Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No, hlavně se vůbec nerid váhou. Já mám 156 cm, 60 kg a každý mi říká, že jsem hodně drobná a ikdyž se kouknu na tvoji fotku, tak jsem „užší“. Tak zahod váhu, používej metr. To jen tak mimo.
Kup si jiný kalhoty, rovné, rozšířené nohavice, a taky trénuje postoj, mě se vždycky každý směje, když to říkám, ale věř, že správné držení těla ti dá opticky hned pár kilo dolů. Já to stále učím svoji sestru, která se už teda lepší a jde to znát.
Jinak tlustá nejsi, ale nejsi ani hubená. Řekla bych, spíš taková povolená, chtělo by to trošku začít cvičit s váhou, zvlášť pokud si zhubla dvacet kilo.
Zkus mrknout na pár článků : https://zena-in.cz/…alhoty-nosit
Tak jsem byla dnes zkusit jiny styl kalhoty mom fit. V nohach volny coz bylo fakt lepsi - ale rozkrok jak kdyz tam mam penis 😅 😅
Druha fotka je focena taky v jinych kalhotach nez na prvnim prispevku - velikost 38 -tez mi padali. A jeste je to focene v jinym zrcadle nez mame doma.
@Alilali ja kdyz zpevnim nohu pred zrcadlem tak tam citim sval a jak je to pevny - nevim jak to lepe nazvat. Nerikam ze tam Zadny tuk neni, ale kdyz zatnu tak citim sval. A tuk hlavne v blizkosti trisel jak se tam poji ty stehna snad jsem to napsala pochopitelne 😅
@Anonymní píše:
Tak jsem byla dnes zkusit jiny styl kalhoty mom fit. V nohach volny coz bylo fakt lepsi - ale rozkrok jak kdyz tam mam penis 😅 😅Druha fotka je focena taky v jinych kalhotach nez na prvnim prispevku - velikost 38 -tez mi padali. A jeste je to focene v jinym zrcadle nez mame doma.
Podle první fotky se mi zdá, že máš nohy krátké, zkus je spíš opticky prodloužit, k tomu jsou lepší volné kalhoty, vysoký pas, ideálně podpatky nebo klínky. Když se nacpes do upnutých kalhot, tak to nohy zkrátí a ještě zvýrazní nějaká ta kila navíc. Hlavně máš teda asi silnější stehna, na to ti nepůjde každý střih kalhot, hlavně ty Slim jsou problém, nohy máš pak jak jitrnice a v pase je to velké.
@Kriss Tina ty mom fit byli docela dobry jak to bylo volny, pres stehna. Ale zase vysoky pas a pak mezi nohama to vypadalo jak kdyz tam mam penis 😅jak to bylo volny,
@Anonymní píše:
Tak jsem byla dnes zkusit jiny styl kalhoty mom fit. V nohach volny coz bylo fakt lepsi - ale rozkrok jak kdyz tam mam penis 😅 😅Druha fotka je focena taky v jinych kalhotach nez na prvnim prispevku - velikost 38 -tez mi padali. A jeste je to focene v jinym zrcadle nez mame doma.
Zkus různý druhy oblečení, zvolila bych spíš rovný nohavice a zdá se mi, že nemáš moc pas, což může být jenom fotkou. Nicméně myslím, že máš postavu v pohodě, neni potřeba bejt zhnusená.
@Kriss Tina podle bmi kalkulacky mam idealni vahu ale urcite se tak necitim 😬 😬 ani mi neprijdu. Kdyz koukam do zrcadla tak si prijdu furt velka, ale u tchyne nebo v obchode z zrcadla uz to tak hrozny neni 🤷🏻♀️????😬
@Anonymní píše:
@Kriss Tina podle bmi kalkulacky mam idealni vahu ale urcite se tak necitim 😬 😬 ani mi neprijdu. Kdyz koukam do zrcadla tak si prijdu furt velka, ale u tchyne nebo v obchode z zrcadla uz to tak hrozny neni 🤷🏻♀️????😬
Tak doma vyměň zrcadlo
ty kalhoty nejsou pořád ono. Zkus straight střih ![]()
Tak me prijde na 160cm idealni vaha tak 50kg no. Ja treba mam 178cm, cejtim se dobre kdyz mam 60kg. ![]()
Uprimne, k cemu je ta diskuze? Kdyz se cejtis tlusta a velka, tak asi jeste neni dle tebe ta vaha idealni, tak pokracuj v hubnuti, aby ses dostala tam, kam si predstavujes…
Nebo chces, aby ti holky psaly, ze nejsi tlusta? ![]()
Obleč si šaty a vyfoť se v botách. Podle mě další hrozné nepadnoucí kalhoty. Čekám, kdy nasadíš ted moderní šedivé tepláky a crop top.
