Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tlustá nejsi, hubená taky ne, dalo by se říct akorát.. Já bych si tedy takhle připadala oplacana, takže tě chápu, ale zhubla jsi 20kg, což je super. A jak psaly ostatní, ten postoj na fotce ti asi kila optický přidává. Kalhoty mi přijdou v pohodě, vždyť úzké džíny nosí každý, i když do mody se vrací zvonaky a ty zhubenujou, můžeš vyzkouset ![]()
Jestli máš stehno 53 a pas 75 tak jsi štíhlá kočka. Ale ta fotka s prominutím vůbec neodpovídá. Vyfocené nějak z vrchu a ty malé kalhoty
zkus to jinak ![]()
Takové nohy mají hrušky. Taky jsem jedna z nich - tuk i kolem kolenou. Je to genetika, nic s tím neudelas. Snad jen změnit styl oblečení. Jinak jsi normálně stihla. Gratuluji ke zhubnutí.
Jo a střih kalhot ne slim, ale straight. Nebo ještě lépe - šaty, sukně.
@Russet píše:
Postav se rovně a srovnej nohy. Nenos upnuté džíny. Tlustá nejsi.
Přesně, vidím spíš nevhodný odev a hlavně nevhodný postoj.
@Mariambiska pochybuji kdyz ty kalhoty mi jsou v pase volny a padaji mi. A pres stehna to je taky volny kdyz to vytahnu
@Anonymní píše:
@Mariambiska pochybuji kdyz ty kalhoty mi jsou v pase volny a padaji mi. A pres stehna to je taky volny kdyz to vytahnu
Kdyz je vytahujes mas je zarizle v rozkroku viz foto. A zip se ti rozevira jak jsou ti male.
Tlustá nejsi, jen podle mě povolená. A stojíš jak zpráskanej pes, trošku hrdosti! A změnila bych šatník, tady ten styl nesluší nikomu, trochu se prodej
A gratuluju ke zhubnutí, jsi dobrá ![]()
@dada85 tak ja nevim kde vsichni chodi na ty maly kalhoty.. kalhoty jsou velikost m - v pase je mi to volny a padaji mi a pres stehna to taky neskrti spis to tam natahuju volny.
Kolena mam stocena dovnitr do X - mam krivy nohy nestojim divne
@Anonymní píše:
Hezký večer.Já nevím jestli to děla to že mam ženske dny. Ale prostě si připadám tlustá. Nedavno jsem zhubla z 80 kg na 61. Ale stejně se v zrcadle přijdu velká a tlusta. Snad se tedy někoho nedotknu. Ja si připadala z 80kg tlusta a kdyz mam 61kg tak v zrcadle si pořad přijdu tlusta. A když mam menstruaci přijdu si ještě větší.
- stehno mam 53cm
Tak nevim zda jsem furt tlusta?
A pas 75 cm
Chci byt hubena, nenavidim svoje tělo, hnusí se mi.
To vytučněné změň. Smiř se s tím, že dokonalost vyretušovaných modelek má málokdo. Poděkuj každý den svému tělu, že je zdravé a že ti dobře slouží. Nebičuj se, ničeho tou sebenenávistí nedosáhneš.
@Tarena zip nejde uplne dopnout.
A nevim asi bych rekla ze vim ja zda mi jsou male. A v pase mi jsou volny a kdyz jdu tak mi padaji takze si je furt akorat taham nahoru
@Anonymní píše:
@dada85 tak ja nevim kde vsichni chodi na ty maly kalhoty.. kalhoty jsou velikost m - v pase je mi to volny a padaji mi a pres stehna to taky neskrti spis to tam natahuju volny.Kolena mam stocena dovnitr do X - mam krivy nohy nestojim divne
Tak jiný střih kalhot nebo sukně. Úzké kalhoty často nelichotí