Přijímačky na VOŠ Evropská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
24.10.14 20:03
@Barborkaa26 píše:
@zichisek jo tak, ono stačí i maturita z pedagogické sš.. ale taky ji nemám :mrgreen: rozšiřovat nechci, na VŠ už si netroufám, takže doufám a přeju si, aby voška vyšla :)

Jo, to máme stejné. Hlavně jsem koukala, že dodělat si maturitu z pedagogiky by trvalo dva roky. To raději 3 roky VOŠ.

• Citovat
  • Upravit
5499
24.10.14 20:10

@zichisek tak tak.. :) pro tebe jednodušší a plus, že máš praxi.. to já se ji budu snažit teď dohnat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.10.14 21:40

@Barborkaa26 a chystáš se na den otevřených dveří?

• Citovat
  • Upravit
5499
24.10.14 21:47

@zichisek to spíš ne, je to pro mě dál, kdyby to bylo aspoň v jiný čas, ale od 17 hod je to pro mě pozdě.. chlap má nepravidelnou pracovní dobu a já mám skoro tří měsíční holčičku, takže nee.. :) budu jim důvěřovat :mrgreen: ty jdeš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.10.14 21:54
@Barborkaa26 píše:
@zichisek to spíš ne, je to pro mě dál, kdyby to bylo aspoň v jiný čas, ale od 17 hod je to pro mě pozdě.. chlap má nepravidelnou pracovní dobu a já mám skoro tří měsíční holčičku, takže nee.. :) budu jim důvěřovat :mrgreen: ty jdeš? :)

Tak já mám čtyřletou a pak 16-ti měsíčního. Taky bych raději jiný čas, ale mám to jen přes celou Prahu(do hodiny cesta), tak se tam asi zajedu podívat. Muž už to má v diáři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5499
24.10.14 21:59

@zichisek tak to máte doma veselo :) my si teprve začínáme užívat :) kdybych měla jistotu, že se manžel vrátí včas z práce, aby jel se mnou (napoprvé bych teda fakt netrefila :mrgreen: ) tak dám malou k babičce a dědovi a asi bychom jeli, ale ten den otevřených dveří pro mě není přeci jen tak důležitý jako přijímačky samotné.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.10.14 22:03
@Barborkaa26 píše:
@zichisek tak to máte doma veselo :) my si teprve začínáme užívat :) kdybych měla jistotu, že se manžel vrátí včas z práce, aby jel se mnou (napoprvé bych teda fakt netrefila :mrgreen: ) tak dám malou k babičce a dědovi a asi bychom jeli, ale ten den otevřených dveří pro mě není přeci jen tak důležitý jako přijímačky samotné.. :)

To určitě. Jen holky nějak psaly, že se tam právě řešilo spousta organizačních věcí a i nějaké info k příjímačkám a tak.Tak uvidím, kdyžtak podám info :-D

• Citovat
  • Upravit
5499
24.10.14 22:06

@zichisek jé, to bys byla moc hodná :kytka: já teda psala e-mail a ptala se, kolik bylo loni přihlášených a kolik přijatých a tak celkově, ale zatím se mi nedostalo žádné odpovědi.. :roll: tak až by přišla odpověď, tak taky podám info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
24.10.14 22:07

@Barborkaa26 Já ji studuji :) Momentálně jsem ve druháku na dálkovém studiu (přestoupila jsem z denního).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
24.10.14 22:10

@Saintpaulia jééé, no hurá :dance: :dance: a nějaké pocity, dojmy a tak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
25.10.14 21:44

@Barborkaa26 Je to super chodit do školy jen v pondělí, je to spíše takový relax :lol:
Klidně se ptej na něco konkrétního co tě zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
25.10.14 21:52

@Saintpaulia no, nejdřív asi, jaký byly přijímačky? a jestli ses nějak extra připravovala? :) jinak děkuju, že jsi mi odpověděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
25.10.14 22:58

@Barborkaa26 přijímačky byly v pohodě, až na ten nával lidí :D
Vzhledem k tomu, že jsem byla úplně mimo obor tak jsem si pročítala RVP a taky jsem si přečetla pedagogický slovník. Jde hodně o to na koho narazíš při ústním pohovoru, zeptat se můžou na cokoliv. Hlavně se každého ptají na odbornou literaturu - název knihy a spisovatele.
Jo a ještě jsem si k pohovoru připravila vlastní portfolio s praxí s dětmi a doplnila jsem to fotkami. Myslím si, že je to celkem zaujalo :) Dost holek si tam nosilo portfolio.
Písemný úplná brnkačka. Pak tam byl ještě test tvořivosti, spočíval v tom že jsi měla k daným čarám dokrestlit obrázek - pozor, zde se hodnotí hlavně originalita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
25.10.14 23:13

@Saintpaulia asi se zeptam blbe, ale co je RVP? A jakou literaturu bys doporucila ty? A studium jako takove je narocne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
26.10.14 09:23
@Barborkaa26 píše:
@Saintpaulia asi se zeptam blbe, ale co je RVP? A jakou literaturu bys doporucila ty? A studium jako takove je narocne?

RVP je Rámcový vzdělávací program…vychází z tzv. Bílé knihy a je to manuál k přípravě Třídního vzdělávacího plánu (toho, podle čeho pak s dětmi pracuješ v integrovaných blocích…měsíční, týdenní plány, projekty atd…)
Klikni tady a je tam ke stažení RVP ve formátu MS Word (hned pod nadpisem)
 http://www.msmt.cz/…i-vzdelavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko