Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Gwendík tak leda koupit vetsi lehatko. My mame lehatko-houpacku Bright starts a vejde se do ni i trilety patnactikilovy (na sirku,na delku a vahu samozrejme uz davno ne).
V hracím lehátku nebo v autosedacce, nebo na ruce v pololehu
Krmila jsem v klasickém lehátku. Dalo se napolohovat téměř od úplného lehu, až do úplného sedu, jak mi bylo zrovna libo. Houpání se dalo na krmení zablokovat, potah během pár vteřin rychle stáhnout a hodit do pračky. Na první krmení bylo super a přežilo čtyři děti. Jak si potom děti sedly, tak jsem kupovala už dřevěnou židličku. První dvě děti měly takovou tu klasickou rozložitelnou na stolek a židličku, pro třetího jsme kupovali rostoucí a lituji, že jsem je neobjevila už dříve. Jinou, než rostoucí židli, bych už nekoupila.
Chicco polly magic.Je od narozeni.Ma vic poloh.Mame uz na druhe dite.
@Gwendík ja jsem mela polohovací zidlicku od gmini,byl na ni krtecek.
@Gwendík píše:
Dobry den,
Obnovuji diskuzi. Mate prosim tip na jidelni zidlicku pro nesedici miminko? Syn bude mit skoro 10 kg, v naruci se to neda, v lehatku je stisneny, stejne tak ve vajicku.Segra dnes obrzela a slozila zidlicku Pepe Baby Design 2018,dle Dtestu pry od 6 mesicu, ale primo v manualu je napsane ze je pro sedici deti. V popisu take je, ze je polohovatelna. Jenze my jsme zjistili, ze je tim mysleno pouze to, ze se cele to sedatko, ktere je do praveho uhlu, da sklopit trochu do zadu. Takze polohovani na prd. Syn by sice byl sklopeny, ale stale v pravem uhlu. Takze je polohovani a polohovani. Segra ma rocniho sediciho takze pro ni OK, ale ja ji puvodne chtela koupit taky a takhle to pada.
Mate doma zidlicku, kde se daji opravdu sklopit jen zada a vytvorit tak tupy uhel, aby se syn nekrivil? Uz takhle s nim jezdim cvicit.
Pisu z mobilu, tedy omluva ze chybejici diakritiku.
Dekuji
Příspěvek upraven 04.12.18 v 20:57
Uz je to hodne dlouho, ale pamatuji ze jsem dceru krmila na gauci v pololeze, podeprenou velkym polstarem, za nas jeste poloh sedacky houpaci nebyly..pak sedela v te dreven.zidlicce rozklad.
@Gwendík máme doma per Perego Zero 3 - a používáme od miminka. Je to super, můžu jen doporučit.