Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jitka1976 píše:
Ahoj…VOŠ Evropská mám vystudováno…loni jsem měla Absolutorium, pokud má někdo zájem o jakékoliv info, poskytnu…máme i stránky na spolužácích, kde jsou komplet tři roky studia…vypracované otázky k absolutoriu, zkouškám, zápočty, ukázky diplomek apod…k tomu je ale třeba ID třídy a heslo, které pošlu do soukr. zprávy zájemcům…tak držim palce…
Ahoj, mohla bys mi prosím napsat do soukromé zprávy odkaz na zmíněné stránky? Ráda bych získala nějaké informace. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mám nějaké pedag. poznámky a tak to budu pročítat no…
Knihy jsem si taky chtěla půjčit..Dělám ve školce, ale potřebuji si dodělat vzdělání.. @Jitka1976- Ahoj mohla bych tě také poprosit o heslo.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Prosím o radu. Jsem Slovenka, mám šanci se dostat na školu vOŠ Evropská, nebo nikoli. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Viera83 Tak pokud budeš mluvit bezchybnou češtinou, tak si myslím, že máš šanci stejnou jako my ostatní, které se chystáme na přijímačky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Viera83 píše:
Ahojky. Prosím o radu. Jsem Slovenka, mám šanci se dostat na školu vOŠ Evropská, nebo nikoli. Děkuji
Nejsem si úplně jistá, jestli nebudeš muset mít „Státní zkoušku z češtiny“…vím, že pokud je u konkurzu na ředitelku MŠ jiný státní příslušník, musí mít st. zkoušku z českého jazyka. Nevím teda jak u učitelů…K samotnému studiu jí asi potřebovat nebudeš, ale pokud by si se pak hlásila někde o místo učitelky, tak možná ano… ![]()
Já měla ředitelku v MŠ Slovenku a tu zkoušku musela mít, byť byla ředitelka, u dětí na třídě ty 4-5 hodin denně byla. Zeptej se na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SIMONA1234 @Barborkaa26 Děkuji za radu. Dnes jsem volala na školu a řekli mi, že klidně si můžu podat přihlášku a mám stejnou šanci i když jsem Slovenka. Jenom musím mít certifikované maturitní vysvědčení, takže musím na ministerstvo školství a pak není žádní problém. Jak to bude pak s tou prací, tak to netuším. Budu-li muset mít státní zkoušku, tak ve vlastním zájmu, si ji budu muset udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Viera83 a neřekli ti něco bližšího k přijímačkám? Mě doposud neodpověděli na mail někdy z listopadu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborkaa26 Ne ne nic, jen to, že musím podat přihlášku do konce května ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
nemáte, prosím, nějakou literaturu, kterou by jste doporučily? Ptají se na knihy, které jsem si k přijímačkám přečetla? Děkuju za odpověď
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anitram7 Nevím, jestli jste četla celou diskuzi, ale jedná paní/slečna tady psala, co asi by byla potřeba. Napsala jsem si to na papír.
Takže: pedagogický slovník, Příklady z praxe a jejich řešení ( Respektovat a být respektován), historie pedagogiky (Komenský, Rousseau), alternatívní směry pedagogiky ( Montessori, waldorfká, lesní školky, začít spolu…), Současná pedagogika a její problémy.
Ale taky budu ráda, když tady někdo něco nového napíše, co je potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pročítala jsme to tady celé, ale tohle jsem asi přeskočila, nečetla jsem to.. Děkuju moc za odpověď!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příjmací zkoušky SSŠ Mája Ml.Boleslav
Ahoj,
nevíte jak probíhají příjmačky na výše uvedené soukromé škole v MB?
Poslali mi jen termín konání příjmaček a nic k tomu.
Vůbec nemám představu na co se mám připravit
…poraďte prosím!! ![]()
Díky Simona
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simonica píše:
Ahoj,
nevíte jak probíhají příjmačky na výše uvedené soukromé škole v MB?
Poslali mi jen termín konání příjmaček a nic k tomu.
Vůbec nemám představu na co se mám připravit…poraďte prosím!!
Díky Simona
Pedagogika je velice specifický obor…fakt se tě nebudou ptát na nic jinýho, než na jiné pedagogické škole…tedy i na pedevropská…rozhodně je nebudou zajímat dějiny umění nebo ekonomika…fakt ne…
zamysli se logicky, jdeš na pajdák… ![]()
Takže se šprtej vše, co tu bylo napsáno…platí to pro všechny pedagogické školy…nebo myslíš, že existuje nějaká jiná předškolní pedagogika?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simonica Ahoj, na stránkách je to vše celkem srozumitelně vypsané.. Já už vím, že na Maju jsem přijatá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit