Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@terry2 píše:
@Gozra doufám, že nejsi ta, co přišla pozdě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gozra píše:
@Jitka1976 Na testy a hlavní zkoušející byla vyšší blondýna. Chvílema působila přísně, chvílema byla sympatická. Starší k ní neutrál vizáž, ale nepříjemně působící. Asi záměr.¨
Výsledky by měly být 23.6.
Jak jsem ti zjara psala, že půjdu až příští rok, tak jsem si stihla něco přečíst a šla si to nedočkavě zkusit. Ač nemám 100% výkon, jsem na své možnosti spokojená a to je pro mě výhra.
Vysoká a blond? No, pokud vypadala trochu jako „BLBÁ BLONDÝNA“ (Iva Pazderková), tak to byla Doksanská, měla nás na Pedagogiku…pokud byla starší a vlnitější vlasy na ramena, tak Chitussiová (specka)…dohromady nic moc kombinace…jsou tam lepší profesoři.
Třeba ti to vyjde…tím spíš, že si to zkusila jen tak, na pohodu…bez nervů… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 jako Iva Pazderková
, ta podoba mě dostala
.
A na pohodu jsem tam rozhodně nebyla
, co tomu předcházelo, bylo něco strašnýho. Ale spíš ve vlaku, tam jsem byla už hozena do relativní pohody a těšila se, až to bude za mnou.
První nervy jsem si prošla v pondělí v Mostě, tam byl jen pohovor. Jít rovnou na Prahu, hodila bych i šavli
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas ve skupine neprisly jenom 4 a meli jsme tam jednoho chlapce. Byla jsem 6 skupina. U nas se u pohovoru vychazelo s usmevem. Cilene nezkousely. By me zajimalo jake maji parametry kdyz je to „kazdy pes, jina ves“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oliverkaa V tomhle to je hrozně nefér, to uznávám…jsou profesoři, co i zkoušení berou jako příjemné popovídání, kdy z tebe nenásilně dostanou všechny informace, co chtějí slyšet…bez stresu, pocení, vědomostních „oken“ nebo břichabolu…to je učitel-ideál…a pak je tam druhá skupinka, která tak trochu zamrzla v minulém století, chtějí na chlup přesné citace, tváří se, že jde o život, pokud neznáš přesnou odpověď…a hlavně, když položí otázku, kterou nepochopíš hned (co tím chtěl básník říct?
)tak ti nijak nepomohou…nechají tě v tom vyráchat, maximálně dotaz znovu a stejně zopakují…nerozvedou to…nemáš šanci pochopit na co se vlastně ptají…
takové tam jsou asi 3 profesorky. Zbytek sboru je fajn…někteří jsou naprosto super…třeba Leontovyčová (metodiky), Bečvářová (právní normy), Dotřelová (dramatika), Háková (klavír),Nádvorníková (metodika hry), Priharová (angličtina) tohle jsou fajn lidi…umí naučit, jsou příjemní… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Oliverkaa píše:
U nas ve skupine neprisly jenom 4 a meli jsme tam jednoho chlapce. Byla jsem 6 skupina. U nas se u pohovoru vychazelo s usmevem. Cilene nezkousely. By me zajimalo jake maji parametry kdyz je to „kazdy pes, jina ves“
jo, jo, není to fér, kritéria by mě taky zajímala. Ale co, stejně si tam dodají toho, koho budou chtít, ať jsou počty, jaký chtěj.
Jsem zvědavá na popisek holek z dneška, takže večer nakouknu.
@Jitka1976 to je asi všude, mám ráda učitele, kteří mají lepší metody než ty z dob totáče. Dnešní děti jsou jiný než my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co, nikdo nepíše? Vždyť dneska byly taky přijímačky. ![]()
Jsem zvědavá, jak to dopadne.
Mě už to nemusí tak pálit, jsem přijata do Mostu
, tak aspoň tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gozra
Já tam včera byla
…ale ne jako student…nevlastní dcera tam jde taky studovat…na denní studium…tak jsem byla na třídních schůzkách rodičů nově přijatých studentů…zavzpomínala jsem si, ta nostalgie…
![]()
- Citovat
- Upravit
Jazyk
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak je to s jazykem během roka a jak je to u obhajoby. Jazyk jsem měla naposled na střední a to už je dlouho tak si moc nepamatuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruzenkahorackova Vyučuje se od prváku AJ nebo NJ…u dálkařů…denní studium má i Španělštinu na výběr…děláš z jazyka seminárky, zkoušky a zápočty…klasifikované i neklasifikované…na závěr je něco jako maturita…u Absolutoria…během studia si vypracuješ cca 30 otázek v Angličtině na různá témata (viz. maturita) a u Absolutoria si vylosuješ jedno téma a cca 15-20 minut na toto téma mluvíš před komisí (cca 4 profesoři)
- Citovat
- Upravit
@ruzenkahorackova Během studia jsou zkoušky a zápočty písemnou formou a v pohodě…to dáš…je to třeba vypracování krátkého textu v AJ doma…nebo nějaké doplňování časů…atd…horší je to u Absolutoria…tam fakt musíš mluvit…já to tady tuším už psala, můžeš mít u sebe text v češtině a rovnou před komisí překládat…to jsem udělala já a v pohodě…jako učit se zpaměti cca 30 témat je blbost…to dá málokdo…takže jsem si všechno vypracovala v krátkých větách v češtině a u zkoušky jen překládala co mám na papíru…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
@GozraJá tam včera byla
…ale ne jako student…nevlastní dcera tam jde taky studovat…na denní studium…tak jsem byla na třídních schůzkách rodičů nově přijatých studentů…zavzpomínala jsem si, ta nostalgie…
![]()
Výsledky na denní jsem objevila o víkendu, dálkaři budou vědět snad už zítra. ![]()
Jsem zvědavá, zda bude někdo odsud přijat, moc bych jim to přála. Ale nikdo už nepíše
, škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit