Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@hanisv no že jo
mně to bylo divný, protože můj zubař určitě barvu vybíral ![]()
@kavenka no, přemýšlím nad tím i mi přijde, že zub udělala trošičku delší, než byl. Prostě se mi chce brečet. ![]()
@kavenka píše:
@Mayaa007 ty jo, tak to jsem nevědělajá jsem myslela, že to zubař přizpůsobí barvě zubů.
Tak jsem zase o něco chytřejší
No mám jen dvě bílé plomby a barva sedla k zubum, myslela jsem fakt že je jen jeden odstin😀je to fakt jak tu píšou, že se to nasvecuje
Tak uvidím, jestli si zvyknu a kdyžtak jí zavolám, jestli se s tím nechá něco udělat.
Reklamuj výplň u svojí zubařky. Je to fušařina. Jedničky jsou pro estetiku ty nejpodstatnější zuby. Kdo je má jakkoliv v defektu je to pro oko pozorovatele rušivý element. Předpokladam, že ti zub dostavováa fotokompozitem. Každý fotokompozit oplývá celou škálou barev + se to celé dělí na základní barvy (dentinové ), incizální ( řezací hrana) - transparentní + dobarvovací pigmenty ( pro frajery co si chtějí dát záležet). Klidně si tohle okopíruj a dej to lékařce přečíst.
@Anonymní píše:
Reklamuj výplň u svojí zubařky. Je to fušařina. Jedničky jsou pro estetiku ty nejpodstatnější zuby. Kdo je má jakkoliv v defektu je to pro oko pozorovatele rušivý element. Předpokladam, že ti zub dostavováa fotokompozitem. Každý fotokompozit oplývá celou škálou barev + se to celé dělí na základní barvy (dentinové ), incizální ( řezací hrana) - transparentní + dobarvovací pigmenty ( pro frajery co si chtějí dát záležet). Klidně si tohle okopíruj a dej to lékařce přečíst.
Děkuju, asi jí opravdu zavolám a zkusím se domluvit. Přeci jen to, že nemám ostatní zuby ideální, mi nemusí zkazit i ostatní. Naopak jsem doufala, že časem se dopracuju k tomu, že se nebudu stydět usmát. A tímhle stylem to opravdu nepůjde.
@hanisv určitě bych kontaktovala zubaře a domluvila se na opravě. Podle mě by ti to i měla opravit zdarma ![]()