Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, jdu k Vám pro radu: Kamarádky často jezdí do Německa do Primarku pro oblečení na děti, jsou z toho vždycky nadšené, jak dobře a levně nakoupili. Mě se ta kvalita moc nezdá, připadá mi to stejné jako např. PEPCO…KIK apod…Chci se zeptat: Jsou to kvalitní věci nebo hadry?? Chci se vypravit autem do Drážďan…stojí to za tu cestu nebo ne? Díky za Vaše odpovědi, přeji Hezkou neděli.
@Fassatka záleží, jak co, ale většinou stopro kvalitnější než Pepco nebo Kik
a mají tam prostě všechno i jako do domácnosti, kosmetiku, boty, samozřejmě hromady oblečení za pár korun
já tam jezdím dvakrát ročně a super
už víme co za co stojí a kvalita je dobrá ![]()
Pro male jako bodycka mi to prijde uchazejici na tu cenu, cim vetsi tim horsi hadry, velikosti nesedi a na dospele vubec, leda nejaka pubertacka je tam nadsena, ja vubec. Jako pokud mas rada hodne haddru za malo, proc ne, ale je to tak na jednu sezonu, krive, lezou nite a blbej material.
Já mám 7 letou slečnu, takže je to horší než třeba HM nebo C a A???
@Fassatka píše:
Já mám 7 letou slečnu, takže je to horší než třeba HM nebo C a A???
Jako kdyz tam koupis pyjamo a takovy ty cetky, sukni, triko proc ne, ale jinak je to o dost horsi. Aspon pro mne.
Na ty deti se to vyplati rozhodne vuc nez na dospele…kamaradky, co tam nakupuji pro decka, jezdí domu s narvanyma taskama, ja s poloprazdnou…v kvetnu se tam chystam znovu, ale to uz i ja budu nakupovat na prcka, takze si myslim, ze pojedu domu dobre obtezkana taskama…ta kvalita neni zadna slava, ale odpovida cene…ty deti z toho stejne ta chvili vyrostou, takže za me Primark urcite ano ![]()
Hodně záleží jak co, většínou to je kvalitní a dost levný.
mají tam toho opravdu hodně.
Neteř mi vozí z Primark v UK na malou od miminka, teď jí jsou dva, věci vždy pěkné, kvalitní ![]()
@Fassatka S H&M nebo C&A se to dle mě nedá srovnávat, bydlela jsem nějaký čas v Británii, kde jsem měla mega Primark vedle baráku a přirovnala bych to kvalitou právě ke Kik, Pepco apod…Doteď si občas od jedné slečny objednávám a kvalitnější mi to rozhodně nepřijde, souhlasím s @pikola, věci na jednu sezónu, pěkné a za pár korun, ale dlouho nevydrží
V UK vzpomínám na Primark jako na jednu velkou hrabárnu, ale zase pro děti, kterým to bude stejně jen půl roku, proč ne…Materiály mi nepřijdou úplně špatné.
Podarilo se mi tam nakoupit jak velmi slusne veci, tak absolutne nekvalitni hadry.
Když jsme v Drážďanech, tak tam zajdu a pár veci dětem koupím, ale jet do Drážďan jen kvůli nákupu v Primarku z Prahy se mě nevyplatí, to si radši nakoupím v pepcu, Kiku nebo Lidlu, kvalita stejná ( v Lidlu malinko lepší ) a za stejné peněz ne li levněji, když propočtů benzín ( mluvím za sebe, já koupím tak 1 triko sobě i chlapovi, dětem po 3 tričkách, sobě ponožky a tím končím ), nechápu, jak může někdo odtamtud tahat třeba 2 tašky ![]()
V Primarku nakupuju pro deti, pro sebe tak mozna mikiny a tak. Maji bezkonkurencni tepla detska pyzama, mam vyzkouseno, ze vydrzi dva roky prani a suseni v susicce (kupuju vetsi velikost, aby to ty dva roky vydrzelo), puncochy pro dite ke skolni uniforme s vysokym obsahem bavlny, nesrazi se a nederavi. Pak trika s ruznymi obrazky atd. Jen jedna vec nevydrzela pracku s vysokymi otackami a susicku a zkratila se. Zbytek je trvanlivy, alespon tedy to, co vybiram ja.
Zkus se mozna spis podivat na Ernsting's family, pro dospele TK maxx