Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
@Tarena zip nejde uplne dopnout.
A nevim asi bych rekla ze vim ja zda mi jsou male. A v pase mi jsou volny a kdyz jdu tak mi padaji takze si je furt akorat taham nahoru
A kde jsi je koupila, když zip nejde dopnout???
Pokud máš 160 a vazis 60, tak nejsi vyloženě stihla. Ale je obdivuhodné shodit 20kg. ![]()
Já mám169 a vážím 69 zhubnout mi nejde, mám to takto už 7 let… Ráda bych alespoň 4 kila, ale nehne se to a spíš se musím hodně snažit, abych nepribirala. Každopádně už jsem si říkala, že by bylo fajn se s tím smířit. Jinak mi lidi spíš říkají, že jsem akorát. Já si věcné připadám tlustá.
160/61 neni vylozene stihla postava i dle fotky. Taky mam 160cm a idealni je 55-57kg, vylozene hubena jsem 50-52..
Tlusta samozrejme nejsi a ano ty dziny ti nesedi ![]()
@Anonymní píše:
@dada85 tak ja nevim kde vsichni chodi na ty maly kalhoty.. kalhoty jsou velikost m - v pase je mi to volny a padaji mi a pres stehna to taky neskrti spis to tam natahuju volny.Kolena mam stocena dovnitr do X - mam krivy nohy nestojim divne
A chceš radu nebo diskutovat o tom, že ty kalhoty ti prostě nesedí? Navic jsi jimi skutečně zdůraznila nohy do X.
Měrim necelých 160 cm mám kolem 50 kg. 43 let. Dvě děti. Pokud jsi zhubla tolik kg, tak zkus víc. Při 60 kg bych se cítila taky blbě. 62 kg jsem vážila těsně před porodem, 58 kg po návratu domů z porodnice, cítila jsem se příšerně.
50 kg mám vydřenych, ale stojí mi to za to. 48 kg jsem měla jako mladá holka, taky vydřené, ale rovněž mi to stálo za to.
@Anonymní píše:
@Tarena zip nejde uplne dopnout.
A nevim asi bych rekla ze vim ja zda mi jsou male. A v pase mi jsou volny a kdyz jdu tak mi padaji takze si je furt akorat taham nahoru
No tak Ti nesedí střih kalhot. Nejsou všechny střihy pro každého a ty slim rifle jsou hnus skoro na každé.
@Anonymní píše:
Hezký večer.Já nevím jestli to děla to že mam ženske dny. Ale prostě si připadám tlustá. Nedavno jsem zhubla z 80 kg na 61. Ale stejně se v zrcadle přijdu velká a tlusta. Snad se tedy někoho nedotknu. Ja si připadala z 80kg tlusta a kdyz mam 61kg tak v zrcadle si pořad přijdu tlusta. A když mam menstruaci přijdu si ještě větší.
- stehno mam 53cm
Tak nevim zda jsem furt tlusta?
A pas 75 cm
Chci byt hubena, nenavidim svoje tělo, hnusí se mi.
Tlusta nejsi, hubena taky, mas normalni postavu podle meho nazoru a tehle fotky. Minimalne v obleceni. Ale ty kalhoty ti proste nesedi. Sama uz musis vedet, jestli mas na sobe prevazne tuk, nebo prevazne svaly.
Z me zkusenosti - Ja mam 171 centimetru a 67-68 kilo, v pase mam taky zhruba 75 a pres stehno tusim neco jako 55, ale jsem hodne osvalena a ono to hned vypada jinak, protoze cele telo vypada jinak. Byvaly doby, kdy jsem hubla akorat upravou jidelnicku a mivala jsem i 63 kilo, ale mela jsem malo svalu a hodne tuku, tudiz ta postava ve finale vypadala vyrazne hur a taky jsem si porad pripadala tlusta, protoze jsem byla povolena, svaly zadne a vypolstrovana tukem.
@Anonymní píše:
@dada85 tak ja nevim kde vsichni chodi na ty maly kalhoty.. kalhoty jsou velikost m - v pase je mi to volny a padaji mi a pres stehna to taky neskrti spis to tam natahuju volny.Kolena mam stocena dovnitr do X - mam krivy nohy nestojim divne
Chceš slyšet, že ti to na fotce sluší? Nebo opravdu názor? Věřím, že jsou ti kalhoty v pase velké, ale zbytek napresovany a zaříznutý. Ani já bych se v nich necítila. Holt špatný střih, oblečením se dá fakt kouzlit. Zkus to vzít za jiný konec a hned se budeš sama sobě v zrcadle líbit ![]()
Mám úplně stejnou postavu jako ty:). I váhu. Nejsme tlusté, ani hubené. Taky se snažím hubnout, ale nepřijdu si nechutná. Dělám to spíš pro své zdraví - upravuji stravu a sportuju, protože mě to baví. Máme váhu v normě, takže hubnutí je běh na dlouhou trať.
Myslím, že je to blbá fotka, přidej fotku celé postavy a postav se rovně, ráda Ti řeknu svůj názor.
Zhubla jsi 20kg, to je prece skvely! tlusta uz rozhodne nejsi, mas normalni postavu.
na ruzne postavy jsou vhodne ruzne typy kalhot, taky jsem k tomu musela dospet - pokud ti nekde plandaji, ale zip vypada, ze exploduje - muze to byt stokrat tvoje velikost, ale proste strih nesedi a neudela ti dobrou sluzbu. Ty mi prijdes jako typ na zavinovaci nebo ackovou sukni - uvidis, jak se budes citit lepe.
@Anonymní píše:
Hezký večer.Já nevím jestli to děla to že mam ženske dny. Ale prostě si připadám tlustá. Nedavno jsem zhubla z 80 kg na 61. Ale stejně se v zrcadle přijdu velká a tlusta. Snad se tedy někoho nedotknu. Ja si připadala z 80kg tlusta a kdyz mam 61kg tak v zrcadle si pořad přijdu tlusta. A když mam menstruaci přijdu si ještě větší.
- stehno mam 53cm
A pas 75 cm
Mám BMI 20, ale tyhle uzke kalhoty obepínající kotníky bych si na sebe nevzala. Proč nosíš něco tak nelichotivého? Zkus kalhoty dole rozšířené a nahoře něco slusiveho a delšího pres boky, nebo vyzkoušet sukně či šaty.
@Anonymní píše:
Ty kalhoty ti jsou prostě malý. Tečka.
@Anonymní píše:
Merim píše: Více
Ahoj,
Tlustá rozhodně nejsi, ale chápu, že pořád nejsi se sebou spokojená, to mají asi všechny ženy.
Můj obdiv máš za to, že si zhubla 20kg. A moc by mě zajímalo, jak si toho docílila, potřebuji zhubnout a nemám motivaci a ani nevím, kde začít.
@Anonymní píše:
- stehno mam 53cm
A pas 75 cm
Tlustá nejsi, stačí vhodnější velikost oblečení a normální držení těla ![]()
Pred tehotenstvim jsem mela stejne miry (160/61 pri vazeni nekdy tesne po posledni menstruaci) a mam podezdreni, ze mame i hodne podobny typ postavy (ja mam hodne velka prsa, hodne uzky pas, zadne bricho, madla lasky, vetsi zadek a postupne se zuzujici stehna).
Jako vyslovene hubenou postavu bych to neoznacila, nicmene ani tlustou. Takova stredni, krev a mliko, za me ok, nic neprijatelneho. Kdyz se k tomu po porodu vratim, budu mit radost.
Ten problem, co se tyce kalhot, jsem mela tez - pres bricho mi to odstavalo, pritom zip se nedal kompletne dopnout (protoze mi dziny pres zadek byly male) a u kolen mi to plandalo. V tom strihu se bohužel nic moc lepsiho sehnat neda a alespon u me mi neprijde lichotivy (kdyz jsem byla nactka, tak se nic jineho nenosilo, ted uz je nastesti na vyber, takze byt tebou prosmejdim obchody a zamerim se na vyber vhodneho strihu).
Takze ne - mne tlusta neprijdes.