Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@zichisek tak tak..
pro tebe jednodušší a plus, že máš praxi.. to já se ji budu snažit teď dohnat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zichisek to spíš ne, je to pro mě dál, kdyby to bylo aspoň v jiný čas, ale od 17 hod je to pro mě pozdě.. chlap má nepravidelnou pracovní dobu a já mám skoro tří měsíční holčičku, takže nee..
budu jim důvěřovat
ty jdeš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborkaa26 píše:
@zichisek to spíš ne, je to pro mě dál, kdyby to bylo aspoň v jiný čas, ale od 17 hod je to pro mě pozdě.. chlap má nepravidelnou pracovní dobu a já mám skoro tří měsíční holčičku, takže nee..budu jim důvěřovat
ty jdeš?
Tak já mám čtyřletou a pak 16-ti měsíčního. Taky bych raději jiný čas, ale mám to jen přes celou Prahu(do hodiny cesta), tak se tam asi zajedu podívat. Muž už to má v diáři ![]()
- Citovat
- Upravit
@zichisek tak to máte doma veselo
my si teprve začínáme užívat
kdybych měla jistotu, že se manžel vrátí včas z práce, aby jel se mnou (napoprvé bych teda fakt netrefila
) tak dám malou k babičce a dědovi a asi bychom jeli, ale ten den otevřených dveří pro mě není přeci jen tak důležitý jako přijímačky samotné.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborkaa26 píše:
@zichisek tak to máte doma veselomy si teprve začínáme užívat
kdybych měla jistotu, že se manžel vrátí včas z práce, aby jel se mnou (napoprvé bych teda fakt netrefila
) tak dám malou k babičce a dědovi a asi bychom jeli, ale ten den otevřených dveří pro mě není přeci jen tak důležitý jako přijímačky samotné..
To určitě. Jen holky nějak psaly, že se tam právě řešilo spousta organizačních věcí a i nějaké info k příjímačkám a tak.Tak uvidím, kdyžtak podám info ![]()
- Citovat
- Upravit
@zichisek jé, to bys byla moc hodná
já teda psala e-mail a ptala se, kolik bylo loni přihlášených a kolik přijatých a tak celkově, ale zatím se mi nedostalo žádné odpovědi..
tak až by přišla odpověď, tak taky podám info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborkaa26 Já ji studuji
Momentálně jsem ve druháku na dálkovém studiu (přestoupila jsem z denního).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborkaa26 Je to super chodit do školy jen v pondělí, je to spíše takový relax ![]()
Klidně se ptej na něco konkrétního co tě zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saintpaulia no, nejdřív asi, jaký byly přijímačky? a jestli ses nějak extra připravovala?
jinak děkuju, že jsi mi odpověděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborkaa26 přijímačky byly v pohodě, až na ten nával lidí ![]()
Vzhledem k tomu, že jsem byla úplně mimo obor tak jsem si pročítala RVP a taky jsem si přečetla pedagogický slovník. Jde hodně o to na koho narazíš při ústním pohovoru, zeptat se můžou na cokoliv. Hlavně se každého ptají na odbornou literaturu - název knihy a spisovatele.
Jo a ještě jsem si k pohovoru připravila vlastní portfolio s praxí s dětmi a doplnila jsem to fotkami. Myslím si, že je to celkem zaujalo
Dost holek si tam nosilo portfolio.
Písemný úplná brnkačka. Pak tam byl ještě test tvořivosti, spočíval v tom že jsi měla k daným čarám dokrestlit obrázek - pozor, zde se hodnotí hlavně originalita ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saintpaulia asi se zeptam blbe, ale co je RVP? A jakou literaturu bys doporucila ty? A studium jako takove je narocne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborkaa26 píše:
@Saintpaulia asi se zeptam blbe, ale co je RVP? A jakou literaturu bys doporucila ty? A studium jako takove je narocne?
RVP je Rámcový vzdělávací program…vychází z tzv. Bílé knihy a je to manuál k přípravě Třídního vzdělávacího plánu (toho, podle čeho pak s dětmi pracuješ v integrovaných blocích…měsíční, týdenní plány, projekty atd…)
Klikni tady a je tam ke stažení RVP ve formátu MS Word (hned pod nadpisem)
http://www.msmt.cz/…i-vzdelavani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, to máme stejné. Hlavně jsem koukala, že dodělat si maturitu z pedagogiky by trvalo dva roky. To raději 3 roky VOŠ.