Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Postav se rovně a srovnej nohy. Nenos upnuté džíny. Tlustá nejsi.
@Anonymní píše:
Hezký večer.Já nevím jestli to děla to že mam ženske dny. Ale prostě si připadám tlustá. Nedavno jsem zhubla z 80 kg na 61. Ale stejně se v zrcadle přijdu velká a tlusta. Snad se tedy někoho nedotknu. Ja si připadala z 80kg tlusta a kdyz mam 61kg tak v zrcadle si pořad přijdu tlusta. A když mam menstruaci přijdu si ještě větší.
- stehno mam 53cm
Tak nevim zda jsem furt tlusta?
A pas 75 cm
Chci byt hubena, nenavidim svoje tělo, hnusí se mi.
Zkus poslat foto celé postavy ať posoudime hlavu nemusíš
@Anonymní píše:
Hezký večer.Já nevím jestli to děla to že mam ženske dny. Ale prostě si připadám tlustá. Nedavno jsem zhubla z 80 kg na 61. Ale stejně se v zrcadle přijdu velká a tlusta. Snad se tedy někoho nedotknu. Ja si připadala z 80kg tlusta a kdyz mam 61kg tak v zrcadle si pořad přijdu tlusta. A když mam menstruaci přijdu si ještě větší.
- stehno mam 53cm
A pas 75 cm
A vyska?
Jak pise @Russet narovnej se. Prsa vystrcit, brisko zatahnout, hlavu vzhuru. Potrebujes jen ziskat sebevedomi ![]()
Ty úzký rifle jsou peklo. Změň šatník.
Proč stojíš tak divně zkroucená?
Asi jsi mensi jako ja, taky si pripadam s 60kg tlusta, to je peklo, i kdyz jsem ve 20 mela 48kg, furt tlusty stehna. Je to vecnej boj
Ubližuje ti jen ta póza na fotce. Jak psaly baby nade mnou, srovnej se, hoď na sebe šatky nad kolena a máš figuru jak lusk.
Špatná póza a nevhodný výběr kalhot
Tlustá určitě nejsi, ale kdyby ses narovnala a oblékla padnoucí kalhoty, bude to úplně jiná liga ![]()
Nemej mi to za zlé… I tva póza z tebe dělá to, jak se cítíš a to do puntíku. Špatný výběr oblečení (jako bys měla L, ale za každou cenu se nacpes do S, když to jde), asi jsi i menší.
Taky nevím, zda tím vším úmyslně zdůrazňuješ nohy do X, nebo nohy do X vůbec nemáš, ale dokonale si je tím outfitem a způsobem jakým stojíš na sobě vytvořila.
Jak radi holky, narovnej se a vymen oblečení. A půjde to.
Tak ten postoj a nepadnouci kalhoty ti fakt nelichoti, ale tlustá nejsi.
Hezký večer.
Já nevím jestli to děla to že mam ženske dny. Ale prostě si připadám tlustá. Nedavno jsem zhubla z 80 kg na 61. Ale stejně se v zrcadle přijdu velká a tlusta. Snad se tedy někoho nedotknu. Ja si připadala z 80kg tlusta a kdyz mam 61kg tak v zrcadle si pořad přijdu tlusta. A když mam menstruaci přijdu si ještě větší.
A pas 75 cm