Přikrýváte novorozeně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
4.9.14 10:27

@cizova tak to musim omrknout, ptz se mi ta prosteradla zamlovaj nejvic. Ale tl bych dala cca 2.500 jen za prosteradla. Na netu jsem takhle laciny urcite nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.14 10:27
@Šarlota4 píše:
@martina.se promin, ze odbocuji uz mas prcka? Parkrat jsem cetla tady nekde, ze si dava na cas.

jj, mám :mrgreen: zrovna jsem ho udyndala v šátku na nákupu, chrápe, tak mám chvilku havaj :dance: narodil se minulé úterý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.9.14 10:29

@martina.se tak to gratuluju. Vsechno ok? Btw prave pohledat - no ja to vidim na velko kramy typu malvik a ikea me pohledavani strasne vycucava :mrgreen: ale co budu muset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.14 10:31
@Šarlota4 píše:
@martina.se tak to gratuluju. Vsechno ok? Btw prave pohledat - no ja to vidim na velko kramy typu malvik a ikea me pohledavani strasne vycucava :mrgreen: ale co budu muset

mi tyhle blbiny vyhledává chlap - je na to expert.. vždycky to vyčenichá někde fakt extra levné :think: :mrgreen: Jinak jo, mrně má sice VVV, ale snad to zvládnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.9.14 10:32

@Šarlota4 zadej si na seznamu na vyhledávač zboží nepromokavé prostěradlo do postýlky vyhledalo mi to ceny od 170kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.9.14 10:34

@cizova kujuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
4.9.14 10:45
@martina.se píše:
mi tyhle blbiny vyhledává chlap - je na to expert.. vždycky to vyčenichá někde fakt extra levné :think: :mrgreen: Jinak jo, mrně má sice VVV, ale snad to zvládnem ;)

gratuluju :kytka: :kytka: a na tu vvv přišli až po porodu, nebo si to věděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.14 11:55
@micta píše:
gratuluju :kytka: :kytka: a na tu vvv přišli až po porodu, nebo si to věděla?

věděla jsem od 34 tt, týká se ledvin.. jen nikdo nedokáže říct, jak moc vážné nebo v pohodě to bude :think: příští týden začne kolečko vyšetření - rtg, nefro atd.. a uvidí se, jak se to vyvíjí či nikoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
4.9.14 12:10
@martina.se píše:
věděla jsem od 34 tt, týká se ledvin.. jen nikdo nedokáže říct, jak moc vážné nebo v pohodě to bude :think: příští týden začne kolečko vyšetření - rtg, nefro atd.. a uvidí se, jak se to vyvíjí či nikoliv :nevim:

aha, chudák prcek, budou ho doktoři" mučit" :hug: :hug: :hug: ty jo to je stejně strašný, když na to přijdou takhle dlouho. mamina se těší, když jí vychází dobře screeningy a pak taková sprcha.tak budu držet palce, aby to dobře dopadlo :hug: :hug:.já čekám v listopadu, tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.14 12:12
@micta píše:
aha, chudák prcek, budou ho doktoři" mučit" :hug: :hug: :hug: ty jo to je stejně strašný, když na to přijdou takhle dlouho. mamina se těší, když jí vychází dobře screeningy a pak taková sprcha.tak budu držet palce, aby to dobře dopadlo :hug: :hug:.já čekám v listopadu, tak snad to bude ok

njn, neuděláš nic… si říkám, že mohlo být mnohem hůř :think: neboj, tohle je celkem vzácné, takže šance fakt minimální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí