Příkrm a kojení 10. měsíčního prcka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.11.17 21:23

Sní toho víc než můj 16 měsíční - když píšeš, že jste zkoušeli mezi to vklínit další jídla - to byl dobrovolně ochoten ještě jíst? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.11.17 12:14

@malytlustyhroch snažila jsem se mu dávat poloviční porce jidla, aby měl snídani a svačinu v menších dávkách a pak obed těch cca 150-200g. Ale nechce jist tak často :nevim: Diskuzi jsem napsala, protože co občas čtu diskuze tak hodně děti ji tak po 2h. A mám doma opravdu velmi doternou babičku, která mi každý den tvrdí, ze ma jist častěji. Tak jsem se chtěla poradit i s ostatními maminkami zda je to takhle dobře :roll: mám první tak nechci něco udělat špatně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.11.17 19:06

@Ajena16 Pokud by babca prudila, tak mu mezi jidly nabidnu pred ni pekne okate prso a beda by chtela neco namitat :mrgreen: Ne vazne, nedelej si z babicky nic, porid ji k Vanocum knizku o modernich stravovacich navycich deti a nejlepe rovnou i vychovu predskolnich deti, protoze pokud prudi ted s jidlem, bude prudit porad s dalsima a dalsima vecma, to si bud jista ;) U nas na tyhle babsky rady fungovalo „ja vim, ze se to tak za vas delalo, ale ted jsou zase jina doporuceni a ja se budu ridit tim, co me a memu diteti vyhovuje“.Tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.17 16:25
@Ajena16 píše:
@malytlustyhroch snažila jsem se mu dávat poloviční porce jidla, aby měl snídani a svačinu v menších dávkách a pak obed těch cca 150-200g. Ale nechce jist tak často :nevim: Diskuzi jsem napsala, protože co občas čtu diskuze tak hodně děti ji tak po 2h. A mám doma opravdu velmi doternou babičku, která mi každý den tvrdí, ze ma jist častěji. Tak jsem se chtěla poradit i s ostatními maminkami zda je to takhle dobře :roll: mám první tak nechci něco udělat špatně 8)

Jsem vlastně chtěla napsat, ze mě váš jídelníček přijde víc než v pohodě, a když dobře prospívá, nechala bych ho at si řídí režim jídla a kojení podle sebe. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí