Přikrýváte novorozeně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22914
3.9.14 21:14

@Šarlota4 já mám nepropustnou podložku z ikei, a je mi k ničemu, mala spi se mnou :-) používáme látkové pleny a nehoda se nestala, podle me ani nestane, to je spis aktuální pro děti, které už se uci bez a sem tam se v noci pocuraji..ale nevím, nemám zkusenost..příště bych to hned neporizovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
3.9.14 21:19

@lucynka25 haha-to mam uplne stejne jak ty. Taky mam tu z ikei. Nam se nehoda stala ale parkrat. A stejne nepomohla, kdyz byla v postylce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
3.9.14 21:33

Já jsem tu podložku z IKEI hodila po psovi, protože se mi na tom malý strašně potil. Takže matrace, prostěradlo, plínka a mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.9.14 21:55

Já nic takového taky nikdy neměla. Až pro starší dítko, když začlo spát bez plenky, dřív to nemá smysl. Pokud se pročůrá, tak se nepročůrá tolik, aby to bylo zas tak moc poznat (většina se toho do té pleny stejně vsákne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
3.9.14 21:59

Ja mám tu podložku také z ikei a pak druhou u nás v posteli co prodávali v lidlu, ta není pogumovana, a super drží.

• Citovat
  • Upravit
2780
3.9.14 22:04

@lucynka25 Mě se malej v noci tolikrát pročůral do roka, že se vyplatila. Nemám ikeáckou, ale jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 23:24

@lucynka25 mrknu kolik to bude stat. Koupili jsme drahou matraci tak bych nerada, aby byla hned v cudu. Ale dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
4.9.14 06:45
@Šarlota4 píše:
Maminky mate na matraci hned prosteradlo? Nebo jeste necim vypodlozene? Nevim totiz co mam koupit nechci davat nejakej igelit :nevim:

detem nedavam nepromokave prosteradlo dokavad maji pleny a neprotekaji jim. jenom kdyz maji blindu.
ale pod prosteradlo davam fleesovou deku, kterou npokazde peru s prosteradlem, kvuli roztocum, preci jen mame matrace stare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
4.9.14 08:21

@Šarlota4 já mám dormeo, mala spi u me, pod ni mám zavinovacku akorát, tak kdyby náhodou, doufám, ze to skrz ni nepůjde dal :nevim: a u malý v postylce mám taky drahou matrací a nikdo tam nespí :-) zatim…jednou snad bude az dokojime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.9.14 08:52

Tak já nepromokavou podložku používám u druhého od narození, zezačátku blil jak… tam se oplatila hodně protože toho bylo vždycky tolik že to okamžitě prosáklo ipřes složenou plenu a klasické prostěradlo, a ted momentálně už dva měsíce se nad ránem pročůrá natolik že denně peru celou postýlku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.9.14 09:38

No zatim jsem zbezne mrkla na net. Ty gumovy prosteradla jsou pekne drahy cca 450 kc na malou postylku. Takze to vidim na dvd podlozky abych mela vzdycky jednu cistou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.9.14 09:43

Já za ty peníze kupovala na velkou postel 8o na postýlku za 120

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.14 10:23
@Šarlota4 píše:
Maminky mate na matraci hned prosteradlo? Nebo jeste necim vypodlozene? Nevim totiz co mam koupit nechci davat nejakej igelit :nevim:

pogumované prostěradlo :think: a pak i normální, nic pod to nedávám.. akorát má mrně pod hlavou plínu - klasickou látkovku, bo je blinďa, bych se uprala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.9.14 10:25

@martina.se promin, ze odbocuji uz mas prcka? Parkrat jsem cetla tady nekde, ze si dava na cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.14 10:26
@Šarlota4 píše:
No zatim jsem zbezne mrkla na net. Ty gumovy prosteradla jsou pekne drahy cca 450 kc na malou postylku. Takze to vidim na dvd podlozky abych mela vzdycky jednu cistou.

já koupila sadu 6 ks za 400 kč :mrgreen: chce to jen pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí