívat do bytu?Budeme se stěhovat tento týden a mám strach aby se nepřišli podívat zrovna když se bude stěhovat.Děkuji za odpovědibavili se s náma, s dětma.. přišli za náma třeba do školy, zeptat s ena prospěch, popovídat si s náma.. řešili jak se nám kde bydlí, jak se k sobě chovají a prostě to byli takové kamarádky s notýskem
). a to ani vetsinou nebyli svoji, jen se rozesli a na diteti byli domluvení.
tak u mě to je taky už nějakej pátek.. tak už mohou být jiné postupy
já to zažívala cca 10-15 let zpět..
- Citovat
- Upravit
Píšu zkušenost mého přítele. Když se s bývalou rozváděl, na péči o dítě se shodli. Zůstalo v jeji péči s tím, že ji může vidět kdy chce. Sociálka u něj na kontrole byla taky. Takže podle mě může a nemusí přijít, asi záleží na soudci, zda si to vyžádá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ally80 píše:
U mě byla asi za šest týdnů od podání žádosti, přišla neohlášená, měla jsem zánět spojivek a doma děsivej borčus, neumytý nádobí, v obýváku rozházený hračky a mezi nima tvrdý rohlíky-můj synáček tou dobou rád ukrýval nedojedené rohlíky a já je našla v košíku s hračkama, tak jsem všechno vysypala a chtěla přebírat a v tom přišla ta sociální ženaNaštěstí byla moc milá, probrala se mnou péči o syna (ten právě spal na dvorku tak h ani neviděla) jak často za ním otec chodí, kolik mi na něj dává, co mu kupuje, jak spolu vycházíme, kdy k němu jezdí atd atd. U soudu jsem pak viděla posudek který napsala a byla tam samá chvála
musela jsem se smát, protože takovej bordel jsem doma nikdy nemívala
- Citovat
- Upravit
Nejsem si jistá
jsem v podobné situaci ,,, maličký je skoro pět a pan dokonalý si teď usmyslel (poté co si v jeho 24letech našel přítelkyni (35) , že podá k soudu návrh , že jí chce do péče … dnes mi volala sociální pracovnice, že zítra dorazí a soud je 9.ledna … takže také jsem z toho úplně hotová a chápu obavy … ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím o radu
Ahoj ,mám otázku.Moje bývalá kamarádka nevěděla jak mi uškodit.Podala na mě udání,že můj manžel týrá našeho 12 letého syna.Začal kolotoč výslechů syna ve škole.Mě nikdo neinformoval.Dětská lékařka si syna při očkování nechla vysvléci a zjišťovala zda nemá modřiny.Dokonce ho vyslýchala i policie.Vím ,že prověřit to musí,ale dostanu nějakou zprávu ?
A jestli se můžu proti kamaráce bránit.Ona dost pije a může to udělat kdykoliv znovu.
Děkuji moc
- Citovat
- Upravit
hadarovaj píše:
Ahoj ,mám otázku.Moje bývalá kamarádka nevěděla jak mi uškodit.Podala na mě udání,že můj manžel týrá našeho 12 letého syna.Začal kolotoč výslechů syna ve škole.Mě nikdo neinformoval.Dětská lékařka si syna při očkování nechla vysvléci a zjišťovala zda nemá modřiny.Dokonce ho vyslýchala i policie.Vím ,že prověřit to musí,ale dostanu nějakou zprávu ?
A jestli se můžu proti kamaráce bránit.Ona dost pije a může to udělat kdykoliv znovu.
Děkuji moc
Ahoj,tak zpravu nevim,jestli nejakou dostanes,ale kamaradku bych zalovala za pomluvu. § 184
Pomluva
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, u mě byla sociální pracovnice asi 14 dní po sepsání, ale měla jsem s ní domluvený termín ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit