Přijdu si tlusta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
15.9.22 20:36

Tlustá nejsi. Kup si nové rifle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
15.9.22 20:37

Tlustá nejsi, ale vyloženě štíhlá taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15266
15.9.22 20:37

Tlustá nejsi, hubená taky ne, dalo by se říct akorát.. Já bych si tedy takhle připadala oplacana, takže tě chápu, ale zhubla jsi 20kg, což je super. A jak psaly ostatní, ten postoj na fotce ti asi kila optický přidává. Kalhoty mi přijdou v pohodě, vždyť úzké džíny nosí každý, i když do mody se vrací zvonaky a ty zhubenujou, můžeš vyzkouset :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
15.9.22 20:43

Jestli máš stehno 53 a pas 75 tak jsi štíhlá kočka. Ale ta fotka s prominutím vůbec neodpovídá. Vyfocené nějak z vrchu a ty malé kalhoty 8o zkus to jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
15.9.22 20:46

Takové nohy mají hrušky. Taky jsem jedna z nich - tuk i kolem kolenou. Je to genetika, nic s tím neudelas. Snad jen změnit styl oblečení. Jinak jsi normálně stihla. Gratuluji ke zhubnutí.

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
15.9.22 20:48

Jo a střih kalhot ne slim, ale straight. Nebo ještě lépe - šaty, sukně.

• Citovat
  • Upravit
1635
15.9.22 20:53
@Russet píše:
Postav se rovně a srovnej nohy. Nenos upnuté džíny. Tlustá nejsi.

Přesně, vidím spíš nevhodný odev a hlavně nevhodný postoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.22 20:54

@Mariambiska pochybuji kdyz ty kalhoty mi jsou v pase volny a padaji mi. A pres stehna to je taky volny kdyz to vytahnu

• Citovat
  • Upravit
10868
15.9.22 20:59
@Anonymní píše:
@Mariambiska pochybuji kdyz ty kalhoty mi jsou v pase volny a padaji mi. A pres stehna to je taky volny kdyz to vytahnu

Kdyz je vytahujes mas je zarizle v rozkroku viz foto. A zip se ti rozevira jak jsou ti male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
15.9.22 21:04

Tlustá nejsi, jen podle mě povolená. A stojíš jak zpráskanej pes, trošku hrdosti! A změnila bych šatník, tady ten styl nesluší nikomu, trochu se prodej ;) A gratuluju ke zhubnutí, jsi dobrá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.22 21:04

@dada85 tak ja nevim kde vsichni chodi na ty maly kalhoty.. kalhoty jsou velikost m - v pase je mi to volny a padaji mi a pres stehna to taky neskrti spis to tam natahuju volny.

Kolena mam stocena dovnitr do X - mam krivy nohy nestojim divne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.22 21:05

Merim 160

• Citovat
  • Upravit
14955
15.9.22 21:05
@Anonymní píše:
Hezký večer.

Já nevím jestli to děla to že mam ženske dny. Ale prostě si připadám tlustá. Nedavno jsem zhubla z 80 kg na 61. Ale stejně se v zrcadle přijdu velká a tlusta. Snad se tedy někoho nedotknu. Ja si připadala z 80kg tlusta a kdyz mam 61kg tak v zrcadle si pořad přijdu tlusta. A když mam menstruaci přijdu si ještě větší.

• stehno mam 53cm

A pas 75 cm

Tak nevim zda jsem furt tlusta?
Chci byt hubena, nenavidim svoje tělo, hnusí se mi.

To vytučněné změň. Smiř se s tím, že dokonalost vyretušovaných modelek má málokdo. Poděkuj každý den svému tělu, že je zdravé a že ti dobře slouží. Nebičuj se, ničeho tou sebenenávistí nedosáhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.22 21:06

@Tarena zip nejde uplne dopnout.
A nevim asi bych rekla ze vim ja zda mi jsou male. A v pase mi jsou volny a kdyz jdu tak mi padaji takze si je furt akorat taham nahoru

• Citovat
  • Upravit
14955
15.9.22 21:07
@Anonymní píše:
@dada85 tak ja nevim kde vsichni chodi na ty maly kalhoty.. kalhoty jsou velikost m - v pase je mi to volny a padaji mi a pres stehna to taky neskrti spis to tam natahuju volny.Kolena mam stocena dovnitr do X - mam krivy nohy nestojim divne

Tak jiný střih kalhot nebo sukně. Úzké kalhoty často nelichotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková