Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Irena84 možná jsme nervačily zbytečně, takové máme rezervy, ale Praha a Brno, to prostě jinak nešlo ![]()
Já to ještě rozdýchávám…..
Jak jsem říkala, syn udělal Cermat pod svoji obvyklou úroveň, tak jsme s tou první prio už ani nepočítali.
Ale ten náš klučina nakonec měl ze všech dětí nejvíc bodů za školní kolo, že ho to vystřelilo mezi první třetinu přijatých.
Takže my jsme přijati na naši vysněnou školu a i na prio 2 a 3 bysme byli s velkou rezervou přijati.
Všem gratuluju a musím říct, že díky vám byl ten měsíc snesitelnější ![]()
@pandaHela píše: Více
Tak na Mense je poslední přijatý se 79 body.
Ono už jen být první nebo druhý pod čárou je hrozný, natož tak, jak píšeš… ach jo ![]()
@ZanaP píše: Více
Posilam spoustu pozitivni energie. Z okoli mam znamou, ktere to nevyslo na osmi ani sestilety o hodne ne o fous a ted ji to vyslo na vysneny ctyr mezi prvnima a zpetne hodnoti, ze je rada, protoze to ctyrlete je jako pro ni delane.
Ja jsem mela trochu pochybnosti ohledne priorit zvolenych ditetem, ale umisteni jasne ukazalo, ze je to zvoleno naprosto dokonale.
To mě mrzí, že to u vás nevyšlo. Můžete ještě zkusit požádat o přestup (to mi radil učitel matematiky), prý je velká naděje, dříve nebo později, že vás vezmou… Každopádně jen vsuvka ![]()
@šalvěj píše: Více
jj, 2024 byl 79, 2025 byl 71 a teď opět 79. No čekala jsem to, protože ta konkurence je tam velká v té čelní skupině.
Díky děvčata. My se s tím nějak popereme. Jak jsem hleděla tak na jedné z těch škol to je 3-4. místo pod čarou. Pešek no, stačil by bodík navíc, ale tak to prostě je, někdo tuto funkci plnit musí 🤭. Stále je to za mě úžasný výsledek.
Uvidíme, jaká bude vůle k tomu přestupu, záleží na ostatních ze třídy, jestli se dostanou tamtéž… Pak by to smysl možná i mělo. Ale ono se to nějak vyvine 😊
My dost podobne. Na 2. prio 2. pod carou, na prvni chybelo vic. Zkusenost dobra a cenna, holt dostane 2 roky navic, aby na ZS dozral, coz v oblasti pozornosti zjevne nebude od veci.
Vsem uspesnym gratuluji, uzijte si ten prima pocit! ![]()
@Irena84 píše: Více
Vsechny vysledkovky jsou dohledatelne bez prihlaseni na hlavni strane dipsy….jak skoly, tak jednotilva registracni cisla. Vubec se na webech skol nemusi hledat.
Příspěvek upraven 15.05.26 v 05:21
@zuzu224 píše: Více
Vím, dělala jsem to tak, ale dipsy napsalo, že škola ještě soubor nevložila. Bylo to u více škol, na které jsem po půlnoci koukala.
Příspěvek upraven 15.05.26 v 05:45
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.