Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Beppo píše:
Máša a Medvěd ruská klasika![]()
Jinak dnes pohádky jsou o ničem s tím souhlasím
No to za prvý, ale ty rozhovory, co mezi sebou jedou
![]()
@chelsinka1988 píše:
Takže taky zaplněno plyšákama![]()
Je to těžké pro ty prcky
mojí chybí babička, setřenice a pořád ji volá a kouká z okna. Jenže ji to nevysvětlíš. Tak se ji alespoň snažíme vše možně zabavit. Ven se moc nedostanem, protože nechce roušku. Pláče a strhává jí
už ať je to zase jako dřív.
Tak to malá měla radost z kačeny, viď.
Příspěvek upraven 23.03.20 v 11:27
No - to se spíš bála, že jí klovne. A ani na mě ta kačena nereagovala. Až když jsem se k ní přiblížil na dosah, uletěla.
My jsme měli babičku alespoň přes skype, ale je to něco jiného, než babička live. ![]()
A už jste viděli na youtube lollipopz??
prvňačka o nich slyšela od spolužačky a všechny ségry se toho chytly a mě to přijde ještě mnohem horší než peppa a bing dohromady ![]()
@mrav píše:
No - to se spíš bála, že jí klovne. A ani na mě ta kačena nereagovala. Až když jsem se k ní přiblížil na dosah, uletěla.
My jsme měli babičku alespoň přes skype, ale je to něco jiného, než babička live.
Tak kačenka je chytrá, dodržuje odstup bezpečnostní ![]()
Jo to my taky jedeme videohovory, ale není to ono. Malá je zvyklá se s ní obden vídat.
No nebudeme smutnit, musíme být silní ![]()
@sinapis.alba píše:
A už jste viděli na youtube lollipopz??prvňačka o nich slyšela od spolužačky a všechny ségry se toho chytly a mě to přijde ještě mnohem horší než peppa a bing dohromady
Ještě ne a ani snad nechci
já nemůžu z toho Binga. To jsou rozhovory ![]()
@sinapis.alba Byl jsem na koncertě a super! Tedy jako vzal jsem s sebou děti, ať to nevypadá blbě ![]()
@Premek_Orac doufám, že ty mým nikdy nedojde, že existujou i koncerty lollipopz
ale jsem ráda, že sis kvalitně zatrsal ![]()
@chelsinka1988 bing je děsuplná mrcha, a mám pocit, že jsem ho teď viděla plyšového v nějakém letáku ![]()
@sinapis.alba Hele, Lolipopz zdaleka není nejhorší, co jsem už musel (ale rád, když je pak člověk vidí šťastný) absolvovat…
@sinapis.alba
No ale co bychom pro tu naší ratolest neudělali ![]()
@sinapis.alba píše:
A jakpak se máme dneska vespolek?![]()
Dítě stále doma, pohádky stále běží. Teď běží Bing. Už mě moc nenapadá, co uvařit. Dneska budou žampiony, zítra asi vepřový guláš. Hoďte sem nápad, co vaříte vy. ![]()
@mrav předvčírem rizoto, včera kuřecí se žampiónama a smetanou, k tomu rýže, dneska čočková polívka a nejspíš tvarohové knedlíčky něčím posypané… brzy asi rýžový nákyp, další rizoto a další omáčka s rýží - dostali jsme darem 20kg pytel rýže ![]()
jo a děti si vydyndaly My little pony ve filmu ![]()