Máš krátké nohy, jsi malá, potřebuješ kalhoty K (zkrácenou velikost). Něco o tom vím. Měřím 164.
Kalhoty o dost lepší, ale pořád žádná sláva.
Ono upřímně, neznam moc ženských, co by měly superpadnoucí džíny, pokud to nejsou vychrtlý modelínky a nemají nějakej čuprdrahejspešl kousek.
Já kvůli tomu začala nosit šaty, případně delší tuniky a mám svatej pokoj…Když už kalhoty, tak černé společenské, rovné nohavice.
Poslední džíny, co mi seděly dobře, byly ty, co sem si koupila asi v šestnácti v nějakým butiku, pak už to vždycky stálo za prd. Přes břicho volný, přes stehna upnutý, tak podivně to viselo a dělalo mi to dvojitý kolena, v těch pevných se nedalo dýchat, jinak mi padaly, když byly větší, elastický se za tři sednutí tak povytáhly, že sem vypadala, jak kdybych vylezla krá.. ze zadku
. Naprdět.
Z mý zkušenosti, pokud se člověk nenaučí mít rád, nepřijde si ok nikdy, ani kdybys měla o dalších 10 kg míň. Přijde mi, že z lidí, co se nemají rádi, mají nulové sebevědomí, ta krásap prostě nejde… a pak můžeš mít oháklou ženskou, co váží o 10 kg víc než ty, rovně se postaví, vypne prsa, usměje se kolem sebe a prodá se mnohem lépe než Ty.
Co kdyby ses místo té své nezdravé kritiky, co všechno je špatně, pochválila za to, že jsi tak super zhubla a za odměnu si koupila nějaké nové šaty, došla si ke kadeřnici, na kosmetiku apod? Takže za mě gratulace! ![]()
((Já mám 163 cm, měla jsem v dospělosti nejméně 43 kg a nejvíce 63kg (ano, krásně si tu váhu držím
)… a když jsem byla vychrtlá (ale neměla jsem poruchu příjmu potravy, byla jsem jen v extrémně špatné a stresující životní situaci), tak mě lidi posílali do nemocnice; ještě po 10kg navrch - tedy 53kg jsem se jim zdála hodně hodně hubená a neměla jsem prsa, až tak při 56 kg jsem prý vypadala ok… (záleží samozřejmě na typu postavy/procentu svalové a tukové hmoty apod…) ))
@jdusiproradu píše:
Z mý zkušenosti, pokud se člověk nenaučí mít rád, nepřijde si ok nikdy, ani kdybys měla o dalších 10 kg míň. Přijde mi, že z lidí, co se nemají rádi, mají nulové sebevědomí, ta krásap prostě nejde… a pak můžeš mít oháklou ženskou, co váží o 10 kg víc než ty, rovně se postaví, vypne prsa, usměje se kolem sebe a prodá se mnohem lépe než Ty.Co kdyby ses místo té své nezdravé kritiky, co všechno je špatně, pochválila za to, že jsi tak super zhubla a za odměnu si koupila nějaké nové šaty, došla si ke kadeřnici, na kosmetiku apod? Takže za mě gratulace!
((Já mám 163 cm, měla jsem v dospělosti nejméně 43 kg a nejvíce 63kg (ano, krásně si tu váhu držím)… a když jsem byla vychrtlá (ale neměla jsem poruchu příjmu potravy, byla jsem jen v extrémně špatné a stresující životní situaci), tak mě lidi posílali do nemocnice; ještě po 10kg navrch - tedy 53kg jsem se jim zdála hodně hodně hubená a neměla jsem prsa, až tak při 56 kg jsem prý vypadala ok… (záleží samozřejmě na typu postavy/procentu svalové a tukové hmoty apod…) ))
Ty jo, 43 kilo jsem v dospělosti při 164 cm neměla nikdy. I při 62 jsem byla tak akorát. Kde ty loňské sněhy jsou ![]()