Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@cizova tak to musim omrknout, ptz se mi ta prosteradla zamlovaj nejvic. Ale tl bych dala cca 2.500 jen za prosteradla. Na netu jsem takhle laciny urcite nevidela
@Šarlota4 píše:
@martina.se promin, ze odbocuji uz mas prcka? Parkrat jsem cetla tady nekde, ze si dava na cas.
jj, mám
zrovna jsem ho udyndala v šátku na nákupu, chrápe, tak mám chvilku havaj
narodil se minulé úterý ![]()
@martina.se tak to gratuluju. Vsechno ok? Btw prave pohledat - no ja to vidim na velko kramy typu malvik a ikea me pohledavani strasne vycucava
ale co budu muset
@Šarlota4 píše:
@martina.se tak to gratuluju. Vsechno ok? Btw prave pohledat - no ja to vidim na velko kramy typu malvik a ikea me pohledavani strasne vycucavaale co budu muset
mi tyhle blbiny vyhledává chlap - je na to expert.. vždycky to vyčenichá někde fakt extra levné
Jinak jo, mrně má sice VVV, ale snad to zvládnem ![]()
@Šarlota4 zadej si na seznamu na vyhledávač zboží nepromokavé prostěradlo do postýlky vyhledalo mi to ceny od 170kč
@martina.se píše:
mi tyhle blbiny vyhledává chlap - je na to expert.. vždycky to vyčenichá někde fakt extra levné![]()
Jinak jo, mrně má sice VVV, ale snad to zvládnem
gratuluju
a na tu vvv přišli až po porodu, nebo si to věděla?
@micta píše:
gratuluju![]()
a na tu vvv přišli až po porodu, nebo si to věděla?
věděla jsem od 34 tt, týká se ledvin.. jen nikdo nedokáže říct, jak moc vážné nebo v pohodě to bude
příští týden začne kolečko vyšetření - rtg, nefro atd.. a uvidí se, jak se to vyvíjí či nikoliv ![]()
@martina.se píše:
věděla jsem od 34 tt, týká se ledvin.. jen nikdo nedokáže říct, jak moc vážné nebo v pohodě to budepříští týden začne kolečko vyšetření - rtg, nefro atd.. a uvidí se, jak se to vyvíjí či nikoliv
aha, chudák prcek, budou ho doktoři" mučit"
ty jo to je stejně strašný, když na to přijdou takhle dlouho. mamina se těší, když jí vychází dobře screeningy a pak taková sprcha.tak budu držet palce, aby to dobře dopadlo
.já čekám v listopadu, tak snad to bude ok
@micta píše:
aha, chudák prcek, budou ho doktoři" mučit"![]()
![]()
ty jo to je stejně strašný, když na to přijdou takhle dlouho. mamina se těší, když jí vychází dobře screeningy a pak taková sprcha.tak budu držet palce, aby to dobře dopadlo
![]()
.já čekám v listopadu, tak snad to bude ok
njn, neuděláš nic… si říkám, že mohlo být mnohem hůř
neboj, tohle je celkem vzácné, takže šance fakt minimální ![]()