Příliš bílá plomba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9289
23.11.20 22:11

@hanisv no že jo :pankac: mně to bylo divný, protože můj zubař určitě barvu vybíral :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.11.20 22:11

@kavenka no, přemýšlím nad tím i mi přijde, že zub udělala trošičku delší, než byl. Prostě se mi chce brečet. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
23.11.20 22:13
@kavenka píše:
@Mayaa007 ty jo, tak to jsem nevěděla :) já jsem myslela, že to zubař přizpůsobí barvě zubů.
Tak jsem zase o něco chytřejší :mrgreen:

No mám jen dvě bílé plomby a barva sedla k zubum, myslela jsem fakt že je jen jeden odstin😀je to fakt jak tu píšou, že se to nasvecuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.11.20 22:15

Tak uvidím, jestli si zvyknu a kdyžtak jí zavolám, jestli se s tím nechá něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 22:23

Reklamuj výplň u svojí zubařky. Je to fušařina. Jedničky jsou pro estetiku ty nejpodstatnější zuby. Kdo je má jakkoliv v defektu je to pro oko pozorovatele rušivý element. Předpokladam, že ti zub dostavováa fotokompozitem. Každý fotokompozit oplývá celou škálou barev + se to celé dělí na základní barvy (dentinové ), incizální ( řezací hrana) - transparentní + dobarvovací pigmenty ( pro frajery co si chtějí dát záležet). Klidně si tohle okopíruj a dej to lékařce přečíst.

• Citovat
  • Upravit
598
23.11.20 22:28
@Anonymní píše:
Reklamuj výplň u svojí zubařky. Je to fušařina. Jedničky jsou pro estetiku ty nejpodstatnější zuby. Kdo je má jakkoliv v defektu je to pro oko pozorovatele rušivý element. Předpokladam, že ti zub dostavováa fotokompozitem. Každý fotokompozit oplývá celou škálou barev + se to celé dělí na základní barvy (dentinové ), incizální ( řezací hrana) - transparentní + dobarvovací pigmenty ( pro frajery co si chtějí dát záležet). Klidně si tohle okopíruj a dej to lékařce přečíst.

Děkuju, asi jí opravdu zavolám a zkusím se domluvit. Přeci jen to, že nemám ostatní zuby ideální, mi nemusí zkazit i ostatní. Naopak jsem doufala, že časem se dopracuju k tomu, že se nebudu stydět usmát. A tímhle stylem to opravdu nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
24.11.20 08:02

@hanisv určitě bych kontaktovala zubaře a domluvila se na opravě. Podle mě by ti to i měla opravit zdarma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.