Příkrm a kojení 10. měsíčního prcka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sní toho víc než můj 16 měsíční - když píšeš, že jste zkoušeli mezi to vklínit další jídla - to byl dobrovolně ochoten ještě jíst? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malytlustyhroch snažila jsem se mu dávat poloviční porce jidla, aby měl snídani a svačinu v menších dávkách a pak obed těch cca 150-200g. Ale nechce jist tak často
Diskuzi jsem napsala, protože co občas čtu diskuze tak hodně děti ji tak po 2h. A mám doma opravdu velmi doternou babičku, která mi každý den tvrdí, ze ma jist častěji. Tak jsem se chtěla poradit i s ostatními maminkami zda je to takhle dobře
mám první tak nechci něco udělat špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajena16 Pokud by babca prudila, tak mu mezi jidly nabidnu pred ni pekne okate prso a beda by chtela neco namitat
Ne vazne, nedelej si z babicky nic, porid ji k Vanocum knizku o modernich stravovacich navycich deti a nejlepe rovnou i vychovu predskolnich deti, protoze pokud prudi ted s jidlem, bude prudit porad s dalsima a dalsima vecma, to si bud jista
U nas na tyhle babsky rady fungovalo „ja vim, ze se to tak za vas delalo, ale ted jsou zase jina doporuceni a ja se budu ridit tim, co me a memu diteti vyhovuje“.Tecka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajena16 píše:
@malytlustyhroch snažila jsem se mu dávat poloviční porce jidla, aby měl snídani a svačinu v menších dávkách a pak obed těch cca 150-200g. Ale nechce jist tak častoDiskuzi jsem napsala, protože co občas čtu diskuze tak hodně děti ji tak po 2h. A mám doma opravdu velmi doternou babičku, která mi každý den tvrdí, ze ma jist častěji. Tak jsem se chtěla poradit i s ostatními maminkami zda je to takhle dobře
mám první tak nechci něco udělat špatně
Jsem vlastně chtěla napsat, ze mě váš jídelníček přijde víc než v pohodě, a když dobře prospívá, nechala bych ho at si řídí režim jídla a kojení podle sebe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit